Farmecele si distrugerea casatorieiI!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Aldebaran

Norocu meu ca pe sotu' meu nu-l vrea nimeni in afara de mine ca nu-i nici frumos nici bogat!
Acu' serios, are sotu' o verisoara care nu-si lasa copii sa vada filmele cu Harry Potter ca au magie'n ele. Cand am auzit mi-a venit rau.. si mi-a fost mila de bietii copii, nu ca nu vad HP dar pt. ce le baga mama lor in cap.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

este foarte usor sa ignoram de fapt ceea ce nu stim sau sa luam peste picior adevaruri de acest gen... dar dupa cum am mentionat aici respect opinia fiecaruia ..si raspunsurile voastre ...citi oameni, atitea pareri...veriosoara sotului tau ceva stie...si tot ceea ce face este sa isi protejeze copiii de ceea ce scrie aici,pt ca ea stie, dusmanii nu sint numai cei vazuti,dar si cei nevazuti,,si acestia sint cei mai periculosi,pt ca intentia lor este de a distruge sufletul...poate vor fii pe aici citeva persoane care sigur stiu despre ce vorbesc...http://despreharrypotter.go.ro/ http://www.sfaturiortodoxe.ro/harrypotter.htm o duminica superba tuturor plina de dragoste si lumina

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:VRAJITORIA IN RANDUL COPIILOR#8220;Iar in locul lui va cinsti pe dumnezeul cetatilor, pe un dumnezeu pe care nu l-au cunoscut parintii lui; aceluia I se vor inchina cu aur, cu argint, cu pietre scumpe si cu lucruri de pret.#8221;[Dan 11:38].

"Uniunea Pagana" pretinde ca programele TV, "Buffy, spaima vampirilor" si "Sabrina, tanara vrajitoare" au provocat un interes urias pentru vrajitorie, in randul copiilor. Organizatia sustine ca primeste peste 100 de solicitari pe luna din partea copiilor care vor sa devina vrajitori. In urma articolelor din presa si a numeroaselor telefoane si scrisori primite, Uniunea a decis sa numeasca primul ofiter pentru relatii cu tinerii din septembrie 2001.

Pentru ca firea omenesca este supusa pacatului si ispitei, Satana poate apela la ajutor omenesc pentru a-si instaura domnia. Autorul Bibliei Satanice, Anton LaVey, ne destainuie in Introducere un lucru interesant: "...nuntile sataniste consacra unirea carnii... pofte trupesti care ajuta indivizii sa-si implineasca dorintele sexuale, ritualuri de nimicire, ce vor asigura victoria asupra vrajmasilor."

Vedeti de ce oamenii pot fi atrasi spre o asemnea religie? Dar iata si alte invataturi sataniste ce pot fi pe placul multora:

"Satana reprezinta indulgenta in loc de abstinenta" [p 25]

"Satana reprezinta razbunare in loc de iertare"

"Satana reprezinta toate asa-zisele pacate ce pot conduce la satisfactie fizica, mentala sau emotionala"

"Uraste-ti dusmanii din toata inima si daca cineva iti palia o pauzaste obrazul pocneste-l si tu. Loveste-l bine si cu putere pentru ca autoconservarea este cea mai importanta lege. Cine intoarce si celalalt obraz este un las." [p 33]

"...profita la maxim de viata ta - aici si acum! Nu exista rai in care sa te bucuri vesnic, nici iad in care ard pacatosii... Aici este momentul bucuriei! Aici si acum este oportunitatea! Nu exista Hristos! Spune-ti inimii: eu sunt propriul meu salvator"

"...satanistii accepta un dumnezeu care cred ei ca li se potriveste. Mai degraba oamenii si-au creat proprii dumnezei decat invers. Pentru un satanist, "Dumnezeu", oricum s-ar chema este doar un factor de echilibru in natura, care nu este preocupat de suferinta. Aceasta forta atotputernica ce mentine universul in echilibru, este impersonala si nu poate fi preocupata de fericirea sau nefericirea creaturilor trupesti de pe aceasta minge de noroi, pe care traim" [p 40]

Lista poate continua, dar un lucru e cert: satanismul este "confortabil" pentru pacatosii care nu vor sa se pocaiasca. Si cum lumea se afunda din ce in ce mai mult in pacate, Noua Religie Mondiala nu poate fi alta decat satanismul. Si deoarece copii sunt viitorul, ii vom lasa victime acestei blasfemii ?

