Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

De Thabita mai stie cine ceva?

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

mirabella11 si lucia munteanu

pussi, eu nu stiu nimic de tabitha...
I-am scris un e-mail si lui Rh in speranta ca imi va da un semn de viata, dar......sper sa fie OK si ea si bb.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pupici de la mare!

Mirabela si Lucia, tinem pumnii in continuare!
Mi-Ka, gand la gand! si eu i-am scriu un email lui RH saptamana trecuta si n-am primit nici-un raspuns! sper ca e bine si ca n-a mai intrat pe forum ca e ocupata cu bebele!
Pussi, ce bine ca te-ai hotarat sa mergi la Sovata! tu ai toate sansele sa te intorci de-acolo ! e bine ca poti merge regulat! iti tin pumnii si-ti urez si vacanta placuta pe langa tratament! eu n-am mai facut nimic deocamdata, ca nu prea m-am simtit bine de la regim si in plus, mi-au venit si uratii azi!
Sunt multumita ca la mine FIV-ul n-a lasat nici-o urma deocamdata! ciclul imi vine ceas, nu ma doare nimic, nici nu m-am ingrasat in plus dupa trat., se vede ca oamenii astia stiu ce fac!!!
ZoRi, ce mai faci?cum te mai simti cu mastoza? ai inceput trat. cu Mastodynon si muguri de zmeur?
Crinuta, ai sunat la Szeged? si eu trebuie sa sun sa ma programez la sfarsitul lui august ptr consultatia pre-FIV.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

PUSSI -ma bag ca musca'n lapte dar am citit ca vrei sa mergi la Sovata.Si eu voi ajunge acolo tot la inceputul lunii iulie . Rugamintea mea cea mai mare este sa ma lamuresti cum dai de doctorita de-acolo,poate imi poti dai si mie nr.ei de tel.Cu cazarea ce faci?Am auzit ca la particulari e OK.Multumesc tare mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi iti tin pumnii sa "repari" trompele la Sovata si sa nu mai fie nevoie de FIV.
Andicu nu a sunat sotul meu azi. Daca nu suna maine, va suna sigur miercuri, cel tarziu. El e in concediu, eu inca nu, asa ca dimineata doar el poate sa sune. Cred ca nu va mai intreba de analize si voi face ce e scris aici pe forum pe prima pagina. Ma gandesc ca e bine. Tu cam cand intri pe YM?
Lucia, Mirabela va tin pumnii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

fetelor m/a sunat verisoara mea astazi dimineata de la clinica , plangand de nu o puteam intelege ce a patit, ea este de marti acolo si dr. i /a mai dat injectii de facut, joi i/a facut eco si avea 4 foliculi si i a mai dat in continuare sa faca injectii pana astazi cand la eco i/a spus ca nu mai are decat un folicul si el o sfatuieste sa nu riste ca sansele sunt infime, sa revina dupa doua menstruatii, ca nici el nu intelege, de ce in loc sa creasca nr. foliculilor, acesta a scazut- cand s/a mai linistit verisoara mea m/a sunat iar si mi a zis ca ea il considera pe dr. vinovat ca a lasat sa treaca 4 zile si nu i/a mai facut eco; era f. dezamagita si cu moralul la pamant; din cate retin a mai fost cineva pe forum care a avut tot un folicul dar nu mai retin cine si daca i/ a reusit fiv/ul pana la urma; am incurajat-o spaunandu-i ca o sa mergem impreuna la toamna si ca atunci cand ni se inchide o usa, cu siguranta undeva ni se deschide o fereastra ! ciao si tot inainte fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabél spune:

Darinaioanaxxx, imi pare rau pt verisoara ta. Intr-adevar a mai fost cineva, dar nu cu un singur folicul, ci cu un singur embrion in final care s-a prins (nu mai retin numele). Ne poti da mai multe detalii despre verisoara ta (varsta, cu ce a facut stimulare, eventuale probleme medicale). Si eu am avut o reactie foarte neplacuta la o stimulare cu menogon, in final am ramas cu un singur folicul desi in mod natural ovulez luna de luna, si ma intereseaza cum a fost posibil asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

la Szeged a fost , la dr. Zadory, are 26 de ani si stimularea a facut/o cu fostimol-nu stiu daca am scris bine- si suprefact; ea a ramas de la o operatie de peritonita cu trompele opturate, a avut infectie mare atunci care i a afectat si aceasta zona;in rest toate analizele hormonale sunt OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Daria eu asa stiu ca la Mi-Ka i-au fost puntionati doar doi foliculi (a avut mai multi, dar va va scrie ea mai multe, sper sa nu gresesc), din care a rezultat un embrion "super-meserias" care in curand va fi un bebe. Poate va scrie Mi-Ka mai multe amanunte daca citeste mesajul.
Si eu am patit la fel la FIV, in loc sa-mi creasca numarul foliculilor, de la vreo 8 initial, am ajuns la 6 in final. Cred ca depinde de fiecare organism cum reactioneaza, important e insa rezultatul final. Sa nu se descurajeze si sa nu renunte la visul ei. Imi pare rau pentru ea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,
Am revenit si eu dupa 5 zile, si dau de cearta majora pe Forum...am ajuns ca babele "cum era Forumul de alta data"....

Daria,

Eu , dupa 4 FIV-uri, pot sa-ti spun ca da, se intampla ca unii foliculi sa "dispara "intre 2 ecografi.
Unii se resorb, unii se sparg ( mai ales daca nu este facuta bine inhibarea)...
Aici problema este ca erau doar 4...si a ramas 1!
Nu are nici o treaba ecografia, ca nu s-a facut decat dupa 4 zile.
Cel mai mult pare a fi din inhibare.

Eu stiu 2 reusite cu 1 embrion , aici , pe subiect si inca 3 ( 2 tot la clinici din strainatate + 1 Giulesti) pe subiectul FIV. Este adevarat ca toate astea in 4 ani.

Mergi la inceput