Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ralu76 si turturica va urez bun venit si sper ca fie cu noroc sa treceti repede la -dutze! V-am trecut pe listuta.
tzuca74 si Liana30,

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata. Da stiu ca va sculati cu noaptea-n cap!
Bubulina1, numele meu de botez este Irina-Felicia.
Turturica, nu stiu daca am inteles bine intrebarea. Z5 este a cincea zi a CM (ciclu)
O zi buna la toate fetitzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetelor!!! Bun venit noilor aspirante!!! Fugutza la Odisee fetelor!
Turturicaaaa ce faci dragutza??? se pare ca ne intalnim din ce in ce mai multe miresici de 2005 aici la aspirante!
Valicutza iubita nu mai fi trista!

Eu va pup pe toate fetelor si va doresc o zi superba! Am foarte mult de lucru astazi...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Valicutza iubita nu fii trista!Cu toate ca stiu ce se petrece in sufletul tau acum te rog sa fii tare ptr ca deja trebuie sa prinzi forte noi ptr perioada imediat urmatoare!Ne vede si pe noi DD mai repede!!!!????
ralu76 si turturica bine ati venit printre noi si sa aveti o sedere foarte scurta dar placuta!!
Ieri am implinit 2 ani de casnicie!Nici nu mi-a venit sa cred!Asa de repede!foarte frumos daca sarbatoream si venirea unui !EEE dar gata imi revin.....ma asteapta o zii plina!
Va pup dulce si sa aveti o zii cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

corinuk mersi mult de tot pt vb frumoase.
mi-au prins bine.
si toate fetelor le multumesc pt suportul lor.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by turturica

buna, fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
O salut cu ocazia asta pe biby, careia ii urez la multi ani, ca doar ne stim de la mirese de anul trecut.
dana n, ne reintilnim iar. Cu ocazia asta iti mai zic o data mersi pentru sfaturile legate de rep. dominicana, mi-au prins tare bine.
Despre mine: sint o aspiranta proaspata, ne-am hotarit destul de curind sa facem bebel si inca nu stiu daca o sa ne iasa repede sau nu.
Sint un picut debusolata de analizele care se fac in tara, am impresia ca in romania lucrurile sint luate mai in serios decit aici. Mie, dupa vizita la ginecolog, mi s-a dat doar acid folic si mi s-a prescris rabdare. M-a controlat un pic la ovare si uter prin palpare, mi-a facut testul PAP si cam atit.
Voi ce analize faceti in mod normal?

Poze

Bine ai venit la aspirante!
Ati hotarat ceva in legatura cu Rep. Dominicana?
In legatura cu analizele...am fost si eu la doctor aici ,si mi s-au facut si spus aceleasi lucruri ca si tie.Analizele mi-au spus ca nu le fac decat in momentul in care am ramas deja insarcinata.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mda - si eu raportez - ieri Z1. V-am spus eu ca luna asta n-am avut ovulatie, n-avea cum sa se prinda ceva. Anyway mergem inainte vara asta cu ajutorul lui closti trebuie sa reusesc!

V-am pupat o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Eu sunt in Z 10 si ma bate gindul sa incercam,poate scap se laparo.Am facut analizele si ekg-ul si mai ramine radiografia la plamini sa o fac si pot sa zic ca sunt pregatita de operatie.Oricum am o nelamurire, de ce fac laparo inainte cu 2 zile de venirea menstruatiei? Ar trebui sa cer sa-mi faca un test inainte de operatie sau sa fac unul de singe pt siguranta mea, ca poate avem noroc tinind cont ca luna trecuta am facut stimulare pentru IAS.
Va pup pe toate aspirantele si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare fetele...iaca si eu pe aici sa va mai citesc...
Corinuk multi ani impreuna si numai fericire...
valicutza nu mai fi trista... uite un de la mine...
biby ce faci...de luna asta ai verde la sau mai ai vre-un tratament????
bubule ce face cea mai frumoasa nasica??? asteptam poze....
marryan arata-mi mie un barbat care merge la doctor " de buna voie si nesilit de nimeni" mai ales sa conmsulte anumite zone unde dansii sunt tari .... al meu nici nu vrea sa auda dar legat il duc dak e nevoie... tot imi spune ca el poate ca m-a lasat innsarcinata... de extrauterina.....
le urez si eu bun venit noilor aspirante si cat mai repede fuguta la ...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Danan, intr-adevar analizele pt. toxoplasma, rubeola, CMV, clamydia etc nu se fac inafara decat dupa ce ai ramas insarcinata si nici atunci intotdeauna, numai daca exista suspiciuni ca ar fi mama putatoare/bolnava. Ratiunea in spatele acestei decizii este - aceste analize sunt f. costisitoare iar rezultatele sunt foarte sensibile si interpretabile. In general aceste analize au doua componenete IgG si IgM. De-alungul vietii indivizii sunt expusi acestor virusi si ii si contracteaza dar organismul lupta impotriva lor si creeaza anticorpi. Odata contractat acest virus si anticorpii formati, componenta IgG va aparea intotdeauna pozitiva la analize. Acest lucru, repet denota insa in majoritatea cazurilor doar faptul ca organismul a venit in contact cu virusul respctiv si l-a combatut, s-au format anticorpi. IgG apare pozitiv si in cazul in care ai fost vaccinat impotriva virusului pentru ca ce este de fapt vaccinul - o doza infima a virusului introdus in organism pt. a provoca reactia organismului respectiv crearea de anticorpi. Acesti virusi pot fi contractati f. f. usor din aer, din produse lactate, din carne cruda (mezeluri,vita in sange, carpaccio, jambon etc etc), peste, legume. De obicei este asimptomatic si nu creeaza probleme, decat in cazul in care femeia este gravida - asta in cazul in care boala/virusul este activ (ambele componenete pozitive) si chiar si atunci cu o buna urmarire a sarcinii si tratament adecvat se pot evita lucrurile de care toata lumea e speriata pierderea sarcinii sau mai rau copil cu deficiente mentale - debil, sindrom Dawn etc.