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Mda, si eu cunosc pe cineva care face chestii de-astea ciudate.............am auzit de la cunostinte cum ca scoate argintul viu.....tot felul de porcarii.
Ce m-a distrat si m-a indignat in egala masura e ca aurul care il duceau pt desfacerea vrajilor se pierdea, se strica! La fel si hainele. Iar fetelor nu le-a mers nicidecum mai bine, ci din ce in ce mai prost. Ca sa nu spun ca le facea sa creada toate aberatiile posibile! Iar ele urmau sfaturile.... Ba cateodata ii mai imprumutau haine si nu le mai luau inapoi, daca aveau vraji si le merge rau?
Hai ca toti ne mai ghicim in cafea sau in carti, mai de curiozitate, mai din lipsa de ocupatie, insa de la o cafea pana la a crede bazaconii e cale lunga!
Si pls.........matzele nu au nici o vina! Sunt tot niste victime in toata istoria asta cu babele si vrajile!


Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

HARRY POTTER PROVOACA MIGRENEPromovarea magiei in randul copiilor, pentru a-i conduce de mici pe caile diavolului, are efecte distrugatoare asupra acestora. Iata proba! In luna octombrie 2003, cativa copii din SUA, care citeau cu insistenta ultima cartea a scriitoarei J.K Rowling "Harry Potter si Ordinul Phoenix", un cartoi greu de peste 1 kg si peste 800 de pagini imprimate, au avut dureri de cap foarte mari. Medicii care i-au consultat pe copii au ajuns la concluzia ca migrenele dure au fost provocate de lectura acestei carti. Ei au dat vina pe dimensiunile romanului care solicita un efort prea mare la copiii de 8-10 ani. Noi credem ca nu componentele fizice ale unei carti influenteaza covarsitor creierul, ci continutul spiritual al acesteia, duhul care se ascunde in spatele textului. Cum toate romanele cu Harry Potter sunt texte de initiere in vrajitorie, in subtextul lor salasluieste un duh rau, antihristic, demonul magiei, la prezenta caruia, sufletele curate reactionaeaza, se vatama, incearca sa se apere. Desi au suportat suferinte, copiii respectivi nu au renuntat la lectura cartii, ceea ce inseamna ca deja duhul viclean i-a luat in stapanire. Este foarte grav ce se intampla cu generatiile fragede care sunt rapite pe taramul desert al magiei. Un profesor din SUA a deshis deja un curs la facultate despre "stiinta", care se degaja din cartile cu Harry Potter. Omenirea e cuprinsa rapid si sigur de ravagiile vrajitoriei, o nebunie care pare fara leac. Leacul exista ("acest neam de demoni nu iese decat numai cu rugaciuni si post" [Mt 17:21]). Dar cine mai este dispus in lumea aceasta sa-l foloseasca ?


http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:Peste 30 de milioane de volume cu Harry Potter sunt in circulatie in intreaga lume, in peste 150 de tari si in mai bine de 28 de limbi. Autoarea, J.K Rowling, este la curent cu cele mai puternice simboluri oculte, pe care le-a infatisat in forme cat mai atractive, mai ales pentru copii. Scolile din America, Anglia, Australia si Noua Zeelanda au preluat cartile cu Harry Potter ca material didactic si le propun copiilor spre cititre si comentare. Aceasta este o problema serioasa deoarece nu numai ca se prezinta vrajitoria ca fiind inofensiva si atragataoare, dar se afirma cu tarie ca ar fi si benefica. Ce poate fi benefic in faptul ca-ti pierzi trupul si sufletul si te supui demonizarii? Deci religia crestina devine "demodata" simtindu-se nevoia unui progres, unei schimbari care sa revolutioneze intreaga societate.

REZUMAT. Harry Potter a trait impreuna cu familia Dursley: unchiul Vernon, matusa Petunia si varul Dudley. El a fost lasat in grija familiei Dursley dupa ce parintii lui, practicanti ai magiei albe *, au fost ucisi de diabolicul vrajitor - lordul Voldemort, Printul Intunericului. Harry avea pe atunci 1 an si trebuia sa moara cu ai sai, dar fiindca poseda deja puteri supranaturale, vraja lordului Voldemort nu l-a afectat prea mult, cu exceptia unei cicatrici sub forma de fulger aparuta pe frunte. Unchiul Vernon si matusa Petunia cunosteau capacitatile micului baiat, drept pentru care l-au tratat inuman.

