Alooo! strainatatea!
Fetelor din vest! care veniti acasa in vacanta aduceti si voi niste ovule cu lactobacili sau lactoze,ca pana apar la noi!!!!!
Raspunsuri
spic de grau spune:
Ce sa aducem?
Din curiozitate intreb..ca de ajuns prin RO nu stiu daca ajung anul acesta.
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
corinadana spune:
E bun si Clotrimazolul ptr asta.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Clover spune:
quote:
Initial creeata de merry_p_s
Fetelor din vest! care veniti acasa in vacanta aduceti si voi niste ovule cu lactobacili sau lactoze,ca pana apar la noi!!!!!
Pai si daca fetele din vest vin cu ovulele la pachet ce ar trebui sa faca cu ele? Sa le vanda in obor?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
merry_p_s spune:
Nu iubita eu as fi interesata sa cumpar.Deci daca poate cineva sa ma ajute cred ca m-ar intreba nu-i asa?Clotrimazolul e cu totul altceva fata de ce am cerut eu.
merry_p_s spune:
Nu iubita eu as fi interesata sa cumpar.Deci daca poate cineva sa ma ajute cred ca m-ar intreba nu-i asa?Clotrimazolul e cu totul altceva fata de ce am cerut eu.
floriinutza spune:
quote:
Initial creeata de merry_p_s
esti sigura ca n-au aparut si la noi?
nu de alta, dar deja am vazut geluri pentru igiena intima cu lactoze, asa ca s- ar putea sa se gaseasca si ovule.
zic si eu!
ginutza2002 spune:
au aparut si la noi.
dar nu mai stiu cum se numesc, a luat o prietena de a mea!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
lorena_andreianu spune:
Eu nu te pot ajuta... din pacate (sau din fericire?!) aici majoritatea medicamentelor sunt date numai pe baza de reteta... si din cate stiu ceea ce ceri tu chiar are nevoie de reteta.
Sanatate multa!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
anca tanasica spune:
pai pana gasesti ovulele poti lua cate 3 plicuri pe zi de acidofilus in lapte si.l bei...regleaza toate florele...si te scapa de candida (pentru asta vrei, nu?)...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg