Nu stiu sa explic stiintific.. Stiu ca si la varsta adecvata cremei (sau viciversa) se practica sistemul o zi da, o zi nu, ca sa nu lenevim pelea
. Ji io tot cu estee
chit ca n-as da l'illuminateur ysl pe nimic!!!
, mami de
( 13oct04 )
quote:
Originally posted by lena
fetelor azi mi-a zis o prietena o chestie de care habar n-aveam...cica daca folosim creme fff puternice cand nu e cazul, gen crema anti-age dar sa zicem ca esti sub 40 de ani creaza nu-s ce efect si pielea "cere" din ce in ce mai puternici ingredienti sa actioneze asupra ei, o fi adevarat?!
Sunt scumpe, nik de zis (produsele Chanel) dar nu ...sute de euroi!
Mi s-au parut destul de asemanatoare la pret cu cele de la Clinique, Lancome sau Dior.
Clyo, au si fond de ten bun cu efect putere mare de acoperire, din pacate nu-i stiu numele dar pot sa ma interesez si iti spun (eventual si pretul).
Hai pupici si mai vb
Sa auzim de bine ;)
quote:
Originally posted by giulia71
Sunt scumpe, nik de zis (produsele Chanel) dar nu ...sute de euroi!
Mi s-au parut destul de asemanatoare la pret cu cele de la Clinique, Lancome sau Dior.
Clyo, au si fond de ten bun cu efect putere mare de acoperire, din pacate nu-i stiu numele dar pot sa ma interesez si iti spun (eventual si pretul).
Hai pupici si mai vb
Sa auzim de bine ;)
Hop si eu,cand e vorba de asa subiect
Fetelor,eu am o foarte mare problema
:am porii dilatati si tot timpul sunt" plina "de cosuri,puncte negre s.m.d Dati si voi un sfat in privinta unei creme minune care sa mai reduca din aspectul de dilatare a porilor
arinaa
Eu cand spun Chanel, spun parfum.
Imi place mult Chanel 5.![]()
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Eu si sotiorul meu iubit