Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Marinar!!!
Sa ai o sarcina usoara,frumoasa si sa-ti dea DD un BB sanatos!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare aspirantelor... iaca si eu pe langa voi ca de nu va pot lasa singurele...
zozela [pup la fata aspiranta.. lasa ca vine si la tine...
Corinuk mai lasa si tu treaba si spor la ... ca nu se stie cu ovulatia....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup si eu toate fetele

la mine o noua zi ... cu greturi si stari de somnolenta. va doresc si voua acelasi lucru, dar musai cu bb in burtik

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna fetelor!
Iaca m-am intors si eu de la nasit: a fost o nunta superba, de vis, in ciuda ploii torentiale de afara A fost o nunta ca-n povesti care a inceput joi si s-a terminat azi dimineata cand, in sfarsit, ne-am intors in Bucuresti, la trebushoarele noastre.

am citit ceva din urma care mi-a umplut sufletul de bucurie: marinar e !!!!! FELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe extraordinar! Nu pot decat sa-mi imaginez ce trebuie sa simti tu acum si cat de fericita esti!!! Bravo! ma bucur mult pentru tine! Si ai dreptate: nu e cum iti programezi mai bine lasi lucrurile in voia lor

Carmen, Biby:

Pupici dulci la toate aspirantele
si bun venit noilor venite

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Bubule, nici n-avea cum sa fie altfel nunta decit super, cu asa nashica!
Vazui ca umplura fetele 14 pag. deja, in ritmul asta, intr-o zi sau 2 incepem alt cap. Poate nu ma uiti, aspiranta incapatinata ce sint.
Irina-Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

nucutza: subiectul a fost deschis de bubulina1 nu de mine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bubuleana, nu ne dai mai multe amanunte? Toaleta, machiaj, si altele, o sa fiu si eu nasica si sa incep sa ma interesez cum mai merge moda in "naseli".

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bubuleana sa-ti traiasca finii!!!!
eu una am intrat pe ultima suta de pregatiri, rade iubi de mine zice ca atunci cand nu o sa ma mai stresez cu nunta ma streserz cu bb si tot am un stres...el ester ferm convins ca dak as fi mai calma as ramane mai repede insarcinata...
Astepteam poze!!!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

E adevarat ca scriu mai rar, dar asta nu inseamna ca nu va trec pe lista sau nu modific lista corespunzator. nucutza, te rog frumos sa verifici pe pagina 1 pe lista. Te-am trecut de mult.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

BUBULE, fireste cind mesajul meu era deja in eter, mi-am dat si eu seama. Cam tirziu, dar asta e. Si-n afara de asta, am uitat ca, de fapt, m-a trecut deja pe lista si-i multumesc abia acum. Eu uit de la mina pin la gura si vreau bb. Ma gindesc acum c-oi (asta e lb. rom)avea vreo 2 bb pe undeva si oi fi uitat de ei???
SHERI, da cind nashesti si pe cine?
CARMEN, ce sa facem, nu putem trai asa, linistite. Tre sa ne agitam si noi intr-un fel. Da eu cred ca iubi al tau are dreptate, in loc sa fii stresata mai bine ai presta si poate ca s-ar prinde bb.

Mergi la inceput