Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FETELE NU MAI SPUNETI NIMIC DE LISTUTA?EU OPTEZ PT CEA FACUTA DE ANIS?VOI?

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey iaca am facut-o ma gandeam la LISTA AISKAI dar am scis anis.tot cu a incepeau

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Oricare din listute este foarte buna, important e sa fim sanatoase si sa ne iasa bine analizele si sa stea bebe la locul lui fara probleme :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Buna fetele,ce mai faceti?
Eu nu prea bine...m-am procopsit cu o raceala si nu stiu ce sa mai fac.Medicamente nu stiu ce sa iau asa ca stau in pat cu ceaiuri si astept sa treaca.
Greturile nu le am nici acum,dar nici nu le vreau.

Roandre,bine ai venit si sarcina usoara!

Nushulica,ne gindim la tine,acolo unde esti sa vii cit mai repede acasa.

Referitor la listuta,nu vreau sa supar pe nimeni,dar imi placea prima lista,a lui Aiska...era mai simpla si usor de urmarit.

Cum vreti voi,important e sa fim toate impreuna si sa ne sustinem impreuna.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna ziua la toate fetele..
Se pare ca nu pot tine pasul cu voi. Din pacate, de la job nu se poate...trebuie insa sa-mi gasesc macar acasa timp sa mai postez cate ceva....
Sper sa ma mai "primiti" pe acest forum avand in vedere ca se pare ca nasc totusi prin decembrie.... matematica asta mi-a dat de cap de cand ma stiu.... desi sint inginer

Keep in touch...si multa bafta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Pupici la burtici. Adevarul e ca e destul de greu sa tina lumea ritmul cu voi la cat scrieti.
Eu tocmai m-am intors de la dr. Am facut si noi a doua ecografie si ne-a zis dr ca suntem bine si ca ne bate inimioara.

Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Am trecut si noi pe la doctor azi, sa mai discutam despre analize, sa faca si un control. Toate bune, mergem mai departe cu drag si spor.
Greturi, slava Domnului, nu mai am, cu pofta de mancare se vede treaba ca stau destul de bine, sper sa fie si asta ceva mai moderata ca n-as vrea sa depasesc limita.

Kateryna felicitari! Ce minunat este cand vezi samburelul de viata si luminita din burtrica!

Yagmur nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, ca bebe nu prea vad eu sa tina cont de matematica. Tu esti binevenita intre noi!

O seara placuta va doresc!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
As vrea sa modific si eu ceva in lista si nu stiu care e parola pentru contul comun. Puteti sa mi-o trimiteti si mie.

Eu pana acum nu pot spune ca am greturi, doar un gust ciudat si mananc mai tot timpul cate ceva. Inca nu am "dat la rate".

Yagmur, si eu sunt tot prin decembrie si m-am oprit aici. O luna in plus nu e mare diferenta. O sa nestem printre primele din lista

Dana , Pentru raceala cel mai bine e sa nu iei medicamente. Doar daca ai febra mare. Intreaba doctorul ce ai putea sa iei in cazul tau cu burtica

Roandre, Bine ai venit si sarcina usoara

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

IA UITATI-VA ACUM LA LISTA !!! AM ADAUGAT SI LINIA, CA ASTA LIPSEA..O SA FIM MULTE SI LINIA OCUPA MULT SPATIU.VOI DECIDETI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, nu am mai putut intra dar am scanat mesajele voastre si ma bucur sa va aud in mare parte bine. Cristinna mama, iti tin pumnii sa te mai lase bebe sa mananci ceva si sa fii mai bine.
Eu sunt in al noualea cer. Azi i-am vazut lui bebe capushorul si mugurii de manute. Avem 8 saptamani si 6 zile si 12,3 cm. DPN 9 ianuarie 2007. Ritmul cardiac era normal (l-am si auzit - m-a luat plansul, va dati seama) si se si misca bebe pe acolo prin burta. I-a masurat capul si i-a dat exact cat a calculat: 8 saptamani si 6 zile.
Sunt paralela cu lumea asta. Am zis ca al meu da in plans in biroul doctorului.
Si apropos de doctor, a fost prima oara la dr Radoi, si desi pe aici am citit multe contra mie mi-a facut o impresie buna desi era dupa o zi infernala. Eu zic ca l-am gasit, sper sa fie asa.
Mi-a dat vitamine, doar 10 zile supradyn, augmentin pentru infectia urinara si inca niste analize.
Avand in vedere antecedentele mele, cu un avort spontan anul trecut m-a trimis la fundeni sa imi faca nu stiu ce analiza pentru trombofilie - cica poate fi cauza de avort. Sa stiti ca am uitat cum se cheama.
In rest mi-a dat secretie, culturi din col, toxop, lysteria rubella si alte bazaconii. Maine ma duc sa le fac.
Dar ce sa mai, nu imi gasesc cuvintele sa ii multumesc lui Dumnezeu. E o minune prea mare pentru mine ...
Va pup si va doresc tuturor numai bine

Catalina

Mergi la inceput