Harry se simte mizerabil si abia asteapta sa-si puna-n practica puterile magice, perfectionate si aprofundate la Scoala de Magie si Vrajitorie Hogwart. De remarcat ca la acea scoala, ce reunea copii asemanatori cu Harry, persoanele care nu agreeau magia erau considerate proaste, respingatoare (antipatice) si cu prejudecati (demodate). Activitatile de la scoala Hogwart sunt prezentate intr-o asa maniera incat desi infatiseaza vraji si incantatii oculte, ele nu sunt pedepsite in nici un fel de Dumnezeu. E ca si cum Dumnezeu n-ar exista, sau, daca exista, El este de acord cu asa ceva. Inutil de mentionat ca toti vrajitorii din Biblie nu numai ca au fost pedepsiti, dar au suferit moarte aproape instantaneu ? Asadar, mesajele deduse din cartile lui Rowling reprezinta o primejdie atat pentru suflet, cat si pentru trup.

Despre scoala cu pricina mai stim ca este condusa de renumita vrajitoare Albus Dumbledore. Pentru suprematia in scoala se duce o lupta continua intre Fortele Bune si cele Rele. Majoritatea vrajilor si potiunilor facute la Scoala Hogwart sunt reale, dar nu se mentioneaza si faptul ca pentru realizarea lor este nevoie de sacrificii umane, de demonizare, deci de pierderea controlului asupra propriei persoane.

Toti copiii sunt indemnati sa-l iubeasca pe Harry Potter. Deja unii isi deseneaza pe frunte "fulgerul" lui, nestiind ca intr-o zi acolo vor putea purta semnul Fiarei: 666. Care va fi responsabilitatea noastra atunci ?*Multi cred ca exista Magie Alba si Magie Neagra. In opinia lor, magia alba lucreaza cu Fortele Binelui, iar cea neagra cu Fortele Intunericului. in realitate, magia este de un singur tip si lucreaza numai cu fortele demonice.

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Artemis1578

Mda, si eu cunosc pe cineva care face chestii de-astea ciudate.............am auzit de la cunostinte cum ca scoate argintul viu.....tot felul de porcarii.
Ce m-a distrat si m-a indignat in egala masura e ca aurul care il duceau pt desfacerea vrajilor se pierdea, se strica! La fel si hainele. Iar fetelor nu le-a mers nicidecum mai bine, ci din ce in ce mai prost. Ca sa nu spun ca le facea sa creada toate aberatiile posibile! Iar ele urmau sfaturile.... Ba cateodata ii mai imprumutau haine si nu le mai luau inapoi, daca aveau vraji si le merge rau?
Hai ca toti ne mai ghicim in cafea sau in carti, mai de curiozitate, mai din lipsa de ocupatie, insa de la o cafea pana la a crede bazaconii e cale lunga!
Si pls.........matzele nu au nici o vina! Sunt tot niste victime in toata istoria asta cu babele si vrajile!


Anka si Ubitu (26.06.2004)

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pacate/vraji.htm

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Astept un link, ceva si despre "Lordul inelelor" si daca se poate si ceva despre basmele populare cu vrajitori si zmei. Brrrrrr...

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Aldebaran

Astept un link, ceva si despre "Lordul inelelor" si daca se poate si ceva despre basmele populare cu vrajitori si zmei. Brrrrrr...

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

draga mea,daca subiectul nu iti place de ce mai intrii pe el?e simplu ..ignori...numai bine iti doresc ...

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Despre vrajitoare si dezlegarea cununiilor

Vrei sa te mariti. Sa apelezi sau nu la vrajitoare? Iata o intrebare la care sper sa dai raspunsul bun dupa ce vei citi acest capitol.

Traim o vreme in care prezenta vrajitoarelor se face tot mai des observata: la televizor, la radio, in articole din ziarele de mare tiraj sau in carti de succes, oamenii se intalnesc cu vrajitoarele. Epidemia aceasta de practici magice isi are explicatia in faptul ca oamenii simt nevoia de a se indeparta putin de ceea ce este oarecum obisnuit pentru a cauta neobisnuitul, pentru a cauta paranormalul, pentru a cauta raspunsurile pe care nu le gasesc in alta parte.

Iti voi vorbi numai despre legatura dintre vrajitorie si povestile de iubire, ca nu cumva sa te plictisesc prea mult. Dar pentru a intelege aceasta legatura e bine sa iti explic putin de ce se grabeste lumea sa alerge la vrajitoare. Oamenii simt ca in afara lumii vazute mai exista o alta lume. Si simt nevoia de a intra in legatura cu aceasta lume. Cei care au credinta curata, cei care vor sa mearga pe calea mantuirii, stiu ca adevarul se intalneste numai in Biserica si prin Biserica. Adevarul este Hristos. Crestinii adevarati nu cunosc un alt adevar. ..pt continuare apasati pe link http://www.sfaturiortodoxe.ro/nunta/despre-vrajitoare-dezlegarea-cununiilor-nunta-casatorie-familie-sex-pereche.htm

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

zouzounaki
o floare din partea mea

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput