Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 2
zouzounaki spune:
salut tuturor clujenilor ......pentru clujenii aflati peste hotare le dau un web page..de unde sa priveasca...on line clujul...distractie placutaaa [/quote]...http://cam.utcluj.ro/
http://www.sfaturiortodoxe.ro
svety spune:
Zouzounaki, ce frumos... eu vad cam rar clujul - mai rar decat clujencele astea - si imi place tare mult. Oare cu Manasturul nu o fi ceva "de sus", sa-mi vad sotiorul...Bine ai venit pe la noi, mai haide sa imi povestesti cum e la tine acolo...
Iaca si eu m-am trezit...Dany-boy doarme. Vaaaai sa va povestesc. ieri am facut o criza de plans cu tema "io nu mai pot". Da Mihai saracu - stiti voi cat is de stangaci barbatii astia in cresterea copiilor - imi zice ca el vrea sa ma ajute da nu stie cum si sa-i spun eu, ce el ii face baie lui Dani, ca doar i-a facut 7 luni, il schimba, se uita de el sa ma mai odihnesc. Asa deci eu . Dani era in patul nostru si cand ma uit la el, era cu buzutele intoarse pe dos (stiti, ca de plans) clipeste des si... . A trebuit sa vin sa ma maimutaresc sa-i treaca. Puiu mamii, el sufera cand ma vede bocind. A zis Mihai sa nu mai plang niciodata sa ma vada Dani.
Cristiana, sunt cu gandul la tine. Lasa ca nu dureaza mult vremea asta...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Buna dimineta!
Azi sunt fara copil.Ieri am fost la o nunta la un prieten din copilarie si Razvan e la ai mei de sambata.
De nu stiu cat timp ieri si azi mi-am baut cafeluta in pat!
O sa plec imediat in oras sa imi iau o crema de ochi si fata.Din pacate vremea nu tine cu noi.E oribil afara.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Razvan(07 martie 2004) si mami
svety spune:
Doamne ce vant bate! Am iesit si noi dar, am stat 2 ore si ne-am bagat in casa ca-i tare frig. Acu doarme piliutza, eu ma duc la un strop de cofi.
Stanca, te invidiez. Mi-e asa de dor de o cafeluta in pat...chiar si in bucatarie, dar sa nu ma stresez ca se trezeste Dani. De ce ai scos pozutele? E faina noua semnatura, dar erau faine si pozutele. Sa mai faceti poze noi.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
ralucames spune:
Ce vreme urata, ca abia poti iesi cu copiii afara... De maine Stefania va merge zilnic la socrii mei, ca eu sa pot invata, ca luni incep deja examenele... Sambata ne-am facut de cap impreuna cu nashii (Cristiana a confirmat deja) si alti prieteni, am ajuns acasa in jurul orei 2 noaptea, dar asa bine ne-am simtit... Stefania si-a petrecut week-endul la parintii mei... cea mai fericita din toata situatia fiind mama mea... din pacate la topogane si la "PODI-PODI" nu au ajuns, ca mai mult a plouat decat a fost vreme buna.
Svety, io pe asa vreme refuz sa o scot afara, kiar daca ea isi ia papuceii si hainele si ma tot striga "LALU" (si io nik), si-mi zice "AINE"=haine si evident imi arata usa... mi-e mila de ea, o imbrac si o scot pe balcon... ca mie imi ajunge... Acum face, iar eu nu ma pot dezlipi de net...
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa..., fara
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Salutare!
Fetelor, eu sunt tare intoarsa pe dos zilele astea; motive: am ffff mult de munca, a plecat mama (in concluzie: habar nu am cand imi termin treaba), vremea asta oribila si altele nediscutabile.
Felicitari Medeea si Dani pt reusite!
Pupici lui Dragos (Dogash , in versiunea lui Stefan) pe atela, ca sa nu doara manuta!
Cristiana, nu te mai stresa cu casa; or veni si vremuri mai bune.
Stanca ; stii tu de ce.
si pt restul trupei!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Stanca, am news; deseara la 8 ma duc la dl. mentionat.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana iti tin pumnii si sunt sigura ca va fii bine!
Svety multumesc si sa stii ca am rectificat.O sa punem si poze noi.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Fiindca imi trebuie multa ambitie ca sa ma apuc de prelucrat poze, ma tot plimb si eu prin zona, dade, dade ca ia cu ceva harnicie; si hai sa va spun cat de turbo am fost la nuntile din week-end-ul asta: am facut, in total, ~ 1300 poze ; pana le fac pe astea....
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Mariana, felicitari de puterea turbo ce te-a cuprins !! Spor la prelucrari si sa iti iasa pozele suupefaine. Pupici de la noi
minunea vietii mele