Aceste cazuri sunt f. f. f. rare.

In Romania insa exista o isterie generala in randurile majoritatii medicilor asupra acestor virusi, dublata de o ignoranta foarte mare - astea pot duce la sfaturi absurde, drastice si chiar tragice pentru cuplurile care-si doresc foarte mult sa devina parinti, respectiv li se explica riscurile dar foarte extrapolate si exagerate lasand o sg. varianta viabila respectiv avortul provocat.

In plus dupa cum spuneam aceste teste sunt foarte sensibile si este nevoie de experienta, reactivi speciali si aparatura sofisticata pentru diagnosticarea lor - la Londra de exemplu exista 2 clinici/laboaratoare privind diagnosticarea si tratarea toxoplasmei. DOUA!!!!! Cate "exista" in Bucuresti/Romania???? Este clar ca performantele laboratoarelor romanesti nu se incadreaza in aceleasi standarde, nu?!

Fetelor stiu ca cele scrise de mine va va soca, dar este purul adevar - va spun din experienta proprie, oarecum. Respectiv sotia colegului meu de birou/sefului meu, gravida fiind a fost diagnosticata cu toxoplasma. Isi doreau f. mult un copil va dati seama! Au fost pe la diverse laboratoare, inclusiv la nus' ce dr. super specializat de la noi in toxoplasma. Rezultate - toxoplasma activa, desi doar IgG era pozitiv, o sg. data ii iesise si IgM - care in mod sigur spunem acum a fost greseala laboratorului. Totusi in Rom. i s-a spus ca o urmaresc pana in luna a patra si daca nu si nu i s-a recomandat ca atunci sa faca avort. Va dati seama prin ce au trecut.

Colegul meu este englez la origine asa incat s-au dus la una din cele 2 clinici specializate de la Londra unde rezultatul a fost clar. Sotia venise in contact cu toxoplasma cu multa vreme in urma, organismul ei insa invinsese virusul, crease anticorpi si de aceea ramasese IgG-ul pozitiv. In plus dr. le-a explicat toate lucrurile pe care vi le-am scris mai sus si le-a spus ca astfel de analize NU TREBUIE facute decat daca exista suspiciuni cum ca virusul ar exista in organism.

Anyway - in final va spun, eu personal am facut aceste analize pentru ca la noi se pot face si pentru ca stiindu-ma cu probleme am vrut sa elimin orice alte potentiale probleme. Insa sunt constienta ca nu era nevoie de ele asa incat fetelor care nu sunteti in RO - stati linistite si aveti incredere in ceea ce va spun dr. vostri.

In ce privesc analizele hormonale - asta este o alta poveste. SUnt f. surprinsa ca nu vi se fac. In cazul in care nu aveti un ciclu regulat ele ar trebui facute pentru a putea determina cauza. Ar putea exista o sg. explicatie pt. refuzul lor -in America de ex. doctorii considera ca abia dupa ce un cuplu a incercat timp de 1 an (unii spun chiar 2) sa aiba copii se pune diagnosticul de infertilitate primara si se incep investigatiile. Cred ca totul are o legatura si cu sistemul de asigurari desi din cate stiu eu tratamentele de infertilitate oricum nu sunt acoperite de asigurari asa incat nu vad de ce s-ar feri de costuri potential inutile.

In orice caz repet - incercati sa gasiti un doctor caruia sa-i explicati ca aveti un ciclu neregulat si chiar independent de sarcina nu va simtiti bine, inventati balonari, intepaturi de ovare, dureri la etc orice numai sa ajungeti la analize.

Sper ca mesajul meu sa va fi ajutat.

Cu bine!

Mergi la inceput