Iar filme
Ce filme bune imi recomandati? Vreau sa-mi trimit maine sotul la World of Video si sa stiu ce sa-i cer sa-mi aduca...N-am chef de violente, crime, comedii sau filme la care sa-mi bat prea mult capul. As vrea niste filme dragute si..hi, hi, siropoase .
Raspunsuri
Adela spune:
What woman want cu Mel Gibson
Wasabi cu Jean Reno. (regia de Luc Besson)
Parfum de femeie cu Al Pacino
Coyote Ugly
A Beautiful Mind (cu actorul care a jucat in Gladiatorul..... is uituca la ora asta)
American Beauty cu Kevin Spacey
Sa aveti un Paste imbelsugat!
Adela
Veve spune:
"Four feathers" si "White Oleander"
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
Camelia spune:
Degeaba am facut eu listuta, ca mi-a adus ce-a gasit . Mi-a adus "Minority Report" si "Bounce-eine Chance für die Liebe".O sa va spun eu daca mi-au placut....
Oricum, am notat ce mi-ati recomandat si o sa mai cautam.Multumesc!
Cristina spune:
"Insomnia" cu al Pacino
"Catch me if you can" - Leo di Caprio, Hugh Grant
"The Pianist" - Oscar
"I am Sam" - Sean Pen face un rol extra de retardat mintal (nu-l vedeam in roluri de-astea)
"About Schmidt" - Jack Nicholson
"Road to perdition" - Tom Hanks
toate sunt bune
Flower spune:
Mie mi-au placut GHOST , PRETTY WOMAN ,DIRTY DANCING - m-as uita la ele non-stop - toate's about love. Sunt mai vechi ( anii '90 ). Da alta factura e THE GREEN MILE - ceva mai profund , dar emotionant. Iar BRAVE HEART si GLADIATOR aduc dragostea in planul razboiului din diverse epoci.
Alegerea e a ta !
Vizionare placuta !
khristin spune:
Catch me if you can...l-am vazut aseara, e bunicel, cu Leo di Caprio, dar fara Hugh Grant , are chiar o parte la care poti reflecta...cel mai recent film cu Hugh Grant, care este unul din actorii mei preferati, a fost Two Weeks Notice....usurel, gen comedie si love-story totodata cu antipatica mie de Sandra Bullock.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Adela
What woman want cu Mel Gibson
American Beauty cu Kevin Spacey
"My big fat greek wedding" ( e de ris!!!)
"The War" cu Kevin Costner ( mi-a intrat sub piele filmul ästa!...dar e cam de plins, dacä ai chef...transmite un mesaj subtil, dar la care nu trebuie sä-ti bati prea mult capul, sä-l intelegi!!!)
Acum il avem si pe "Bruce Allmächtig" ( l-a tras Alex din Internet )
si de-abia astept sä-l väd!!! ( mie imi place sä rid... )
In seara asta vine si Iulian acasä, si-l vedem impreunä...nu am vrut sä-l väd inaintea lui...
Acum ai o listä pt. viitoarele vizite la World of Video!!!!
Poate iti vine si cheful sä rizi!
Te pup,
Cami.