Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

http://www.dropshots.com/maraki

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele, al meu cupil are la 6 luni 7.080 gr si 70 cm

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare tuturor, Alain mi-a papat azi doua lingurite de piure de pere d la Hipp si cave suc de mere+morcov+ pere tot de la hipp sunt f multumita.
Jasmine m-a lasat masca Bombonica cand am auzit ce meniu a papat, sa-ti traiasca papacioasa si sa creasca mare.
March, eu ii puneam vit C o jumate de fiole. aprox 2,5 ml la o sticla de 100 ml de ceai.
Alina, lasa ca pe parcurs daac se mai aduna ceva hainite o sa poti sa i le trimiti, multumesc pentru intentie. Sunt doua mamici din Bucuresti, una ii trimite lucrusoare si una un carucior; marsupiu si hainute+ cosmetice si bireroane i-am dat eu, ami ramane sa fac cumva cu patutul.
Anasebe, i-am trimis invitatie pe mess pupici lui Tiberiu.
Moni, Giova, Cata, Nicole, Pisoi, Teolinda, Mirela, Maraki, Ioana, Anasol si restul fetelor care mai sunteti prin zona,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna searaaa!

Trupa de sa inteleg ca nu s-a reunit inca?
Sau sambata seara ...

Sau le-a "concediat" DC-ul ca am citit capitolul anterior pana acum.

IOANA - La multe lunitze pt Razvanel. Nu mai plange tu, ca se face el mare .

La multe lunitze si pt. Sebi, Paul si Peter!

Anooo cine ti-a zis bre ca matizu' meu e blue sky? E turbat ca mine si ca Anda... verde Cyber(Sex).

Ma duc sa citesc inceputul acestui capitol poate se reuneste gasca de .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Eu sunt la prezentza Care mai vine la o barfa mica in seara asta?

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

hop si io...prezent! ca aseara am adormit in front!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca vin si eu da sa fac baie la cupil pana nu rupe patul.
Ioana sa iti traiasca Razvanel si sa fie tot asa frumos si cuminte ca pana acum. Si lasa-l in pace...nu il mai stresa cu papa ...ca vin cu bata dupa tine.

Mergi la inceput

Bombon .... sa vedem cine mai vine in gascaUite Irina, AnaB deci personaje noi.

Sunt la zi cu cititul, deci:
ALINA- bravo lui Ayan ca a zis mama. Stiti ca eu sunt mai carcotasa din fire.... "meme si mamam ... mama" eu le percep de la fiu-meu ca fiind sunete involuntare. Asadar... inca nu m-am "udat" la auzirea lor. Am citit ca abia pe la 9-10 luni incep sa spuna defapt "ma-ma si ta-ta".
Robert a fost la TV sa vb despre evolutia preturilor pe piata imobiliara.

Silvi- felicitari pentru initiativa pe care o ai pt a o ajuta pe fetita de 14 ani care va deveni mamica. Din pacate... n-am patut in plus. Hainutele i le-am dat deja lu' fina-mea (prima) ca in iulie naste iar ea e "fun" second hand oricum dar garderoba pe moca... iti dai seama. Mai ales ca va naste baietel i se potrivesc de minune.

Moni - felicitari pt Shogune. Acum ce faci, vizionezi tot d-astea?

A... Denisa nu cred ca mai vine la intalnire cu mine si cu Anaaa
Pt ca ati umplut capitolul aseara cu emotzicoane dau eu micii si berea la mine "in batatura". Asa ca Irinooo cand vii si tu la Romanica sa o iei pe cuscra-ta si ne vedem la mine in "sat". Fotocelula la posta n-am .... defapt n-am posta doar biserica (nefolosita inca) si un bar-butic asta ca sa stii sa nu spui ca te-am ademenit si nu te-am avertizat.

Daca dispar putin e pt ca ma duc sa bag un dus cu apa de la panoul solar... in sfarsit nu mai dau bani la Electrica pe incalzit apa . Oricum la cat am dat pe panou... pana amortizez investitiaaaaa dar deh my husband e cu tehnologia moderna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Liliana, multumesc mult pentru urari...5 luni...nici nu stiu cnd au trecut...au fost cele mai frumoase luni din viata mea...si abia acum incepe ce este mai frumos....incep sa stea in fundulet, sa zambeasca, sa se joace, sa ne ia cu palmuletele lor de obraji(sa ne mangaie)...
noi ne pregatim intens pentru botez...cumparaturi , invitatii etc...sambata viitoare suntem in focuri...voi i-ati aduas pe copii la taiatul tortulu, noaptea la restaurant?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Bumbita eu l-am adus la taiatul tortului. Nu era prea noapte era seara.. 22:30, aprox. La noi a inceput la 15:30 petrecerea si a durat pana la 12 noaptea.

Mergi la inceput