O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
A, ajuns si noi la 22.30. Pe Marco cred ca-l doare burticul caci tot urla in somn. l-am nenorocit azi cu piureul de piersici .
Ma bucur ca m-am intalnit cu fetele, caci de organizare... no comment.
poze pun si eu maine- 3 am facut doar.
Va , scriu main emai multe, caci merg la plod sa nu ma mai considere unele- mama denaturata .
scuze ca nu va nominalizez, dar nu am dispozitia necesara. maine va raspund la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Ce vreme horror...am ajuns uda de tot la lucru ca mi-am lasat ieri umbrela aici ..asa ca am avut numai gluga in cap...In fine..bine ca ieri a fost ok vremea....
Aseara nici macar nu am apucat sa descarc pozele din aparat...asa ca abia cand ajung acasa o sa le pun...scuze...
Cred ca de acuma o sa pot sa intru mai des ca mi-au dat astaia calculator si mie....in sfarsit....
Ioana...cum a trecut noaptea Marco..l-a mai durut burtica?
Diana...pupici la vorbaret!
Caterinuta..nu ai mai ajuns ieri la mall?
Va pup si incerc sa intru mai tarziu!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Neatza fete!!!
Simina chiar e super naspa afara.
Marco era suparat din cauza unui gol de aer. l-am ridicat si dupa vreo 10 min. mi-a ragait, prin somn si s-a linistit. ce sa facem daca e haplea?
Sa vedeti faza: suna soacra sa ma intrebe unde dormim, ce sa ne faca de papa, etc. inchide si eu ii zic lui Marco, fatza de tat-su: na, ca buni nu ti-a zis La multi ani. Clau zice: poate o fi uitat, ca doar am sunat-o sa-i zic sa va sune sa va zica. Mama ce draci, am crezut ca pica cerul pe mine.
Cica daca nu suna nu-i bine, daca suna iar nu-i bine. pai normal ca nu-i bine, daca o pune el sa sune. Macar mai bine tacea si nu-mi zicea nimic.
of,of ce mi-a stricat ziua.
sun pana la Chicco si revin.
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
Giova spune:
Cautam un carucior usor de vara, dar nu au ce vreau eu...so....
Asa... Dia spor la teza, si eu voi lipsi de pe forum 3 zile caci mergem in Alba si ne intoarcem luni seara. la fete.
Alina ma bucur ca s-au distrat copiii la Mac. abia astept sa creasca si piticul sa inteleaga si el semnificatia zilei de 1 Iunie.
Albi pai eu de burta tre sa scap, ca-n rest am picoare sexy , la fel. asa ca.... am inceput sa beau un ceai pt. slabit. Ce ma flatez singura.
va anunt cand pun pozele.
maimuta mea
Botez Marco
Albi` spune:
Sectante vesele, va pup iar din mers, ca peste fro ora pleaca trenu' fara mine
Si aici e o vreme de toata jena..bine macar ca zilele trecute a fost soare.. Eh.. chiar ma gandeam mai devreme ca n-am plecat niciodata spre Timi pe ploaie.. si doar n-o fi sa incep tocmai acum.. sa stric bunatate de obicei cultivat atatzia ani ..siiiiiii se pare ca incepe sa se lumineze afara si a stat si ploaia
Imi pare bine ca v-ati distrat ieri..astept pozele
Miro, tare faza cu pitipoancele.. mi le si inchipuiam.. neshte fufe
Dia, spor la teza! Si sa te tzina naravu' cat ti-ai propus
Gio`, sirena din tine merita o rochie pe masura
Simina, Diana, pupici
Giova spune:
Albi drum bun, vi exact pe Festival, pacat ca nu tine si vremea cu noi.
Am pus pozele, cele 3 pe care le am.
Va in , fug sa mai fac una alta ca sunt contra cronometru.
Sa aveti parte de un weekend fain si sa ne auzim cu bine pe luni/marti.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
diana1971 spune:
Buna fetelor
Dia-spor la teza...cand revii in tim????
unde ti-ai facut casuta,in zona ghiroda? si noi avem acolo ceva teren - ne facem vecine .
A atat de urat afara ca nici nu am iesit .
sper ca macar la se mai insenineaza
va pup
diana
angy11 spune:
Ciao fetele!
Buey ce zi nasoala,imi vine sa dorm nonstop,mai ales ca am plecat cu Dany de la scoala sa o luam pe Angy la pranz de la gradi,am facut o ora pe drum pana acasa,era super aglomerat,am venit bara la bara,apoi m-am apucat sa le gaesc pranzul si abia acum am terminat.
Cel mai ciuda mi-e ca nu se face vreme frumoasa si miercuri plecam in excursie.
Gio pleci la Alba?
Diana i-a placut la Andrei la Mall?
Albi,deci tot la BV esti?
Miro o sa ma mai uit odata pe album,dar cred ca stiu care e,asta din cauza ca era lumina din fata.
Dia,foarte bine faci
Ingerash,pe unde esti?
Simina,admiterea la faculta a ramas tot asa in august-septembrie?
Caterinuta spune:
Fetelor scuze ieri am umblat tot contra. Degeaba-i fac eu program copilului daca el zice:" Asta s-o crezi tu". Am fost de pe la 12.30 la mall ne-am uitat la copii la baloane si cam atat, ca la altceva de unde?.
Plecam pe la 2 acasa sa papam si sa ne culcam, sa ne putem reitoarce in jur de 4. Ce sa vezi imi adoarme copilul in carucior, chestie pe care n-a mai facut-o de pe la vreo 6 luni. Buun ma gandesc eu, stau in parculet pana se trezeste copilul sa nu-l deranjez.
In sfarsit ajungem acasa la 3.45.
Mancam, ne mai invartim, ne mai jucam, si o imbrac sa mergem iar la mall sa vedem teatru de papusi gandindu-ma ca sigur mai sunteti pe acolo. Plecam si cand dau coltul la Motul ce sa vezi copilul adoarme iarasi.
Ne asezam pe o bancuta afara, la aer si il asteptam pe tati ca ne dadusem intalnire si cu el.
Aceasta este odiseea noastra de ieri.
Nu-i mai fac program copilului veci, ca oricum se alege praful de el.
pupici