O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A, ajuns si noi la 22.30. Pe Marco cred ca-l doare burticul caci tot urla in somn. l-am nenorocit azi cu piureul de piersici .

Ma bucur ca m-am intalnit cu fetele, caci de organizare... no comment.
poze pun si eu maine- 3 am facut doar.

Va , scriu main emai multe, caci merg la plod sa nu ma mai considere unele- mama denaturata .

scuze ca nu va nominalizez, dar nu am dispozitia necesara. maine va raspund la toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!

Ce vreme horror...am ajuns uda de tot la lucru ca mi-am lasat ieri umbrela aici ..asa ca am avut numai gluga in cap...In fine..bine ca ieri a fost ok vremea....
Aseara nici macar nu am apucat sa descarc pozele din aparat...asa ca abia cand ajung acasa o sa le pun...scuze...
Cred ca de acuma o sa pot sa intru mai des ca mi-au dat astaia calculator si mie....in sfarsit....

Ioana...cum a trecut noaptea Marco..l-a mai durut burtica?
Diana...pupici la vorbaret!
Caterinuta..nu ai mai ajuns ieri la mall?

Va pup si incerc sa intru mai tarziu!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Neatza fete!!!
Simina chiar e super naspa afara.
Marco era suparat din cauza unui gol de aer. l-am ridicat si dupa vreo 10 min. mi-a ragait, prin somn si s-a linistit. ce sa facem daca e haplea?

Sa vedeti faza: suna soacra sa ma intrebe unde dormim, ce sa ne faca de papa, etc. inchide si eu ii zic lui Marco, fatza de tat-su: na, ca buni nu ti-a zis La multi ani. Clau zice: poate o fi uitat, ca doar am sunat-o sa-i zic sa va sune sa va zica. Mama ce draci, am crezut ca pica cerul pe mine.
Cica daca nu suna nu-i bine, daca suna iar nu-i bine. pai normal ca nu-i bine, daca o pune el sa sune. Macar mai bine tacea si nu-mi zicea nimic.
of,of ce mi-a stricat ziua.

sun pana la Chicco si revin.

maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Cautam un carucior usor de vara, dar nu au ce vreau eu...so....

Asa... Dia spor la teza, si eu voi lipsi de pe forum 3 zile caci mergem in Alba si ne intoarcem luni seara. la fete.
Alina ma bucur ca s-au distrat copiii la Mac. abia astept sa creasca si piticul sa inteleaga si el semnificatia zilei de 1 Iunie.
Albi pai eu de burta tre sa scap, ca-n rest am picoare sexy , la fel. asa ca.... am inceput sa beau un ceai pt. slabit. Ce ma flatez singura.

va anunt cand pun pozele.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Sectante vesele, va pup iar din mers, ca peste fro ora pleaca trenu' fara mine

Si aici e o vreme de toata jena..bine macar ca zilele trecute a fost soare.. Eh.. chiar ma gandeam mai devreme ca n-am plecat niciodata spre Timi pe ploaie.. si doar n-o fi sa incep tocmai acum.. sa stric bunatate de obicei cultivat atatzia ani ..siiiiiii se pare ca incepe sa se lumineze afara si a stat si ploaia

Imi pare bine ca v-ati distrat ieri..astept pozele

Miro, tare faza cu pitipoancele.. mi le si inchipuiam.. neshte fufe

Dia, spor la teza! Si sa te tzina naravu' cat ti-ai propus

Gio`, sirena din tine merita o rochie pe masura

Simina, Diana, pupici

Mergi la inceput

Albi drum bun, vi exact pe Festival, pacat ca nu tine si vremea cu noi.

Am pus pozele, cele 3 pe care le am.

Va in , fug sa mai fac una alta ca sunt contra cronometru.
Sa aveti parte de un weekend fain si sa ne auzim cu bine pe luni/marti.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Dia-spor la teza...cand revii in tim????
unde ti-ai facut casuta,in zona ghiroda? si noi avem acolo ceva teren - ne facem vecine .

A atat de urat afara ca nici nu am iesit .

sper ca macar la se mai insenineaza

va pup

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele!
Buey ce zi nasoala,imi vine sa dorm nonstop,mai ales ca am plecat cu Dany de la scoala sa o luam pe Angy la pranz de la gradi,am facut o ora pe drum pana acasa,era super aglomerat,am venit bara la bara,apoi m-am apucat sa le gaesc pranzul si abia acum am terminat.
Cel mai ciuda mi-e ca nu se face vreme frumoasa si miercuri plecam in excursie.
Gio pleci la Alba?
Diana i-a placut la Andrei la Mall?
Albi,deci tot la BV esti?
Miro o sa ma mai uit odata pe album,dar cred ca stiu care e,asta din cauza ca era lumina din fata.
Dia,foarte bine faci
Ingerash,pe unde esti?
Simina,admiterea la faculta a ramas tot asa in august-septembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Fetelor scuze ieri am umblat tot contra. Degeaba-i fac eu program copilului daca el zice:" Asta s-o crezi tu". Am fost de pe la 12.30 la mall ne-am uitat la copii la baloane si cam atat, ca la altceva de unde?.
Plecam pe la 2 acasa sa papam si sa ne culcam, sa ne putem reitoarce in jur de 4. Ce sa vezi imi adoarme copilul in carucior, chestie pe care n-a mai facut-o de pe la vreo 6 luni. Buun ma gandesc eu, stau in parculet pana se trezeste copilul sa nu-l deranjez.
In sfarsit ajungem acasa la 3.45.
Mancam, ne mai invartim, ne mai jucam, si o imbrac sa mergem iar la mall sa vedem teatru de papusi gandindu-ma ca sigur mai sunteti pe acolo. Plecam si cand dau coltul la Motul ce sa vezi copilul adoarme iarasi.
Ne asezam pe o bancuta afara, la aer si il asteptam pe tati ca ne dadusem intalnire si cu el.
Aceasta este odiseea noastra de ieri.
Nu-i mai fac program copilului veci, ca oricum se alege praful de el.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor am pus si pozele de la Dany,le gasiti aici

Mergi la inceput