Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 31
svety spune:
I-au iesit bune analizele lui Dani-banani care inca face nani. Sta prost cu Ca - asta ca sa nu spun ca e rahitic, ca suna urat - si-mi dau seama acum pt. ce era Vigantolul. Cred ca trebuia sa-l iau mai in serios. Ciudat ca sunt afara tot timpul cu el, e bronzat cel mai dintre toti copii...nu stiu de ce e rahitic.
Stanca, parca povesteai ca ai avut probl. d-astea cu Razvan. Cam ce sa-i dau sa manance? Nu prea i-am dat nici branzici, iaurturi ca din magazin nu-mi place si de facut....
oricum mi s-a luat o piatra de pe inima; si glicemia e buna (socrii sunt cu diabet si ma temeam putin).
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Sa faceti cap. nou ca mie mi-e lene. Ne-am duce la Felix in week. Oare ce sa facem? Ca ploua.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
steaua spune:
Svety, ne bucuram ca analizele sunt relativ ok (cel putin pt hepatita).Dar, totusi, ce a avut Dani? (cu asa febra, eruptie )Cred ca venim azi pe la Turda. Sa dau de stire?
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
nana_sim spune:
Am revenit la baza uraaa!!
Incep cu "la multi ani fericiti!" lui Serbanica fara frica si mamei lui (da' si lui Victor) pentru asa mandrete de pui.
Am de spus atatea incat nu ma pot aduna si decide cu ce sa incep.
Ma mai gandesc, citesc si tot ce s-a adunat la serviciu in lipsa mea si revin mai tarziu.
Azi sunt fericita! Fara un motiv anume.
Simona
codruta_grg spune:
Eu nu stiu sa schimb capitol.
Sa va mai zic de Petra-racheta ..Asa ii spunem noi, ca n-are astampar deloc. Incepem si noi sa mancam mai bine....parca. Eu ies prin parc si ma tot uit dupa voi, dar ....nimik
Eu ma contrazic cu fetele din Bucuresti, referitor la Mingii (ele scriu cu 2 i si nu inteleg de ce) .
Mariana, am scris la piticondrom (ca acum asa ne numim ) ca intrebi de Ina si Diana...Nici eu nu prea am vesti despre ele..Asteptam
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Eu ma contrazic cu fetele din Bucuresti, referitor la Mingii (ele scriu cu 2 i si nu inteleg de ce) .
Daca e plural nearticulat este "mingi" daca e articulat este "mingii".
Pentru conformitate si mai multa eruditie decat am eu in dotare vezi DEX online
ralucames spune:
salve tuturor.
Svety, noi am fost un week-end la Baile 1 Mai, mult mai mult mi-a placut acolo decat la Felix... acum alegi tu unde vreti. Dar la 1Mai, bazinele sunt cu apa mica, sunt asa de multe incat nu e aglomeratie, apa e curata, etc. Stefania tare s-a bucurat, iar vremea atunci era asa ploioasa, nu cu soare dogoritor. Mie iar mi-a convenit acest lucru mai mult decat daca ne prajeam la soare. Si fiica-mea a dormit pe iarba (la umbra), pe patura si invelita cu haine
Simo, bine ai revenit
Codruta, voi unde iesiti in parc??? (ca si io stau in Manastur), iar peste o sapt. sunt apta de intalnire cu fetele la joaca... ce zici??
Va pup, o zi frumoasa sa aveti, mai intru la o mica pauza...(nu ma lasa sa stau departe de voi... hihihii)
minunea vietii mele