Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Felicitari marinar!!!Cat ma bucur cand aud astfel de vesti
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos cu mult noroc in viata!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

marinar felicitari din suflet.. O SARCINA USOARA SI UN BEBIC SANATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

iar pentru mamica ...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

marinar felicitari multe.ce bine imi pare pentru tine.
iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si sa fiti sanatosi amandoi.
pupici dulci
eu azi am patit ceva ciudat.acum spre seara am avut o scurgere maronie.ce sa fie?
mentionez azi z 30.
pupici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata

multumesc fetelor de urari, sper ca si la voi sa vina cat mai curand minunea.

m-am uitat pe analize si am vazut ca pe 12 mai am fost la dr, mi-a facut echo si nu s-au vazut decat mai multe chistuir decat la primul echo. atat... iar minunea mea era undeva ascunsa. asta inseamna ca orice e posibil, nu exista o regula pt perioada de ovulatie, etc. Daca am chiar 6 saptamani inseamna ca am ovulat pe la sfarsitul lui aprilie, adica undeva dupa Z 30. va dati seama?????????? iar in perioada asta nu mi s-a pozitivat nici un test de ovulatie, nici un test de sarcina, greturile mele au coincis cu inceputul administrarii bromcriptinei... ca de....prolactina marita, dureri de sfarcuri. Si acum ma dor, dar sanii inca nu s-au modificat.

A fost o surptiza pt toata lumea, cred ca dr e ingrijorat putin, de aia mi-a dat sa fac pregnyl de 5000- dar mie nu mi-a zis nimic. Acum am inceput sa-mi fac fel si fel de griji dar sper sa-mitreaca repede. Pt binele tuturor.

pup toate fetele si va doresc din suflet cate o mica surptiza in burtika.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

V-am zis eu ca am o presimtire ca in iunie se lasa cu multe. Am zis pe undeva, nu mai stiu. Bravo MARINAR, ai biruit!!!
Valicutzo, iti tinem pumnii sa nu fie uritii, ci semnul ca s-a implantat. Hai, da-ne si tu vestea cea mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
imi pare rau ,dar nu am vesti bune.
z1.
nu mai zic nimik

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Marinar ma bucur atat de tare pentru tine, extraordinara veste. Sa fii fericita iubita si sanatoasa! Sa aduciun bebe frumos pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Valicutza, pentru tine. Dar uite, iti trimit ca sa nu mai fii trista. Lasa, ca le vii tu de hac rushilor, luna urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

MARINAR FELICITARI!!!! Din tot sufletul iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina si o nastere usoara! Si sa ne trimiti poze cu buburuza cat mai repede!!!! Ma bucur enorm de mult pentru tine!!!!

Valicutza dragutza nu mai fi trista puisor!!! O sa vezi ca anul asta o sa vina -licul cand nici nu te astepti!

Eu sunt Z6 fara rushi , aseara si asteptam ovulatia sa mai si mai mult!

Bubuleeeee pe unde umbli??? mi-e dor de tine!!!
Zuzooooooo iar disparusi??? cum stai?
Carmenutza abia astept sa-ti vad pozele de la nunta! Sa te odihnesti saptamana asta!

Va pup pe toate si va urez un sfarsit de saptamana superb!

Paaaaaaaa

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Marinar multe felicitari din suflet sa ai parte de o sarcina usoara si fara nici o problema...sa te ajute D-zeu sa fi sanatoasa si tu si bebelushul tau...te pup dulce.

Valicutza.... nu dispera...si pe mine cand am vaz ca mi-au venit rushii m-a apucat disperarea putin..dar acum sunt ok..si am hOT SA NU MAI MAI STRESEZ... nu mai calculeez nimik..cand va fi sa fie va fi..nu are rosta disper ca incercam doar de 2 luni..de 3 luni am renuntat la pastile asa ca pana la un an mai am timp sa incerc si dupa aia de-abia incep sa dispeer...asa ca multa bafta in continuare si nu te mai stresa...si vei vedea ca va fi ok vei avea pe care-l doresti...te pup..

Va pupa pe toate Karra care vrea sa fie .

Mergi la inceput