Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ana . Lasa ca vb cu Maraki sa ii combinam. Ce daca nu vb aceeasi limba parca il vad pe socra-miu ca invata el greaca. Problema e ... daca l-o mai suporta cineva. Cat era soacra-mea bolnava a venit cumnata lor sa il ajute si el ne-a zis ca nu-i mai trebuie aia ca i-a mancat "borcanul cu sare" si ca ii deranjeaza buretii din baie si nu ii pune la loc cum ii lasa el. Dar sincer cred ca faza cu pipi in parcare o s-ai placa lu' socra-miu.

E bestial Alexandre.... "se scula din ora in ora sa exerseze".

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bia, la mai multe luni papusica!!! Uite ca te-ai facut maricica Vazut pozele de azi, ce bulanele grasanele are Bia.
Pisoi, bafta la examen, poate cine stie, ai fost mai tare chiar daca ai avut atatea pe cap. cand se dau rezultatele?la Mark. Azi ai camera? faci poze?
Crisu da la ce copil crezi tu ca-i place sa stea singur in patutul lui?
Simo cred ca tu mergi la dr. nostru ca si noua la fel ne-a spus sa incepem diversificarea, cu suc de portocala(din motivul ca era constipata) si supica de legume(pe motiv ca-i maricica) si are nevoie de multe vitamine. Cu supa eu incep de luni, cand implineste 4 luni, o sa-i dau vreo 3 saptamani doar zeama si abia dupa aceea legumele pasate, undeva inspre 5 luni.
Ma da ce pateaza sucul asta de portocale, pe mine ma nerveaza ca nici nu iese dupa ce le las si la inmuiat si le spal la 60 grade, o s-o imbrac in aceleasi lucruri cand vine ora mesei.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eheee Daniela mai urat decat sucul de mar nu stiu ce pateaza. Ca se fac pete maro inchis
Daca reusesti sa o convingi pe mititica sa pape zeama atata vreme. Eu i-am dat direct pasat si cu multa zeama dar nu l-am convins pe papanas decat cu piure nenicaaa.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Retinut discutia despre soacre si ma bag si io..ca am cumparat ieri pentru Bia a fost exclusiv contributia socrului, dupa ce ne-a intrebat ca la ce ne trebuie inca un carucior, etc!Soacra (mama vitrega a lui Dan) nu i-a luat Biei absolut nimik si a fost o singura data sa o vada cind avea citeva zile..de atunci a mai vazut-o la Branesti cind am mers noi la ei la curte..a..si sa stiti ca, Cotroceniul este fff.. aproape de Unirii si fratele lui Dan are permis si putea sa o aduca oricind su masina..si de 1 luna ma ameninta ca are niste hainute pentru Bia, dar nici in clipa de fata nu mi le-a dat! Cred ca i le da cind va face 18 ani!Asa..si acum ca tot eram cu Bia bolnava si mama in spital stiti ce mail mi-a trimis.."cele mai bune pozititii de sex in pat", sau cam asa ceva..nu stiu ca l-am sters..si inca o chestie..in spital cind eram cu Bia desigur ca nu a venit nici unul, iar ea m-a sunat sa ma intrebe cum e pe acolo si cum stau cu moralul..voi cum credeti ca stateam?

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetelor eu sunt stresata rau ca nu mai imi vin rusii ... deja e a 7 zi de intarziere. Culmea e ca ne-am protejat de fiecare data, dar tot ma chinuie gandul ca as putea sa fiu gravi de ian feb 2007 cu toata protectia ... dau in judecata firma de "balonase"!

nici nu stiu pe cine sa intreb ca sa ma lamureasca cum e cu ciclu dupa nastere. Poate ca daca alaptez inca vine CM cand vrea el ...

daca aveti vreo idee please HELP

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Liliana, pai papa excelent piticutul tau. Al meu nici acum nu s-a prins cum e exact papatul cu lingurita, asa ca pana papa 100 gr de oareshce ma apuca pensia. In schimb, dupa fiecare masa cu papica solida e musai sa bea lapte, ca altfel face niste crize de zici ca e apucat! Asa ca noi in loc sa bagam 60 ml lapte in completarea pireutului trebuie sa bagam cate 120.Ma oftic rau pentru ca nu prea s-a invatat pana acum cu solidele. Plus ca tzitzi nu mai serveste....ma tot mulg eu, dar degeaba. Aseara, dupa lupte seculare
(care au durat vreo 50 minute)am reusit sa poduc 30 ml amarati asa ca asta e. A supt pana la 6 luni, e vremea sa intaracm balaia. Iar daca vreau sa-i bag sanul in gurita incepe sa planga isteric, parca l-ar frige....

