Bebelusi de iulie-august 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 6

Monica-Elena spune:
 Daca puneti de o intalnire poate vin singurica ca nu vreau sa va dau si voua ce avem noi 
(tinem ptr  noi).
Cuscra hai ca de data asta iese baiat ![]()

acusor spune:
 Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DE 1 IUNIE! (Inclusiv adultilor care se simt copii 
)
Anis, felicitari! Asta da' surpriza! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu sunt in continuare cu examenele si nu mai apuc sa mai scriu. Da' va citesc inainte de culcare.
Pe 20 iulie mergem si noi la mare o saptamana. Am emotii ca nu stiu cum o sa fie. Sotul vrea la hotel. Eu as inclina sa mergem la particular. Am un stres cu mancarea lui Teo. La hotel n-am cum sa incalzesc mancarea.
Voi ce parere aveti? Daca iau un incalzitor de biberoane merge si la borcanase?
Va pup. Ma duc sa mai ingras putin porcul pana la ora 1. La 2 am examen.
Avem si poze noi daca vreti se ne mai vedeti.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005) 
Cat de mari suntem

acusor spune:
 Am uitat! Ma bag si eu la intalnire daca e sambata si in Tineretului. Numai sa fie frumos.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005) 
Cat de mari suntem

delia grozav spune:
 Superb baiat!
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

ancutzathree spune:
 am aflat si eu vestea cea mare...
felicitari ANIS

itzi doresc sa ai o sarcina cat mai usoara...multa sanatate tzie si la bb 
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Albinutzza spune:
 Neazta fetelor
Emma, multa sanatate Oanei, sa se faca bine. 
Monica cum mai e Mihnea????
Anis, numa la tine ma gandesc de ieri, ca tare pofta mi s-a facut![]()
Acusor, super pozeee. La nebunie imi plac, si Teo seamana cu tine![]()
Gesi 

La intalneala din pacate nu pot veni, pt ca mergem la o petrecere sambata dupa-masa. Imi pare rau...next time
Albinutzza
 & Luca bondarelu' 
 07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
 Ieri am fost la sala, si cred ca am patit ceva, nu stiu exact. Am sarit, si mi-a fugit genunchiul de sub picior. Ma doare acum. si de cate ori calc, il simt cum fuge. Am pus fasa elastica si ma duk la ortopedie azi
Luca e bine, nu vrea sa plece singur. Ii este frica, pur si simplu. Cautam mainile naostre, si dac vede ca nu i le oferim, se lasa pe vine
 In rest, nu mai vrea sa doarma cu noi...da Doamne sa-l tina. Ieri dupa-masa l-a luat taica-su sa doarma cu el, si s-a pus Luca al meu pe un urlat. L-a dus la el, si a a dormit instantaneu. Deci cred ca simte ca-i mai bine la el.
Azi dim s-a trezit la 6 fara ceva. Ne-a cantat pe la urechi, ne-a tras de par, de nas. Pana la urma, la 6.10 m-am dat jos din pat, i-am facut lapte, si pana l-a terminat de baut a adormit. Era 6.30 L-am pus in pat, si m-am dus si eu si am dormit inca o ora juma
 S-a trezit si Luca la 8.30
Sotzul e mai bine, e pe un singur antibiotic, Ella multumim (cum a fost cadoul???) un inflamator si un medicament pt tuse. SPer sa treaca, mai tuseste, dar macar doarme si el noaptea
Albinutzza
 & Luca bondarelu' 
 07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

ema.nu.ela spune:
 delia,
eu inca o mai ridic sa ragaie. masa cu bibe de dim si seara i-o dau in scaunul de masa lasat pe spate. si dupa ce termina o ridic in fund si se mai joaca un pic si ragaie de 2-3 ori. si a mea bea cu pofta uneori asa de repede ca nu apuca aerul sa iasa si tre sa-i scot tetina din gura ca se lipeste.
daca e f somnoroasa seara o iua in brate in pozitie verticala si o mai plimb un pic ca sa-si ia la revedere de la girafa de pe perete si de la catelul-jucarie. si ragaie in brate.
acusor,
sunt incalzitoare de biberoane in care nu poti sa incalzesti decat bibe sau borcane mancarica.
dar sunt altele care au forma ca banda aia de la tensiometru care se pune la brat. si se muleaza pe orice forma de recipient. eu am unul d-asta cu alimentator pt masina. sunt unele ci cu alimentator priza si adaptor masina.
eu pt hotel o sa-mi iau si fierbatorul electric. si eventual incalzesc apa si pun in apa bibe sau castronul cu mancare. plus ca pot sa fac si cate un ceai la el (desi a mea nu bea ceai). sau mai merge sa pui bibe sub jet de apa calda daca nu vrei sa se incalzeasca prea tare si e mai comod. si-o sa-mi iau si blenderul de mana sa-i mai fac niste piure de fructe ceva.
cred ca poti sa apelezi cu incalzitul si la cei de la restaurant daca vreti sa luati masa impreuna. ii rogi s-o bage un pic la microunde.
iar pt plaja am o lada frigorifica mai veche care nu face cine stie ce dar macar nu se incalzeste mancarea si bautura. ca banuiesc c-o sa bea multa apa pe plaja.
mamica de maria, 10 luni

caterina71 spune:
 La Multe Luni bebeilor aniversati azi! Sa fiti sanatosi si iubiti de parinti, bunici, frati...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005) 
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze... 
sunt mare...

caterina71 spune:
 AniS, sarcina usoara, bebe sanatos, frumos! Va fi foarte mirata Ingrid cand o sa inceapa sa-ti creasca burtica... si o sa stea cu capsorul pe ea sa simta miscari... Ma bucur mult pentru voi. 
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005) 
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze... 
sunt mare...