Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
pisoi3 spune:
ANA (Franta) si MARAKI, merci mult pentru urari, daca trec probele fac cinste mare!
MARAKI, tu chiar ai intrat intr-o familie de ciudati, nu o sa uit cat oi trai faza cu soacra-ta care scuipa pe bietul Angelo! Sau faza cu Dixie! Sau multe altele!
Ana, nasol ca trebuie sa lipsesti de la cursuri, off, te inteleg, si eu ma gandesc cu groaza cu cine las copilu' cand o trebui sa ma duc la cursurile de la doctorat, ca mai nou au facut cursuri. Asa ca nu stiu, o sa vad eu atunci. Vad ca soacra ta nu e mai breaza, of!
Vorba Anei B, , nu merita sa ne stresam, de ce sa le dam atentie?
TATIANA, vazut poze, misto rau de tot, frumosi copii!
NICO, parca ID-ul de mess al Anei Sebe e pe mailul comun, ia verifica si vezi.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
nicoleta raducu spune:
Anduta..tu ai luat parca ceantrul de joaca ca la bee..nu?sau visez?Ai o poza???De unde l-ai luat tu?
si cu cit?
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
mirela10 spune:
LA MULTI ANI,biuta,SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA-I BUCURI PE PARINTI!!!!!!
eu sunt cam amarata,ca iar am trimitere la chirurgie,din nou urgent si sa vad ce-mi zic aia iar.dr de fam vroia sa-mi dae concediu medical cand a vazut ce ditamai abces(sau formatiune tumorala cum au zis astia) am,dar eu n-am vrut ca de abea am inceput munca.mi-a dat antibiotic si antiinflamator,deocamdata si sa vad in ce secol imi fac astia programarea.cam atat despre mine.nu vroiam sa mai ma plang iar,dar nu prea am cu cine vb,ca mama nu stie inca,altfel s-ar panica toata.cam am o stare de depre...si acu'ma duc la munca...
va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
nicoleta raducu spune:
Offf..Mire..toate relele pe capul tau..Hai ia un de la pupacioasa sectei..sa treaca toate...SERVICIU USOR!!!
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
maraki spune:
Mirela sanatate!!! Trebuie gasita o solutie sa scapi de problema asta mai repede! Te inteleg ca nu poti sa intri in medical dar aia nu au voie sa te dea afara daca le aduci certificat de la medic, important este sa te faci bine
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Bee spune:
Nicole si Ralu, AnaS a zis ca a vazut centru de joaca, cam ca al meu la Diverta la 3 mil si ceva. La Kidex, l-a vazut tot pe ala de la Diverta cu un mil jumate, de la firma Tommy. Al meu e adus de nasha fetei din Franta. Eu una nu l-am vazut pe ala de zicea AnaS, asa ca nu stiu ce sa va spun.
maraki spune:
Bee pai Anuka si Jasmine au cele mai frumoase centre de joacaAm vazut ca au bagat la Wallmart sapt. asta un centru de joaca cu multe chestii pe care poti atarna jucarelele care le are bb acasa, costa 30 € iar pe al meu care are doar 4 jucarii am dat 35 €
Monica
marchplayer spune:
Buna ziua si de la noi.
Cata, imi pare rau ca Bia trebuie sa tina branula aia inca atatea zile, dar totul spre binele ei. Sa se faca bine bufleicuta si misto ca n-a pierdut din greutate. Sa poarte sanatoasa noile lucrusoare, chiar ca-i smecheroasa rau cu ochelarii cei noi.
Ana S nasol ca te-ai enervat la Kidex si nici n-ati cumparat nimic. Sa-mi spui si mie cum este cu scaunelul ala de baie, de la cate luni se foloseste, ca in principiu stiu ca se folosesc de la 6 luni.
rali iti urez sa ai putere sa mergi mai departe. Imi pare foarte rau de frumusica Anastasia care "papa" ea atatea medicamente, pai si eu ma miram ca prefera seringa. Va urez insanatosire grabnica, oricum asa o sa fie ca amandoua sunteti luptatoare
Ingrid spor la treaba, sa iasa botezul asa cum doriti voi si pentru maine va urez distractie placuta si o diana cumintica si cu pofta de mancare.
Anab, pupici la cele doua printese!
trec si eu la celalalt capitol si revin
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
teolinda spune:
Hello gagici!
Cuscra - sanatate lu' mititica Anastasia. Lasa ca va faceti voi mari si puternice.Te inteleg ca nu ai chef sa te tot vaicaresti dar noua ne sunt utile info pe care ni le dai. Speram sa nu avem problemele tale dar mi-as dori sa fiu atat de puternica cum esti tu. si
Gio - super rochita! O sa fi o mireasa superba! Pranzul cu socrul... a fost OK. Nu e nevoie sa va spun ca nu i-a zis "La multi ani " lui Nicolas si nici nu i-a adus ceva. A venit sa ne aduca o siguranta pt panoul electric pt ca il rugase Robert sa o cumpere el.
Astery - petrecere frumoasa la nunta.
Anda - felicitari pt examen.
BIA la multe lunitze si anisori. Sa fi sanatoasa, cumintica si papacioasa asa cum ii place lui mami tau
Silvi - sanatate lui Alain
NICO- tin pumnii sa treaca Dariuta bine peste vaccin.
Crisu- sper sa va treaca colicii cat mai repede.
Vad ca subiectul zilei este "familia in care am intrat". De cumnati/cumnate, frati/ surori am scapat sa ma plang pt ca si eu si Robert suntem singuri la parinti.
Ma laud cu una bucata socru super ciudat si aiurit. Cand a murit soacra-mea, la Ploiesti desi ei stateau in Bucuresti, nu a vrut sa o aduca la cimitir langa parintii ei ci a depus-o langa parintii lui. Pe Robert nu l-a primit in ziua in care a murit acolo ci i-a zis sa vina in ziua inmormantarii, evident ca nu a ascultat de el. Ne-a zis sa nu ne ducem cu tot "alaiul" dupa noi ca el nu are nevoie de "baieram" dupa inmormantare. Deci sa nu anuntam si sa nu chemam pe nimeni.A facut crize cand auzea cine o sa vina si cand s-a facut lista pers. pt parastas. Noi am platit toate parastasele sa le faca o verisoara de-a lui socra-miu careia cica i-ar fi spus soacra-mea sa-i faca parastasele. Mine nu mi-a zis nimic. Deci noi suntem COTIZATORI. La parastasul de 3 sapt. a venit socra-miu si mi-a impartit MIE un vas pe care il facuse verisoara ... dupa intelegere si PLATIT DE NOI.Pe deasupra a avut tupeul sa imi spuna ca pe-astea le mai face si EL. EL? Adica NOI!
A chemat-o pe verisoara lui si pe sora lui sa-si aleaga ce vor... haine, flori... si mai stiu eu ce... Mie nu mi-a spus nimic... Asa caaaa... in toate fam sunt specimene.
Totusi.... si noi la randul nostru vom fi soacre.... sper sa nu fim atat de ACRE.
Va pupici!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Ingrid spor la treaba si botez reusit cu bebelina cumintica maine
Astery: Casa de Piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu
Monica