Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
irinadum spune:
Gata a papat si fiimiu si nu l-am schimbat si cum a papat mult saracul sta cu burta in sus.
Si p emine ma mananca capul si imi e o lene sa ma spal de nua m cuvinte
teolinda spune:
AnaB despre credite a vb acum 2 sapt. Habar nu am ce mai zicea ca aia de la banci n-au avut chef sa se duca si l-au chemat pe "experul imobiliar" cum il titreaza ei.
AnaS - bre trebuia sa zica Cehia ca "cehoslovacia" s-a "macelarit" in puii nostri... istoria asta contemporana ... fir-ar ea a naibii. Nu de alta dar acum 2 revelioane chiar am fost la Praga... dar cred ca s-a intimidat deRoxanei
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anabordea spune:
Irino asa am patit io ieri, vroiam sa fac baie, sa stau pe net si am adormit langa dari cand ii dadeam sa suga...si am facut baie dimineata... Dar hai sa va povestesc...daca am adormit in patul nostru aseara cu bb, gabi s-a culcat in patul lui dari si ma scol io pe la vreo 3 dim inchid tv, calc si camera ca era la codat ma duc la wc si cand ma intorc se trezeste al meu...cat s-a dus la wc am pus-o pe dari la locul ei si cand s-a intors gabi (sotiorul) s-a trezit diana din patul ei de la etaj si a vrut la tati in brate...vazand ca nu mai adormea in brate la el, si lui ii cadea capul de somn, il pun sa o puna in patul nostru si sa se culce langa ea iar eu m-am dus langa daria...si uite asa facuram noi n permutari azi noapte
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
maraki spune:
nu sant pe mess, ma uit la LK ca aseara nu l-au dat in direct...de ce sa fiu fan Andreea Balan? sant fan Vama Veche si Iris a venit robert mai devreme si nu pot sa stau pe net ca sta elacum am prins ocazia ca a coborat jos cu Dixi...la noi e plin de jurnalisti si restaurantul va fi deschis in fiecare zi pana la 3 dimineata vai de fii-miu ce zile grele in asteapta...angelo a adormit in timp ce manca ( cu lingurita ) pe la 21.30 dupa baita
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
ANAB - si la mine de ce sa fie "despartite" generatiile?
ANAS
IRINA- daca te incumeti sa te speli .. iti trimit si capul meu ca nu stiu bai nene dar am un scalp uscat... de nu stiu ce sa fac sa scap de "matreata" sau "coji" ce-or fi. Sa ma dau cu ulei de masline si sa stau asa vreo cateva zile
irinadum spune:
Ana nu deschizi tu un nou subiect ca dc mai deschid eu unu ma concediaza Giova si ma trimite la soacrasa.
Teolinda ia intreaba tu pe expertul ca si eu sunt in aceeasi situatie...deic sa vina cu idei...si rapid
anabordea spune:
Bey, io n-am nimik cu despartirea generatiilor...dar daca te uiti in penultima poza sau antepenultima ai sa vezi cum ai sa arati
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
Maraki Pentru ca pe fundalul unuia dintre filmulete se aude Andreea Balan.
Irina Am inteles sefa!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
anabordea am vazut pozele noi, frumoasa foc grasulina nu mi se pare ca mai e asa grasuta ca in pozele vechi, e foarte bine asa cum este pupicei pt. bebelina ca e tare frumusica
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Breee va dau tel lui sa va consilieze personal nu ma bag eu la intermedieri.
Maraki daca lucreaza Robert pana la 3 dim tu il astepti si stai pe-aici la joaca, da?
IRINO - vezi ca ai uitat sa pui capitolele pe prima paginasi cine e ramas in urma... trebuie sa cam rasfoiasca dupa ele.
ANAB- lasa mah ce numai tu sa te sacrifici?