Barbatul Rac?
Raspunsuri - Pagina 3

paraluta spune:
...Shi sotziorul meu e tot rac si confirma prin felul lui de a fi tot ceea ce s-a spus pana acum despre barbatzii acestei zodii: familist, dragutz, sensibil, atent, tandru, etc. DAAAAR, cateodata prea lipicios, parca ma sufoca , si ii prea place sa manance. Isi refuleaza de multe ori nervii in dulciuri si "praji" dulci si siropoase, care ii plac la nebunie, ceea ce se vede si pe cantar!!!
I-am cumparat niste pijamalutze din frotir, si imbracat cu ele parca e un Teddy - Bear; de multe ori este asa de dulce, dar cateodata tre sa recunosc ca ma cam scoate din sarite cu felul asta "siropos" de a fi. Parca te mai si saturi cateodata de dulciuri, mai vrei si alte gusturi!!!
Nu imi place la el ca este foarte comod, nu ma prea ajuta prin casa, face totul cand il rog sa ma ajute cu asa mare chin, de parca l-as duce la taiere!!!
A, si inca ceva: atentzie la nervii lor sensibili!!!
Da, racii au nervii extrem de sensibili. Dar daca stii cum sa-i iei, te descurci si cu asta.
...Pacat ca sotzul meu trece acum printr-o perioada de simptome reziduale post - psihoza, si inca nu e la fel cum era acum 2 ani. Sper sa isi revina, desi el este foarte convins ca va ramane asa toata viata. Normal ca gandeste asa, ca altfel n-ar fi depresiv!!!
Sunt mult mai puternica decat el - pe plan nervos, dar asta cateodata este o povara pentru mine. Mi-ar place cateodata sa fie puternic si mai sigur pe el, dar asta nu se poate, ca la zodia asta nu exista asa ceva.
Va pup!!!

preda_vicky spune:
Paraluta, ai dreptate, noi, Racii stam prost cu nervii! Cel putin eu, recunosc! Doar ca eu sunt pesimista iar el e un optimist incorigibil... si ma scoate si pe mine la liman. Si eu sunt tare fericita cu el.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39

paraluta spune:
E foarte frumos ca ai , draga Vicky, un sotz optimist! E important sa te sustzina. Uite, eu chiar am nevoie de asta acum, pentru ca am saptamana viitoare niste interviuri pentru un job, iar el nu prea poate sa ma sustzina, ca e cam depresiv, saracul. Tre sa ma sustzin singura, ce s-i faci!
Va pup pe toate!!!

preda_vicky spune:
Paraluta, las'ca te sustin eu
! Multa bafta la interviuri, o sa-ti tin pumnii!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39

alisss spune:
Eu cunosc 2 raci, un tip si o tipa care sunt ciudati, imprevizibili, dau senzatia ca sunt familisti convinsi dar nu sunt deloc, in schib am o prietena buna rac, este total diferita, asa ca nu stiu ce sa cred despre zodii

lacri spune:
eu cred ca depinde si ce zodie e de partea cealalta.de ex eu sunt gemeni iar al meu sot e rac.
in ceea ce-l priveste sunt multe adevarate din ceea ce ziceti voi despre raci dar...noi ne cam "luam de par" de multe ori.e foarte incapatanat si de obicei crede ca el are intotdeauna dreptate iar cand nu are...nu prea ii place sa recunoasca.nu stiu ..poate sunt si eu capoasa si suntem tineri, fara rabdare si mai putina intelepciune dar foarte des ne ciondanim si asta ma cam sperie.
v-am pupat.
multa sanatate si fericire

goldi spune:
Si al meu sot e rac.E cald si sentimental, apropiat de parinti, copii, familie, sociabil si eclatant,culant, iubaret, etc.
Se pare insa sunt singura care beneficiez si de partea goala a paharului: incapatanat, sensibil (uneori la fleacuri pe care eu nu le bag in seama
), nu uita nimic, niciodata, din disputele noastre intestine si prost obicei, le aduce pe tapet si peste o suta de ani, asa ca remember
; daca ii canti in struna e cel mai dulce sot posibil, daca nu, dupa un timp incepe sa dea in clocot si clocoteste mult si bine daca nu il impac...
Da' e al meu si-l iubesc nespus, ca si soarele are pete daramite un biet raculet !

mady23 spune:
Sotul meu este rac si este foarte mamos dar si un familist convins. Sper sa fie de ajutor in relatia cu bebe pe care il asteptam la incepuul lui ian. 2007