Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Maine, numai??? Eu de luni tot verific sa vad daca ne scrie ori ba, dar nu-i bai ca-i bine si maine...important este sa fie bine si sa ne spuna ca are in burtica bb mult asteptat

luciamunteanu, cand faci testul?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ce sa zic, eu "i-am calculat" 2 saptamani de la ET...
La Lucia, ar iesi luni, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Am lipsit ieri la apel ca n-am avut timp la servici sa intru pe net, iar acasa nu-mi merge netul de alaltaieri seara!

Da, si eu m-am trezit cu ochii la calendar azi si m-am gandit ca maine e ziua cea mare pentru Mirabela! deja am emotii ptr ea! sper din tot sufletul sa iasa testul pozitiv!!! bafta maine Mirabela! iti tinem pumnii si ne rugam ptr tine sa reusesti!!!
Dariaioana, imi pare rau ptr prietena ta! si eu am avut aceeasi teama pe parcursul trat. Nu gasesc explicatii logice, dar cred ca tine de organismul fiecareia mai mult decat tine de dr! sper ca data viitoare sa il duca la capat cu bine!

Despre mine, nimic nou. Sunt in ziua a3a de urati si m-am oprit din regim . O sa reiau luni. Astept we sa ma intalnesc cu Crinuta!
Va pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
Am noutati. A sunat sotul azi la clinica din Szeged si a vorbit cu dr. Zadori. Ne-am programat pe 15 august de la ora 14. Asta va fi intr-o miercuri. Maine suna sotul sa vedem daca nu ne putem reprograma pe vinerea aceea. Daca nu, atunci ramane asa. A zis sotul ca dr. a inceput sa-i spuna ce analize sa facem, dar el l-a intrebat pe medic daca sunt bune analizele de pe internet si dr. a spus ca da. Asa ca voi face ce ati scris voi aici.
Andicu de abia astept sa ne intalnim. Acum ca m-am si programat la Szeged sunt mai linistita. Singurul lucru care ma intristeaza e acum, ca nu pot sa-mi iau catelusa cu mine la mare. Intotdeauna imi e asa de greu sa o las cand plec in concediu.
Ileana imi pare rau ca ai trecut prin experiente atat de neplacute. Daca spui ca povestea mea e "parfum" fata de a ta, e clar ca ai indurat si tu multe. Imi pare rau. Dar nu trebuie sa te dai batuta, trebuie sa mergi inainte ca sa obtii ceea ce iti doresti. De ce am fost retrogradate?
Mirabela, Lucia va tin pumnii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor care ati facut sau va pregatiti de FIV la Szeged,
as vrea sa va intreb ceva. Pe lista de analize este si "testarea sanilor". Imi spuneti, va rog mult, pentru aceasta ce ati facut, ce dovada ati dus la Szeged? Clamydia ati facut-o din secretie sau din sange?

poze

Mergi la inceput

Crinuta!
Felicitari, ai facut pasul major. Gata, acum esti inscrisa in cursa cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, ce ma bucur ca ai reusit sa te programezi! sa dea Domnul sa fie cu noroc! si eu o sa sun maine sau vineri ptr programare in august, numai ca pe la sfarsit, dupa 25, ca atunci sunt dupa CM.
Eu nu am dus nimic legat de sani, doar i-am zis ca am facut eco mamar si consult si era totul ok, asa ca n-a mai considerat necesar sa vada si el; oricum, am inteles ca daca nu faci acasa, te consulta el daca considera ca e nevoie; eu vreau sa-i zic chiar in august, sa ma asigur ca sunt ok dupa FIV.
Chlamydia am facut si din sange si din secretie; e bine sa faci intai din sange IGA si IGG, si in fc de rezultat, vezi daca mai e cazul sa faci si din secretie.
Mirabela, maine ne dai vestea cea mare sper! ma gandesc la tine si multa multa bafta maine! iti tin pumnii si ma rog sa reusesti! te rog mult sa ne dai si noua de veste!!!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Mirabela,
Doamne ajuta!
Suntem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mirabella iti tin pumnii si sunt alaturi de tine!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Crinuta eu am avut mamografia, ca tocmai imi descoperisem ceva tare la sani si mi-am facut-o. Altfel nu cred ca imi faceam.
Nu te stresa prea tare cu analizele, eu le-am avut pe majoritatea de la FIV de anul trecut. Hormonalele m-a pus sa le repet acolo.
Andicu daca mergi la sfarsitul lui august la Szeged s-ar putea sa mergem impreuna, dar mie nu mi-a spus sa sun inainte sa ma programez. O sa-l sun in august prin a 11 zi a CM, asta probabil va fi dupa 20 august.
Mirabela, Lucia haideti dati-ne vestea cea mare!!!!!
Va pe toate.

Mergi la inceput