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Canda Fa-ti mama un test! Mi-e mi-a venit ciclul cand inca alaptam si mi-a venit regulat, deci....

Am citi ce ati scris in diagonala...

Ma intreba cineva de scaunul de baie. Inca nu l-am incercat, e copilul cam mic sa stea in el (e de la 6 luni in sus), dar pretul a fost prea ok ca sa ratam ocazia. Si cum zicea si andiaroro au aparut si la noi pe piata scaunele cu functie dubla, cred ca am vazut recent si intr-o oferta carrefour sau cora, daca nu, pe un site d-asta pt. bebei.
Revin ca tre' sa recitesc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

NICO, nu am centru de ala de joaca cum are Bee, da' tare as vrea
Eu am vreo doua, da' nu ca ala, ala e marfa de marfa.
LILIANA, merci, da' stai ca inca nu am luat examenu'. Apropo de epitelii d-alea in pipi de papanas, asa avea si nepoata-mea ca era soacra-mea stresata, cica se mai intampla fara neaparat sa fie o infectie, dr. ei i-a zis ca nu are rost sa ii dea ceva si s-a vindecat de la sine cica. Da' se poate sa fie si infectie, asta daca bebele face febra, asa ca nu stiu ce sa iti zic.
MARCH, rezultatele se dau la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, da' cica se poate sa mai intarzie, io stiu ce sa zic? Acu' cum o fi o fi. Camera am, cica azi o primesc, da' pana nu vad, nu cred, asa ca astept una bucata de sot acasa.
Ce face Ioana? Mai e racita?
MIRELUTA, ai grija si du-te la medic iar daca trebuie concediu medical ia-ti, aia e, e pentru sanatatea ta. In plus, asa mai stai si tu cu Dani.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Silvi daca te consoleaza cu ceva noi mincam piureu de fructe cu aceiasi scirba ca Alain (pup sa se faca bine repede)..adica ne strimba, ne facem greata si mereu cred ca mi-l vomita in freza..mai mult de citeva lingurite nu maninca, nici combinate fructele, nici separate..
Anda sa auzim ca ai luat concursul!
Nico, gata vaccinul? Sa nu ma uiti cu centru de joaca! Pup Dariuta saniuta!
Ralu noi ne ingrasam CU AER!
Ia priviti aici !

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, multam de urari, in special Giovei ii multumesc! Ma tot intreb ce naibii ai avut fata cu mine la inceput, ca uite ce fata simpatica esti tu? Da' bine ca-ti trecu amocul pe mine .

Nunta mea va fi ciudata... ca si noi, de altfel ... Nas este preotul care ne cununa cu coana preoteasa, iar "petrecerea" este la ei, in casa parohiala, o biserica din Bucuresti, habar n-am cum ii spune. Deci cam asta va fi petrecerea... fara dansuri din buric si alea-alea... Sa ne ajute Domnul sa ramanem impreuna pt. vecie, asta este ce-mi doresc si sa fim sanatosi. Si ce-mi doresc mie doresc tuturor!

Bai, lasati-le incolo de socrosenii, ca-mi vine boala rea pe creieri!!! Stiti ce zice a mea? "E dragut Razvan". Atat. nu frumos, nu altceva, doar DRAGUT. Si i-am zis ultima data: da, doamna, seamana cu tati, asa zice toata lumea!!! . Ah, si mai are o chestie: vezi ca-i cade caciula pe ochi! De parca i-ar cadea vreo caramida in cap bietului copil, Doamne iarta-ma!

Auziti, mai mananca vreuna din voi la calculator? Ca io asa pap din vremurile gravidiei, he he he! Cre' ca de-aia m-am ingrasat 34 de kile!

Hai ca tipa pruncu', mai vin, papapa !

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput