Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirona spune:
Ktrinel trage un ochi pe listutza si ai sa vezi ca esti trecuta la sarbatoritii de luna asta ... asa ca nu scapi tu de trasul de urechi. Asteptam ziua cea mare.
ca sa-ti mai treaca din emotii ... vad ca acum pe ultima suta de metrii incepi sa ai emotii. Incepem galeria?
Hai mai bine pove despre ultimele pregatiri ... ca nu mai e mult pana sambata.
Despre casa ... spre rusinea mea .. cred ca am citit pi langa ... dar te felicit acum.
Na? E bine asa? si nu mai fi suparici.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
asiza spune:
Buna dimineata, gravidutze....
Am ramas in urma cu 4x pentru: realitatea, de gmosi, tessy si madaluta...Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata!
Mirona, bine ai revenit...Ai dreptate, n-ai luat-o razna, chiar nu ti-a raspuns nimeni la intrebare...Eu nu am inceput inca exercitiile...mai stau cumintica putin pana la 15 saptamani si apoi voi discuta cu medicul meu despre asta.
Dandusa, spor la munca...si nu tot sta cu maselele alea ca patesti ca mine...Eu sunt un exemplu de....ASA NU!
Deny75 si eu mai intru cateodata in panica ca nu imi mai e rau, insa bb are deocamdata grija sa nu ma lase 2 zile consecutiv sa-mi fie bine.
Ktrinel, probabil ca am sarit si eu peste treaba cu casa ...Te felicit acum!!!!!!Sper sa ai parte de un 10 iunie insorit, daca nu, nu te necaji...in sufletul tau tot soare va fi.Si de felicitat pentru asta, o s-o facem atunci....
La botezul de sambata a fost super. Finutul meu a fost asa de cumintel la biserica si i-a zambit la mereu...Voi pune eu si niste poze...Apoi am fost la chef la restaurant, unde am mancat, am dansat si ne-am facut de cap...
Si de sambata noaptea...iata-ma cu dintii-n pioneze...si azi merg la drenaj, mi-e cam groaza, da' n-am ce face...
Va pe toate
Oana 11+
roxana c. spune:
Miro, cred ca nu m-am exprimat eu bine sau tu n-ai citit bine, ecografia am facut-o in saptamana a 7-a, urmatoarea o voi face miercuri, iar atunci, la prima eco mi s-a spus ca-i sarcina unica, numai ca medicul de familie mi-a spus ca daca ar fi gemeni univitelini, nu s-ar fi vazut, dar totusi eu i-am auzit inimoiara, si era una, nu 2. Ma rog, voi vedea miercuri, sper sa-mi spuna si ce este.
In legatura cu maseaua, vorba ta, Dandusa, ma duc si la stomatolog cu aceeasi "placere" ca si la ginecolog, asa ca daca nu ma supara rau ma duc dupa ce nasc.
N-am mai putut sa intru ieri ca iar a murit netu, trebuie sa cumpere al meu sot nu stiu ce placa de retea, ca cica din cauza aia merge asa, o data da si de 7 ori nu.
Asiza, n-as vrea sa fiu in pielea ta, dar sa stii ca sunt alaturi de tine cand te vei duce la drenaj si sa vezi ca n-o sa doara.
Ktrinel, ai intrat pe ultima suta de metri, cum stai cu pregatirile, esti gata?
Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Mirona spune:
gagix - am refacut comoda, am primit mai multe sugestii, si de la voi si de la ale mele timisorence, de aceea cred ca e mai bine sa arate asa. Daca mai aveti sugestii eu le accept cu placere.
madaluta . Sa ne traiesti si sa te vedem mamica fericita.
roxana c. tin pumnii sa fie bine. Acuma miercuri mergi? Bafta multa.
Ktrinel intrebai de simptome de sarcina oprita din evolutie. Nu stiu cum e ... dar parca am auzit vorbindu-se de pete pe fatza si pe corp. Mai multe nu stiu si bat in lemn sa nici nu aflu ... nici de la mine si nici de la vre-una din voi. si gandeste pozitiv.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
cristina1974 spune:
Buna dimineata la toate fetele si un calduros pentru toate sarbatoritele si sarbatoritii weekendului ce a trecut, chiar daca e un pic intarziata urarea mea.Nu v-am citit zilele astea ca am fost prea ocupata cu multe chestii placute la Brighton. Sa va zic: a fost un weekend jos palaria, si Dzeu a tinut cu noi,ca vremea tare frumoasa a mai fost,si cald, si soare, de nu-mi venea sa cred ca sunt totusi in UK.Aglomeratie mare la mare, ca englezii fug ca potarnichile pe afara cand e asa frumos, ca stiu ei, saracii, ca zilele astea sunt cam rare.Ne-am plimbat pe plaja, am mancat pe la tot felul de restaurante,am fost in cazino,la cumparaturi, am avut intimitate 100%....ce mai, a fost super. Am cheltuit o groaza de bani ca Kaveh al meu mi-a zis sa-mi iau ce-mi pofteste inima,ca banii se fac la loc, ca doar pentru asta muncim amandoi.Mi-a lipsit Iasmina mea tare mult, ca abia asteptam sa ma intorc sa o strang si sa o pup.
