Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

gabiu era o gluma!Noi am prestat ani de zile pentru ca trebuia!Acum o facem din pura placere...

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheherezada, as vrea sa fie si la mine pura placere dar nu prea e asa. Totul se rezuma la anumite zile din luna si gandul mi-e tot la sf.lunii.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

sALUTARE!SALUTARE!
MARA.............incerc pana o sa reusesc sa deschid poza.cred ca de vina e calculator meu.
SHEHE............vai ce m-am mai distrat cu numele.....auzi tu! David Coperfield!!.nici la mine nu are cum sa fie sarcina,ca mi-am facut test si a iesit negativ.am avut vreo 5 zile intarziere.
GABIU.......sa ai noroc de timp frumos si sa ajungi la mare.
GABITULE........cum am mai scris.azi ne-au dat rezultatele la examen.am luat 98% din 100%.am avut 2 greseli la ,,raspuns si intelegere text dupa caseta.de saptamana viitoare incep nivelul 2.la noi sunt 7 nivele si vreau sa le fac pe toate.am inceput sa ma descurc la cumparaturi,chiar ieri am fost singura la banca si am depus un cec.a fost ok.si am fost tare mandra de mine!parca era cine stie ce mare realizare,dar ptr. mine a contat.

Va pupic pe toate!!!!!

carmen

Mergi la inceput

gabiu imi aduc si acum aminte cum il asteptam pe sotul meu pana la 2-3 dimineata si cand ajungea in sfarsit rupt de oboseala dupa 24 de ore de condus eu ziceam :acum e momentul potrivit!Cred ca l-am adus pe culmile disperarii.Cred ca am facut tot ce e omeneste posibil.Acum m-am resemnat oarecum...si iar ma apuca nostalgia.
Carmen o sa se intampe cand o sa te astepti mai putin!Totul e sa perseverezi!Stii copiii se fac cu nerusinare!

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Vin si eu cu un scurt raport si o intrebare: la mine azi z23 si simt ca pe seara, sau cel mai tarziu maine, vor veni rushii. In doua luni de la laparo incoace, mi-au venit rushii de trei ori, la cica 20 de zile si un pic. Ma ingrijoreaza mult faptul ca mi s-a scurtat faza luteala, mai ales ca inainte venea la 28 zile fix. Iar luna asta intentionez sa fac si o ISA. A mai patit cineva la fel ca mine, o fi de la laparo?? Voi ce credeti ??

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carmen94, la mare n-am mai plecat in schimb am fost la pescuit
sheherezada, e adevarat cu ce spui, cand m-am asteptat mai putin ( adica deloc) am ramas. Imi spusese dr. ca luna resspectiva "nici o sansa" si binenteles ca ne-am iubit in voie. Prin z.27 m-am apucat de curatenie generala si pentru ca aveam niste pete maronii chiar mi-am pus un tampon! De a doua zi n-a mai vrut sa vina ciclul. In schimb n-a fost sa fie....
ioanatugs eu n-am patit asa ceva dupa laparo, nu stiu de ce-ti vine asa repede. Ti-ai monitorizat ovulatia? Poate se produce mai repede decat te astepti si faza luteala e ok.
pupici fetele

gabi

Mergi la inceput

gabiu petele alea maro apar de regula la sarcinile care se opresc in evolutie.Am avut si eu parte de ele de doua ori.Ai cumva RH-ul negativ?
Ioanatugs nu stiu ce sa spun ca eu sunt tare defazata .Ai fost la doctor sa-l intrebi?

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27 spune:

BUNA SEARA.
PT.IULIABRAILA
TE ROG SA-MI RECOMANZI UN DOCTOR DIN BR.SAU GL.
Vreau sa-mi monitorizez CM ca sa stiu cand sunt la ovulatie.
Daca ai trecut prin asta te rog sa-mi dai informatii si despre
costuri.
PENTRU TOATE FETELE:NU INCETATI SA LUPTATI!STIU DIN PROPRIA EXPERIENTA CA ESTE GREU,DAR MERITA.
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor eu v-am citit mereu dar nu aveam ce sa va spun nou si sincer nici sa scriu nu am stat bine cu timpul,am mai fost plecata si la tara asa ca profit de ocazie sa va si eu va spun ca sunt Z5 si joi fac HSG.Nimic nou altfel si curaj fetelor vom reusi pina la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Aurel_cris, bafta joi la HSG, sa gaseasca dr trompele permeabile!
O zi buna tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput