mamici de iulie-august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa71, si mie mi-a dat Calciu, Calcium-Sandoz + Vitamina C 1000 g.
I-au unul pe zi in patru doze. Stiu ca da contractii...dar ce sa fac...ca eu lactate nu prea pap si mi-e ca raman fara calciu dupa. Cand am contractii mai des..mai reduc doza si de obicei fac in asa fel sa nu i-au dupa ora 19.

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Care-i faza cu ora?De ce nu dupa ora 19?eu am luat aseara o pastila efervescenta pe la 21!Are 500mg iar tu iei 1000/zi portionat?

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Hai ma Crissa lasa ca n-o fi provicia mai prejos decat Bucurestiul care numai european nu poate fi numit....Urasc termennul asta de provicie folosit de toti bucurestenii care sunt aproape veniti care de pe unde.
Si sa nu crezi ca in alte orase din tara nu sunt doctori si spitale bune...exclus.Ai incredere in medicul tau....ca doar nu toti dim Rm Valcea s-or fi nascut la BUcuresti...,Monica 33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

arghirmonica, departe de mine gandul ca bucurestiul ar fi buricul pamantului si ca dr din tara nu sunt pregatiti; de ex cumnata mea a avut o dr foarte buna, cu care a nascut natural sarcina pelvina fara complicatii;dr buni si mai putin pregatiti sunt si in buc si in alte orase;
fetelor, pt cine mai vrea sa cumpere body-uri din bumbac romanesti si la preturi bune, gasiti in statia orizont, e un mag pt bebei(aziz) in gang langa librarie, are si chestii scumpe, dar eu de acolo m-am aprovizionat, numai ca nu au prea multe culori (roz, bleu, vernil galben, portocaliu), maieuri, caciulite, pantalonasi;
anasia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna !
Am intrat si eu un pic, ca vad ca voi ati fost tare harnicute
Monica - servus - subscriu la ceea ce ai afirmat. Crissa, nu te supara pe noi, si noi suntem din provincie, dar cred ca exagerezi nitel cu "ce tampiti sunt astia din provincie"!. Gandeste-te ca poate ai avut tu ghinionul sa nimeresti la un dr putin mai "altfel", dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Si sa mai stii ca unele pareri medicale difera de la dr la dr. De xe., nici dr meu nu mi-a dat sa fac analiza secretiei si mi-a dat sa iau caliu sandoz forte (la spat 33 - 10 tablete, cate 1/zi) si mi-a mai spus ca incepand cu sapt 37 sa iau iarasi 10 tablete. Si doar pentru atata lucru sa-l consider un tampit (pentru ca cei din Bucuresti recomanda anumite lucruri si el nu) ar fi o mare prostie din partea mea ( este unul dintre cei mai buni dr de aici (nu as vrea sa zic totusi cel mai, ca sa nu exagerez)si etc, nu mai vreau sa il ridic in slavi, ca nu se stie). Ceea ce vroiam sa scot in evidenta este faptul ca fiecare dr are - sa spunem - "stilul lui" (parerea mea), dar nu trebuie sa aruncam cu pietre in toti. Cat despre Rm Valcea mi-e mi-a placut mereu, e un oras micut - ce-i drept - dar dragut. Te rog sa nu te superi pe mine, dar daca ai sa gandesti asa negativ despre ce e acolo, sigur o sa iti fie si mai greu la nastere. Uite din partea mea , multi si multe
Mishi bine ai revenit printre noi! Sa speram ca o sa mai stai ceva timp pe aici, nu de alta dar sa ne arati la toate ca se poate!
Fetelor la toate!

35+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ok,ma si gandeam ca o sa sara fetele de la Bucuresti cu gura pe mine...dar asta e parerea mea,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna fetelor,
Maaaama cu ce viteza scrieti!
Numai cateva zile nu am mai putut fi cu voi si am de citit o gramada din urma!
Sincer eu ma bucur ca lunile "mari" de sarcina sunt pe timp de vara ca nu stiu cum m-as fi descurcat cu o mie de haine iarna. Asa prin casa stau in tricouri largi si lungi,iar hainele de strada nu grele si sunt usor de imbracat ori asortat.
Si eu sunt din clubul celor care au contractii (cateva pe zi-minim 3-4), iar Dr nu mi-a dat nimic pentru asta, cu mentiunea "sa fiu atenta la ele sa fie din cele nepericuloase...ca nu e bine totusi ca BB-le sa vina in luna VIII... sa mai astepte si el un pic".
Mi-a mai zis ceva ca in luna IX, voi avea ca tema "obligatorie" 30-60 minute de plimbare pe jos, imi va mai spune el de asta la vizitele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor dragilor
Cred ca am contractii...Pana acum mi se-ntarea burtica si parca apasa asa in jos, acum e altfel...simt asa cate un fior, jos de tot,tine 5-10 secunde si trece...Ca o lovitura de cutit ceva mai lunga, acelasi lucru si cand respir ceva mai puternic....
Imi pare rau ca am iscat problema asta cu provincia ..tot ce vroiam sa scot in evidenta era ca nu sunt la curent totusi cu noutatile, ca merg pe chestii invechite (doctora mea e una din cel mai bune cotate,merge si la congrese...de-asta nu-nteleg...probabil ca e ea mai conservatoare!), iar conditiile din spital,analizele care se fac(chiar si la policlinici private),ecografiile nu sunt performante ca in Bucuresti!N-au auzit de Dopleer, Nu fac IR-uri, nu fac toxo, clamidia, etc...
Acum cu contractiile astea ce sa cred?Sunt de la o pastila efervescenta de calciu?Sau de la ce?De la constipatie?Am luat 2 nospa si incerc sa stau cuminte in pat....
Of, si trebuia sa ma duc macar la cununia religioasa a celei mai bune prietene a mea....
V-am pupacit!Aveti grija de voi!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

monica, stai linistita;
crissa, iti dau dreptate la capitolul echipamente performante;stai in pat, trebuie sa treaca si bb sa se linisteasca;
norocuta, chiar te-am vazut pe alt link si m-am gandit la tine, 60 de min de mers?eu ies pana in piata si vezica nu ma mai tine; deja pot sa ma instalez in baie ca petrec mai mult timp acolo;
anasia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Anasia trebuie sa iti spun ca si eu sunt la fel cu baia si chiar cu statul mult in picioare. Ba de curand am inceput si sa ma umflu, nu exegerat, dar suficient cat sa nu ma simt bine "in papucii mei" si...pur si simplu nu ma mai simt in stare sa fac multe lucruri ca innainte.
Eu si sotul meu obisnuiam sa stam cu orele la Carrefour, de exemplu, iar acum dupa primele rafturi l-am luat "la repede innainte" sa mergem acasa, ca eu nu mai am chef de cumparaturi....lucru care mie nu imi statea deloc in caracter...as fi putut si dorm printre rafturi...

Am fost sa vizionam niste apatamente...ca ne bate gandul schimbarii...si dupa ce am urcat trei etaje, in blocul urmator am refuzat sa mai merg inca doua din cauza contractiilor.
Ma misc ca o rata leganata si cand ma gandesc ca mai am cca. doua luni, ma intreb cum o sa fiu in postura finala de elefant???
georgiana 32w 5d

Mergi la inceput