Mirona, bine ai revenit!
Katrinel, abia astept vesti de la nunta ta.Sper ca vremea sa tina cu voi, pana la urma. Daca nu, lasa, ca oricum e o zi mare pentru voi si sufletele voastre or sa fie pline de soare.
Imi pare rau pentru fetele care au probleme cu dintii. Nu stiu ce sa va zic,insa cred ca nu trebuie sa stati fara o parere avizata din partea medicului.
Dandusa, spor la treaba, la terasa ,insa las-o si tu mai moale, chiar daca ai energie cat pentru zece.
Nici eu nu pot sa stau deoparte, am impresia ca nimic nu se face daca bnu sunt eu pe acolo.
Cine zicea de soti Capricorni? Si al meu e Capricorn, iar eu sunt Rac, insa ne intelegem super. El imi face toate placerile, ma ajuta enorm, si, impreuna cu Iasminica si ,mai nou, cu Bebe, imi umple sufletul de bucurie.Il iubesc enorm si chiar daca a trebuit sa las totul in urma pentru el,nu am nici cel mai mic regret.
Acum va pup pe toate.
15+
cristina
bubi26 spune:
Salutare la toate fetele...eu m-am lenevit. stau si va citesc mesajele si mai scriu si eu destul de rar. rusine sa-mi fie.Sunt moarta de somn, pt. ca mi-am facut de cap de vineri pana duminica-am fost intr-o excursie prin Harghita, Brasov, Mures. Superb si am prins si o vreme calduroasa.
Dandusa, f.interesant site-ul ala cu calcule. La mine era o vesnica dilema-eu socoteam intotdeauna de la conceptie zilele si uite-asa eram in defazaj cu 2 saptamani fata de ce zicea dr. meu...Acum m-am lamurit: am 17 saptamani si 1 zi...
Astept sa miste bebeul.
Stiti la ce m-am gandit? Ca ar fi bine sa ne intalnim undeva, toate din acest forum ...si asta cat mai repede pana nu intram in 7 luni...Ce ziceti?
Va pup
bubi2617 sapt.
anateo2004 spune:
am fost la stomatolog,a incercat sa umble pe canale,tare dureroasa faza.de duminica sunt pe ampicilina,iar daca pana joi nu scade unflatura imi face incizie.asa ca daca aveti probleme dati fuga la doctor pana nu se agraveaza.si eu fug de stomatolog ca de mere padurete,dar si cand ma prinde.
ktinel,lasa gandurile negre.sunt multe femei care nu au nici o neplacere pe parcursul sarcini.eu zic ca esti norocoasa,ia-l ca pe un cadou de nunta.ai tot timpul sa te bucuri de eveniment.si eu de 3sapt.nu mai stiu ce-i aia greata sau voma si nu stiu cui sa-i multumesc.asa pot sa ma descurc mai usor la servici si pot sa ii fac fata lui fimea cu succes.
asiza spune:
He, he ,he...Cristinuta welcome back...ma bucur ca ati prins vreme frumoasa si v-ati si distrat...bravo voua!
Bubi26, buna distractie ai tras...si ai avut de parcurs ceva drum tocmai din Iasi....Sa stii ca subscriu si eu ideii tale de a ne intalni toate...cred ca va fi totusi cam greu de realizat asta...dar nu se stie niciodata
Oana 11+
asiza spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
am fost la stomatolog,a incercat sa umble pe canale,tare dureroasa faza.de duminica sunt pe ampicilina,iar daca pana joi nu scade unflatura imi face incizie.asa ca daca aveti probleme dati fuga la doctor pana nu se agraveaza.si eu fug de stomatolog ca de mere padurete,dar si cand ma prinde.
Anateo, vad ca am patit cam la fel...mie deja mi-au facut astia incizia. Si eu iau ampicilina la fiecare 6 ore...eu de antibiotice eram mai ingrijorata decat de ceea ce-mi fac medicii stomatologi, insa am fost asigurata ca nu se va intampla nimic cu bb...si m-am si apucat sa citesc ca nebuna pe net...in toate limbile, cam ce efect poate avea ampicilina asupra lui bb...cica trece bariera placentara, insa studiile nu au demonstrat ca provoaca malformatii la copilas, deci e safe....sanatate multa....
Oana 11+