Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

nashicaaaa, super tare pozicile.
da io ma uitam dupe o blonda, da cind colo, ce vaz? tanti s-a facut gris , sau cam asa ceva?
acusa, cind io ma facui super blonda?
si parintii lui bb, fff tinerei, ma gindesc la primu cum au aratat. copii cu copii. BRAVA !
nashica, sa traiasca finutii si la mai multi iti doresc si tie si lu nashu(sa nu-i mai zici grasu ca te bat, nu-i)
pup, IULIA
SI PT BB SCUMP SI CRET PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liana30 subscriu la cele spuse de IULIA.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

AVALOANE, ce dor mi-e de tine, fata mea.
io te astept cuminte si rabdatoare, sa stii.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neli_dsn spune:

Pt. IULIA -sa dea D-zeu sa fie bine si sa ai un simburel in burtica.Despre test eu zic sa mai ai rabdare si sa-l faci la vreo saptamana de cand trebuia sa vina "mosul".Iti spun din proprie experienta pt. ca si eu am facut multe teste si am fost dezamagita,dar le faceam prea din timp.Multa bafta!Nimic nu e imposibil si nici intimplator.
Eu am terminat tratamentul, apoi mai repet un Papanicolau iar sotul o spermograma si o sa vedem cum stam.Sper sa nu ajung la inseminare pt. ca nu mai am bani,iar ambitia si rabdarea m-au lasat putin.
Sa nu disperam vom fi mamici mai in varsta dar cu rabdare si cu minte mai multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Liana foarte frumoase pozele.Sa va traiasca finutul si voi sa fiti sanatosi cu totii.
Pupici
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Am intrat sa salut cele mai ambitioase fete tinerele si frumusele!!!
LIANA.......pozele sunt super!!!
IULIA.........inca iti mai tin pumnii! sa fie cu ochisori!
CRINUT.... nu mai stiam nimic de tine!
despre mine vreau sa va spun ca azi Z29 aveam TB 37,2 dupa ce luna asta pana in ziua 14 am avut temperatura 36,8, in ziua 14 temperatura era de 36,4,apoi din a 15 a zi si pana ieri am avut 36,8.nici nu stiu ce sa mai cred!!!!!! dupa temperaturile care le aveam am crezut ca luna asta nici nu am avut ovulatie!!!! nu vreau sa ma bucur prea din timp,dar am niste emotiiiiiiiiiiii....ca nici eu nu ma stiu ce simt!!!
Va pup pe toate chiar daca nu am apucat sa va insir aici....

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut gagici!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti, dar nu am apucat sa citesc tot din urma... eu noutati nu am, am facut o histeroscopie vineri sa scot fibroamele dar nu s-au putut scoate ca erau intramurale; asa ca iata-ma la fel de defecta ca inainte! nu mai am chef de umblat pe la medici si de incercat sa repar ce am stricat ani la randul cu stoicism! asa ca o sa iau o pauza de la proiectul bebe, ca doar imi permit, la varsta mea! va pup pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Eu ajung tot tarziu acasa, de aceea intru mai rar.
Carmen nu am noutati inca. Cum mai stai cu scoala de franceza?
Lachi imi era dor de tine. Nu ai mai intrat de mult. Imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin atatea.
Avalon ce mai faci?
Iulia iti tin pumnii.
Asi eu numai tanga port.
Liana, Shehe, Gabi68, Gabi 66, Gabiu si toate celelate fete, va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai fetelor pe unde toate?
Iulia ce vesti noi?Cred ca ai nevoie de putina incurajare... URA!URA!URA!
Liana frumoase poze si frumos finut!Da pe unde umbli ca iar isi fac fetele de cap?!
pentru toate fetele fara discriminari.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Iulia, si eu iti tin pumnii!
Eu nu am mai intrat de mult timp, ca am fost taaare ocupata! voiam doar sa va pupacesc pe toate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput