Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Crinuta, si aici toata lumea zice, e acuma repede inca unul...
Dar eu am ajuns sa ignor... si inainte aveam probleme ca eram casatoriti de mult timp si nu aveam copii...si tot asa comentarii
Deocamdata nu ma simt pregatita, Maria ma multumeste sufleteste complet. Nu spun nu definitiv, desi sunt constienta ca timpul trece. Nu se stie insa ce-ti rezerva viata mai incolo. Dar nu vreau sa ma grabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Crinuta, mai am reteta. Uite-o:
Iti trebuie un pachet de biscuiti ( eu am folosit Petit Beurre de 460 gr) pisati( eu i-am dat prin blender) pe care i-am amestecat cu jumatate sau chiar mai mult de pachet de unt si putin zahar( asta e optional). Ideea e sa se lege cat de cat.
Tot in acest amestec am pus putina esenta de rom.
Dupa asta am pus amestecul pe fundul unui blat de tort cu fund detasabil, l-am netezit bine si l-am pus la frigider.
Crema se face de regula din branza crema dulce, de genul Mascarpone, Philadelhpia, etc.
Eu nu am gasit Philadelphia si am cumparat o cutie de Mascarpone si una de Ricotta pe care le-am amestecat impreuna cu zahar pudra si vreo 4 pliculete de zahar vanilat+ frisca Hulala ( dupa ochi).
La final am pus esenta de lamaie si putina gelatina.
Am pus crema peste blatul de biscuiti si apoi l-am pus iar la frigider, cam o ora.
Dupa ce s-au mai intarit am pus deasupra capsuni si gelatina rosie.
Am lasat apoi totul la frigider cam 2 ore, dupa care am scos partea laterala a formei de tort si rezultatul l-ai vazut si tu.
A fost nemaipomenit.
Data viitoare voi incerca si alte combinatii pentru crema.

AnaMaria, Matei e tare plangacios. a fost dificil si aseara si azi-noapte si din cate mi-a zis bona si azi. Plange (chiar si cand nu face pipi) si cere mereu in brate. Culmea e ca afara cand iese la joaca este foarte linistit. Mi-e tare teama sa nu se intample ce zicea Bubu: oare e posibil ca numai 2-3 zile sa se lipeasca pielicia la loc?
Amaya, sanatate lui Andrei!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna!

Trec in viteza, au venit socrii aseara, pregatiri de 3 zile, inainte mi-am pregatit mancare pt ziua mea 2 zile. Mi-am facut-o duminica la padure cu rude si prieteni.

Nu am recuperat nimic din urma, pe fugite am vazut ca Matei a scapat, l-au decalotat si vroiam sa spun ca ma bucur tare. Si am vazut si pozele lui Vladut de la munte si coifeur, superbe, ca si copilul si parintii!

Merci pt urari fetelor! Revin cand am timp mai mult!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tizo:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77545

Oana_B

Mergi la inceput

Offf, Tizo, merci, se vede ca am lipsit cateva zile.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Vroiam sa fac si eu subiect nou, am zis ca o sa aiba mai mult succes cu o strigare de catalog, dar mai e pana acolo... hai ca eu strig catalogul, dar va las sa va faceti de cap dupa.
Al meu doarme de 3 ore, nu o sa mai doarma la noapte. Dar daca il trezesc se supara rau si nu mai reusesc sa il opresc din plans.

Bellamia
ana maria
ingerasu
Crinuta
Lali
Bubu05
Coraly
Adana
Megg
Shinutza
Ilucae
simonadinca
crisflo
Adita
Alina Gabriela
o prietena
aurelursu
alina13
Leta
dorac
amary19
tomasa
oana cretu
cocolino
V.Erica
Anuc
mia_tincu
eliy
amo2004
BDana
Monique
Lavinia345
andrutza
Alina Maria
Cory35
Witchie
Mara2004
Galaxy
ja
la reveuse
carlota
danielai
Miha T
Kris
Rachel Owen
Ubi
corneliaa
NataliaS
tigabita
gabi.i
cici_2004
Catiflo
Strunfita
Patricia Ardeleanu
claudia_maria
jone
danonica
Gargaritza
gabry
Sara18
Benphina
Bestutza
Kita
Bagoiu
alipiticot
AdaBB
RamonaS
lorellay
ixxi
Amaya
Ancade
alibeta
Clara03
lbelciug
Shobo
Magga
Iana
Crinia
saphir
Sirimie
Viktoria

Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, sa ma traga de maneca.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana Cretu, multumim de aprecieri!
Asteptam poze de la padure!

Liviana, la Vlad asa s-a intamplat, 2-3 zile nu i-am facut nimic, apoi cand incercam sa-l decalotam trebuia sa tragem tare si noua ne era mila, iti dai seama...poate la Matei se decaloteaza acum ca lumea, pt. ca a fost decalotat cu o pensa(presupun), nu fortat, ca la Vlad.

Suna bine reteta de tort, poate o fac si eu cand am timp...sambata am iar examen...de s-ar termina odata facultatea asta, ca nu mai pot!

Azi am cumparat cirese din piata (f. bune) si nu am scapat de Vlad pana nu i-am dat si lui una. S-a facut purcelus pe botic, apoi a bagat-o toata in gura si a inghitit si samburele . Apoi a mai cerut, a mai mancat vreo 3-4, dar le scoteam eu samburele. Pana la urma ne-am facut amandoi purcelusi pe maini, servetelele umede sa traiasca!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta vad ca te-ai linistit cu Rayan cu mancatul,si-a revenit el singur sau i-ai dat vreun sirop de pofta de mancare ?
Acum v-am luat noi locul ,Alexia iar nu prea mai vrea sa manance, o fi oare de la al trei-lea canin care i-a iesit acum, ca nustiu ce sa mai cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ma bucur ca a avut putin efect...
Dar acum, ca s-a intors d.na profesoara , ma retrag.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris .

Patricia astept reteta pls,nu e tarziu ca vreau s-o fac zilele astea,nu ma grabesc.

Amaya sorry ca ai probleme...if can can help i'm here.Tanti de a scris cartea sta in Ro acum?Sunt uluita totusi...nu as fi rezistat 3 luni in locul ei,de fapt 1 luna nu as fi rezistat aici in plin razboi civil,dar sa mai unul in casa ca ala....in fine i-am povestit pe scurt jupanului despre carte si s-a mirat si el ca exista din astia...

Sanatate copilasilor bolnavi.

Trec printr-o stare in care nu as manca nimic,mananc ca asa se face,la pranz stiu ca trebuie sa ma asez la masa cu familia,ma asez din obisnuita desi nu mi-e foame.Asa ca sunt in mare pana de idei,ce sa fac de mancare?Am facut deja peshte de vreo 3 ori de cand sunt aici,de piure mi s-a luat,la fel de orez,de pui la cuptor de asemenea...are cineva vreo idee ce sa gatesc?Nici Nataliei nu stiu ce sa-i mai dau...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput