Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
aiska spune:
Oana aici a fost nasol de vreo 2 saptamini.Azi e prima zi insorita dar vintoasa.
Ma plimb cu caruciorul vreo citiva km in fiecare zi.(asa isi face somul de la ora 11 dimineata Aleksi
)
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
bits spune:
si la mine secretiile vaginale au o culoare galben inchis(la prima sarcina au fost albicioase).pana si urina e total dif la culoare fatza de prima sarcina cand era incolora.acum este un galben inchis cu toate ca beau destule lichide.
la mine parca e sotul gravid si nu eu!aseara si astazi a poftit la anumite mancaruri incat a trebuit sa luam masa in oras.drept sa va spun nu am nici un chef de gatit.nu am nici pofta de mancare dar nici ca ma stresez.
de e drept nu trebuie sa ne purtam ca si cu oul de aur dar trebuie sa avem grija caci primele 3luni sunt vitale.in sapt 7 se fixeaza placenta de peretele uterin asa ca nu exagerati cu eforturile.eu una pana la 3 luni o sa o fac pe nesimtita si am sa ma menajez cat pot de bine ![]()
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
aiska spune:
Octy la mine a fost invers:la prima sarcina secretie mai galbuie, acum albicioasa.
Citisem undeva pe net (da nu cred in asa preziceri) ca urina mai inchisa la culoare indica fetita.Cite prostioare mai se publica pe net,nu?
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
bits spune:
Aiska ce-o fi sanatos sa fie ca nu mai conteaza sexul!noi suntem ferm hotarati ca pana in mom nasterii sa nu aflam sexul copilului.oricum am si hainute roz de la prima sarcina caci am stiut pana in sapt36 ca voi avea fetitza,deci cumparaturile erau facute deja![]()
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
mey voi ati auzit de pierderi desarcina din cauza zborului cu aionul?la mine zborul e de 11 ore pana in Austria si de acolo inca 1,5h.tare as vrea sa plec pe la sfarsitul lui august cand e ziua mamei mele ca sa-i fac o surpriza dar ma cam tem.vb aia si burtica si copkil neastamparat.voi ce spuneti?
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
aiska spune:
Octavia intre lunile 4-6 e cel mai bine sa zbori.
Am zburat gravi in 7 luni dar numai 6 ore din Helsinki in Tenerife.
In cartea mea pt.gravidute scrie ca e periculos doar in avioanele mici din cauza presiunii exercitate in cabina.Cunosc gravidute care au fost in Caraibe 15-16 ore de zbor din Finlanda si n-au patit nimic.
Ca sa fi mai sigura,lasa sa treaca cele 3 luni.
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
Daconst spune:
Eu o sa zbor peste 3 saptamani,dar doar 2 ore si dr mi-a dat verde.
A zis ca sarcina e ok si pot face orice fara restrictii,dar mai cu atentie.
Eu zic ca daca medicul tau iti spune ca poti zbura,n-ai de ce sa te ingrijorezi.
Nu e o regula valabila la toate gravidutele si de asta mi bine ceri parerea lui.
Dana 8+
oana_bucur spune:
Bits...sunt de parere cu Daconst parerea medicului tau conteaza cel mai mult...
Gata...s-a insorit un pic si fug la plimbare...
Doamne ce burta am...de luna a 6 a. Sunt plina-balonata.
Asta este...
Plimbare....
Eu si Noi
5+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aiska
Nushulica si eu am ramas tablou cind am zarit peisajele alea de vis.Unde anume in Mexic ati fost?Din Finlanda se fac multe excursii in Cancun si Puerto Plata.
Tot la serviciu?
Sabina5+
mamica lui Aleksi Joel
am fost in acapulco si a fost de vis totul
sunt tare trista luni dimineatza trebuie sa ma internez la maternitate ca am fost azi la dr si am iminenta de avort si tre sa fac iar analize iar dau sange
sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine cum pot intru si va zic ce-i cu mine

Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
aiska spune:
Nushulica
stai cumintica, fara eforturi,odihneste-te cit mai mult pina luni.Pe ce baza ti-a diagnosticat iminenta de avort?
Tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine.Sa ne scrii,da?
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel