Mamici casnice (53)
Raspunsuri - Pagina 14
light spune:
Cucu!Ce vreme oribila!!!!!!!!Flavia bine ai venit!Danelutzo cum e pana la urma? Varicela? Alergie? Ce face Isabella, e mai bine?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Danelutza spune:
Alina, Lucia cica e alergie de la ceva care a mincat si nu i-a priit . Acum ii dau picaturi, vad ca au aparut mai multe, cred ca organismul arunca tot afara. Isabella se simte bine, se joaca, e vioaie, voi vedea miercuri cind ii fac vaccinul si analiza singelui, ce o fi cu adevarat. De petrecut ne petrecem in familie, adica eu, soatza si Isa. Tortuletzul l-am dat la comanda, motzul i-l tai eu, cica sa-i pun un colacel pe cap si sa-i scot motzul prin gaura aia, apoi sa i-l tai. Asha ca miine la prinz ma motzai, cind vine soatza de la serviciu. Vom avea un motz foarte intim , iote ca n-au facut si maimutoi din astia cu trei persoane.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
DAnelutza petrecere frumoasa maine!Da-i sa bea multe lichide ca sa elimine toxinele.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
impreuna spune:
Danelutzo voi aveti febra (febra pregatirilor:)
E fain sa petreceti si in familie, intim:) Sa faceti multe poze sa tragem si noi cu ochiul la petrecerea voastra (unde se poate, normal:)
Si la Sara i-au aparut bubite doar pe un picior, nici nu stiu daca a muscat-o ceva... ca sunt de cateva zile.
Daca se extind mergem la medic.
Sa vedeti ce chestie interesanta: cat am stat la Arad Sara mea avea o pofta de mancare de ma termina: toata ziua cerea "papi, papi". Cum am venit acasa a inceput chinul, nu mai stiu ce sa fac cu ea sa manance.
Sotul zice ca o fi fost de la aer, trebuia sa ii luam niste aer in punga:)
Alina uite ca ne apucam de povesti, sa ne revansam ca ai cam fost azi singura pe aici:) Mai esti prin zona?
Unde a disparut Geani???
Hai da un semn de viatza. Cand veniti la Cj? Ai vb la cabinetul respectiv?
Mai raman prin zona ca ma uit la meci:)
Unde sunteti rapidistelor? :)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
slaba miscare azi!
fla, am eu solutia pt pofta de mincare a sarei: mutati-va la tara!:)))) da' poze n-ati facut?
cami, tu pe unde esti gagico? te expui la piscina cu noul costum?
bi, n-a mai fost pe la noi de ...nspe zile. iar n-are net sau...?
si restul de fete? ce e cu absentele astea in masa?
alexa
Danelutza spune:
Iaca intru la incheierea capitolului, ca sa va zis noapte buna si ... si ne auzim miine seara.
Lucia multzumesc. Lichide papa de la tzitza mamei, apa mai putzina, lapte dimineatza, la prinz si seara. Mamaaa am ramas fara tzitze, doar laptele le mai tzine in viatza.
Flavia intr-adevar am intrat in febra, vad ca si-au facut simtzita prezenta o pereche de cumnatzi, cine stie pina miine la prinz or mai aparea si altzii. ... nu degeaba erau aici cinci maimutoi si nu trei cum am vrut eu.
Gata, fetelor va doresc noapte buna, ma duc sa ma pregatesc de nastere, mai am jumate de ora si se rupe apa... , vad ca soatza a plecat in pat, poate punem de altul
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
georgi75 spune:
Danelutza esti de coma...Nastere usoara.
Si astept ora 00.00 sa-i zic un Isabellei.
Am uitat sa ma invoiesc si la voi.Dupa ce m-am trezit am fost pe la moasa Stefaniei ca fetita ei implineste maine 2 anisori.Au sarbatorit-o aseara dar cum noi am fost la nunta...am mers azi pe la ei.Am intrat asa tarziu pt ca am stat sa adorm maimuta ca vreau sa o dezvat de TV.Culmea e ca am reusit si la pranz si acum.Sper sa tina.
Flavia uite ca tot m-ai intrebat...o sa spun si fetelor care a fost motivul chiulului meu saptamana asta.Duminica trecuta sora mea a incercat sa se sinucida.A luat 2 flacoane de extraveral.Am fost la spital, spalaturi gastrice, si toate cele.A fost ingrozitor.Apoi am luat-o la mine saptamana asta.Vad ca e spre bine acum.
Cam asta e problema mea.Mi-am revenit greu.Sper sa o fi convins-o ca nu se merita sa faca asa ceva.Altfel nu o pot ajuta...
Pup si revin ca m-a ravasit putin amintirea momentelor alea de groaza.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
ISA
LA MULTI ANI!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA II ADUCI NUMAI BUCURII MAMEI.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE