Tort a la narancea!!
Raspunsuri - Pagina 3
mazzel spune:
copiloi nu fii copil, de fapt eu recunos ca parerea mea e SUBIECTIVA , eu refuz din start dulciurile(exceptie facand clatitele nu mai mult de 2, si supercremes de la cofetarie+diplomat din an in pasti).![]()

adevarul e ca narancea e demn de toata lauda 
copiloi spune:
mazzel, nu numai la tine m-am referit....a mai fost cineva (o strumfita), careia i-a picat greu tortul.....
Alina
strumfi2004 spune:
mey alina copilitza, de ce faci tu pe avocata lu' narancea, ca doar nu i-a dat nimeni in cap.. dimpotriva, l-am si laudat, eu nu cred ca as reusi sa fac ornamentele acelea din cioco. inteleg ca subectu a fost postat doar ca sa primeasca laude si sa nu ne "pice greu"??? eu care fac si eu dulciuri de-astea de casa de ceva timp, mi-am expus parerea- ca parca de-asta e forumul, nu? - am spus ca eu nu as manca, n-am jignit pe nimeni.. pofticiosilor de astfel de dulciuri, pofta buna! asta e tot. te pup!
Daneza 13 spune:
Puteti inlocui crema cu margarina de la tortul lui Narancea (care intr-adevar e cam grea),cu una superbuna, pe care am postat-o aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77745.
Incercati-o si n-o sa va para rau.![]()
Happiness_4_us spune:
Mie mi-a placut!
.
Sigur o sa folosesc compozitia pentru blat, ca o sa-l umplu cu alta crema, asta e alta treaba.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
capra cu trei iezi spune:
unde gasesc faza cu ananasul?
sunt si eu curioasa cum se curata de tepi.
referitor la tort, nu stiu daca e bun sau nu, dar arata "supermeserias".
diadaniela spune:
Daneza,crema ta pare buna rau!
adevarul e ca tu ai niste retete ....
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
unde gasesc faza cu ananasul?
sunt si eu curioasa cum se curata de tepi.
referitor la tort, nu stiu daca e bun sau nu, dar arata "supermeserias".
clicaie pe numele lui si vezi lista cu cele trei clip-uri.
Oana_B