40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 19
nematics spune:
PS: am un pui de pisik la niste prieteni, care cica e al meu (ca fimiu nu ma lasa cu ea acasa) - o cheama Pucinica!!!
Si fonetic - Putzinika - asa o alinta "fostii" stapini!
Muc cel Mic
noemi marian spune:
Va raspund pe rind,nu stiu daca voi fi coerenta pt ca am 'mincat' la ora 17 trei pahare de palinca. Prima masa din zi.
Va dati seama ca-s mucles.
Gabi,a fost in urma cu fo 4-5 ani,nici nu stiam ce-i ala DC.Computerul era pt mine o utopie.Stai linistita ca nu scapi!Pe cuvint!
Parpalak,eu gasesc tot ce-nseamna povesti despre si cu ccc copii amuzant.Nu conteaza virsta sau sexul.Asta pt ca eu imi doresc f tare sa fiu parinte.Si tot ce-nseamna copil pt mine este extraordinar.Asta nu inseamna ca de la anul incepind n-oi incepe si io cu povesti pt mai tirziu. Cam stiu eu cu ce se maninca jobul asta,dar inca nu realizez.Si voi tineti flacara aprinsa pt mine.Ca nu cumva sa uit care mi-e scopul. Oricum eu va urez multe bucurii si multe peripetii,c-asa-i frumos.Si cine-a mai vazut copil cuminte si baba frumoasa?POvestiti cit de mult despre ei in continuare pt ca eu sint f fericita citindu-va.
Mey,nu mai stiu ce am vrut sa scriu.V-am zis ca-s mucles!
Kuki,io ziceam de New Zeeland.F frumos acolo.Si bine.
Iuliana,da-l incolo de laptop.Mere? Asta-i important!
ca nu mai stiu ce si cum.Nomi.
nematics spune:
quote:
Iuliana,da-l incolo de laptop.Mere? Asta-i important!
Noemi,
corect!!!
asta da punct de vedere ardelenesc!!
Sa stii ca incerc sa gasesc un intermediar sa transporte la palinka, si ma gindesc la o comanda mai serioasa, ca vad ca are efect!!!
Muc cel Mic
noemi marian spune:
Iuliana,.Se zice 'corept' si io subscriu.
Cestia e ca n-am beut in gura demult.Mai ales tzuica.Ca de altfel,mai nou,berea e la ordinea zilei! De-aia nu slabesc eu.
A fost o ocazie trista si m-a ajutat sa trec peste un mic soc.Si-am facut pe cineva sa vorbeasca.Sa se descarce.Si daca palinca o fo,de-aia am bagat.Tre sa recunosc ca e cea mai buna cheie de suflete din lume.
Cu transportul sa nu-ti faci pb.Noi am trimis la capitala si cu nasul din dotarea trenului si prin posta si-a ajuns.In plus avem masini care vin cu marfa la noi.Nu e o pb.Pb e cum esti tu de gasit,cind,unde si de ce.Ca restul se rezolva.
Mitza stie a cui tiza iashte?Ia pune-o s-asculte oaresh'ce opera si vezi in ce zama se scalda.Si de ce nu te lasa fiul tau cu ea?
Nomi si m-am trezit.Jur.
nematics spune:
quote:
Pb e cum esti tu de gasit,cind,unde si de ce.Ca restul se rezolva.
Nomi si m-am trezit.Jur.
corept!
Muc cel Mic
polux spune:
Mai ce-mi place de voi ca ma faceti sa zimbesc tot timpul.
Inca merge programul, asa ca ...get back mai tarziu, sa vad daca chiar imi da inapoi ceva date.
Iuliana, sarut mana , stiu ca sunt firme specializate in citirea hardurilor, dar nu se merita efortul. Eu mai mult sufleteste vreau sa recuperez, ceva poze ale fetei mele. Ca ce era important nu am tinut niciodata pe Cd-ul cu sistemul.
Nomi, pupam dulce ca tare sugubata esti uneori.
Liliana
Poze cu maimutica mea
adrienne12 spune:
Vin si io cu dilema: ce ingrasa mai mult: palinca sau berea? ca daca ziceti berea atunci trec si io pe palinca. Nomi tare ti l-as trimite pe fiu-meu de antrenament :-) dar bag seama ca ti-ar trebui unul mai mititel ca sa incepi cu ce-i mai usor :-)
nematics spune:
Fetele
da' inca o paranormala cu laptopul ma ajutati s-o lamuresc??
dupa ce am patzit beleaua cu ticaitul din el, aku am pus din lipsa de spatiu mobilul pe laptopul care era sub nuc pe dosul unei frunze de brustur finca ascultam la coasa Vihente Fernandez, mexicanu preferat, imi susura "donde vas tan' sola, tanto tan' solita??"
eh belea, mi-o murit mobilu instant, o trebuit sa-l resetez si sa-i bag din nou parola, da' mi-o luat ceva timp sa-l conving sa reinvie!!!
????? please????
mentionez ca nu era pe tastatura ci pe coltul din dreapta, cam ashe pe la G2, pentru cine joaca sah!
PS: si laptopu' IBM ThinkPad
Muc cel Mic
KUKI spune:
Meeeeyyy...pe mine ma depasesc paranormalele astea ale voastre.
Da' am venit numa' sa va zic ca sunt alaturi de voi si ca va doresc sa vi se insanatoseasca aparatura si sa marturisesc ca de altceva nu-s buna, da' sunt si eu aici un umar pe care puteti plange la nevoie, chiar daca nu pricep nimic din ce se-ntampla.
Hic... Nomi, ia mai toarna un paharel, ca in seara asta am asa o predispozitie...si vreau sa-mi inec amarul in bautura.
Unde ati pus frate, palinca aia???
Ia sa ma duc eu sa ma culc, ca poate pana maine imi trece.
gabibarta spune:
Iulia, somn usor:) Eu ti-as trimite un paharel de palinca, dar langa omul meu nu supravietuieste nici un lichid cu continut de CH3-CH2-OH...
Cat despre alcool, berea parca ingrasa mai mult decat palinca, dar mai bine fara ele... Prefer sa ma ingras de la ciocolata:)