durere pelviana
Raspunsuri - Pagina 2
anilia spune:
salut,
am intrebat medicul care m-a operat daca e posibil sa am aderente si a zis ca nu.
la aderente ai zona sensibila la atingere?
ideea e ca sensibilitatea asta apare mai mult seara cand organismul e obosit ca sa zic asa, oricum obosit nu prea are de ce ca stau toata ziua.
si dupa cum am precizat e la imbracaminte.
sper sa treaca de la sine, oricum se pare ca de la o perioada de timp incoace se imbunatateste situatia, sensibilitatea ramane la imbracaminte dar nu mai e asa de accentuata la atingere.
mersi de raspuns si va tin la curent.
poate va ajuta in viitor pe altcineva cu aceeleasi simptome.
numai bine,
michelle7 spune:
pai aderentele se simt la imbracaminte ca de aia am intrebat. Sensibilitate la operatie si eu am ( m-am operat acum 2,5 luni ) asta mi se pare normal pana la vreun an dupa. De exemplu eu am avut sensibilitate dupa scoaterea unei alunite vreo 6 luni.
Michelle
anilia spune:
apoi ce sa zic, sper sa fie vorba numai de sensibilitate. dupa cate am inteles eu aderentele se elimina numai prin operatie.
inca o operatie chiar ca nu mai vreau.
asa ca tot ce sper e sa fie sensibilitatea postoperatorie.
mai astept sa vad cum evolueaza ca altceva mai bun chiar ca n-am ce face.
tu poti sa folosesti blugi fara probleme de exemplu? sau cureaua la pantaloni?
mersi mult de sfaturi,
michelle7 spune:
da. eu am taietura ca la cezariana ( pt fibrom ) deci f joasa si nu interactioneaza cu cureaua . Imediat dupa operatie nu puteam sa ma aplec ca ma taiau blugii dar acum e OK. Pe partea stanga insa, daca ma intorc brusc in pat simt o durere taioasa si ma gandesc ca poate acolo s-a format vreo aderenta. Parca astea nu se vad la eco nu? decat daca sunt f. mari. Si nu se recomanda operatia decat daca ai dureri mari. De obicei aderentele deranjeaza la o posibila sarcina , majoritatea celor care le au nu le prea observa. Sunt curioasa cand o sa fiu gravida daca o sa am dureri.
Michelle
anilia spune:

m-am plimbat un pic ieri si pe seara am avut iar ceva dureri si iar am avut probleme sa dorm pe o parte sau pe alta.
ma tot gandesc sa fac laparascopie sa vada ce e inauntru, aderente sau altceva.
dupa cate am inteles chiar si dupa ce iti elimina aderentele tot pot sa reapara si iar o iei de la inceput. nu stiu ce ar treb sa fac in situatia asta, mai bine sa stau sa vad ce se intampla sau sa recurg la o alta operatie.
ce am citit pe net despre aderente, zicea cineva ca exercitiile fizice te ajuta sa scapi de ele in timp. mai stie cineva ce altceva ai putea face in caz de aderente?
numai bine,
anilia spune:

am vazut alt doctor si alte vesti. el se pare ca inclina sa creada ca as avea probleme cu ligamentele si muschii. imi recomanda fizioterapie.
a mai facut cineva asa ceva? da rezultate?
e oare posibil dupa o operatie sa ai chiar asa probleme cu ligamentele si muschii?
suna mai bine oricum decat operatie,
anilia spune:
buna la toata lumea,
pot sa spun ca acum ma simt ceva mai bine decat cateva luni in urma, mai am totusi acea sensibilitate la nivelul operatie.
nu am facut fizioterapie ca ultimul medic pe care l-am vazut a zis ca timpul rezolva totul. asa o fii?
problema cu purtatul a ceva stramt nici acum nu se pune, e groaznic!
dureri, intepaturi.
numai bine,
goldi spune:
Parerea mea ar fi sa consulti si alt medic. Nu mi se pare normal sa mai ai dureri dupa atata timp.
Sanatate!