Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Buna dimineata fete frumoase!
Iulia azi e Z30?Fa un test si da-ne o veste buna!

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mai fetele , am facut test : NEGATIV. am facut test" dr. sigur",ca de asta am gasit la mine la farmacie, nu cu prima urina.
si f interesant. temeratura dimineata 37,1.
gata, asta-i , nu a fost sa fie, da , asa cum am promis, ma las de temperatura. da idei.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Iulia
in legatura cu degetul...vin si eu cu un sfat

daca poti "pipai" colul si-l simti mai "ramolit" , e cu ochisori daca-i tare, "vartos" la atingere nu-i...

asa m-a invatat pe mine o dr. sa-mi fac test de sarcina...in sarcina colul se mai inmoaie!!!
hai , bafta iubit-o!!!!!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fatoooooo io pana nu vin scarbele crosetez..na!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neli_dsn spune:

Sunt membru nou al site-ului si aspiranta peste 30 de ani care asteapta de aproximativ 4 ani un ingeras in viata dar care s-a incapatanat sa apara .Am incercat diferite si multe metode de a-l face sa apara :histerosalpingografie, perfuzii utero-tubare,tratament naturist,tratament homeopat,antibiotice ,ceaiurii,etc.Din aprilie m-am hotarit(obligata mai mult de sot pt. ca aveam dureri cumplite la menstruatie si varsta de peste 30 de ani pt. mine e inaintata)sa merg la Bucuresti la d-na dr.Protopopescu de la clinica Medsana pt.ca la noi in oras medicii nostrii ginecologi lasa de dorit(sunt din Braila)Daca ma primiti in clubul vostru de mamici visatoare de ingerasi si vreti mai multe informatii in legatura cu proiectul meu astept sa-mi scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

am trecut acu, na, in Z 31 si nimic. doar o durere de ovar sting, neexplicita.
in rest nimic nou, va mai tin la curent. miine, bairam cum v-am zis pt sotu.
va pup dulce fetele,
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Iulia La multi ani! pentru sotul tau!Si dupa cum sti speranta moare intotdeauna ultima.Asa ca pana nu apare CM eu inca mai cred ca e bebe!Iti tin pumnii in continuare.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am intrat doar sa va pup.
NELI_DSN eu sunt pacienta doctorei tale este o dr foarte amabila,priceputa dar foarte aglomerata vezi ce iti spune si daca vrei mai multe info. dupa intreaba.Eu mi-am cautat deja alt dr.Deasemenea la Medsana sunt cele mai mari preturi pt infertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

NELI DSN bine ai venit in clubul nostru.Sa stii ca problemele tale seamana mult cu problemele mele.Poate imi spui si mie ce-ti mai spun doctorii ca eu m-am cam saturat de ei.Eu voi merge probabil la Sovata la inceputul lui iulie!Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neli_dsn spune:

Da este adevarat ca dr. Protopopescu e foarte ocupata, eu am cautat-o la spital pt.ca tipele de la receptie de la Medsana m-au programat si m-au tot reprogramat.D-na dr. a fost draguta si ne-am vazut in spital dar a tinut sa precizeze ca nu da consultatii de infertilitate in spital(mie mi-a vazut rezultatul la niste analize).Eu inteleg termenii medicali pt. ca sunt asistenta med.si m-am si documentat in legatura cu acest subiect.Dar sa va povestesc cum am inceput?...e o poveste lunga si plina cu peripetii.Am mers la Medsana cum v-am mai spus f. amarata si derutata pt. ca de aici din Braila plecasem cu un diagnostic f. ciudat "chist ovarian de 6 cm."iar la eco. la dr.s-a dovedit a fii uterul.Sunt operata de chist ovarian dr.tot la noi ,atunci medicii mi-au spus ca mi-au last un sfert de ovar iar dupa 4 ani constat ca ovarele mele au aceleasi dimensiuni.Deci ce sa va spun unii medici de la noi lasa de dorit dar nu toti numai ca probabil eu am avut ginion.La Medsana am facut analizele de infertilitate care au fost in jur de 1000 RON +consultatia +eco transvaginal 300RON scump, nu? la salariile noastre. Ce credeti ca mi-a iesit la analize? Cele hormonale sunt OK. dar testul Papanicolau e infectios si mi-a iesit Chlamydia+ care poate da sterilitate(e o infectie genitala si urinara intilnita frecvent la femei dar si la barbati).Dupa cum vedeti se putea rezolva si la mine in oras dar nici un ginecolog nu mi-a dat nici o analiza, ma tratau la ghici.Asta e, acum sunt in tratament si va voi tine la curent.Am scris mult cred ca v-am plictisit cu problema mea.Va pup!Pe curand.

Mergi la inceput