Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Felicitari, Strengarita! Hai ca e f. bine! Succes in continuare!

Claudia si Anka, e mai greu in primele 2-3 zile, dupa aia deja va obisnuiti...cand veti vedea cum pleaca kg ...veti fi si mai motivate sa mergeti pana la capat!

Mult succes!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

Diana, pe mine trece-ma pe lista cu M de la multe kg. Multumim ca ai facut listuta

"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu

Mergi la inceput

Gata, am trecut! Dar la bata nu am renuntat , ca sa te motiveze in continuare .

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Am si eu o intrebare pentru Diana sau pentru cine stie:

Cotletul de miel cate grame trebuie sa aiba?

Ca nu este precizat.

Multumiri anticipate!

Si spor la slabit!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Strengarito nici eu nu am vrut sa divulg nr de kg. Si ale mele sunt FM (FOARTE MULTE).
Stiu cum sunt primele 3 zile, am mai avut vreo 2 tentative. M-a luat cu lesin! Acum am descoperit niste pastile cu ananas care taie foamea asa ca le voi lua si pe acelea, sau Diomfibra care sunt un fel de tarate. Am si facut testul. Eu ma trezesc dimineata cu foame maxima, niciodata nu sar peste micul dejun. Am incercat cu pastile in vreo cateva randuri si am rezistat pana la pranz fara ghiortaieli. Asa ca nu stiu daca am voie sau nu, dar eu le voi lua in continuare.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu sunt la a doua zi..e ok....de cantarit m-am cantarit ieri si ma voi cantari peste o saptamana.....kg mele sunt super extrem de multe asa ca vi le voi spune la final..

pe tzuni poti s-o treci cu - kg...ca nusht ce vrea sa mai dea jos!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

In ultimele doua zile am mai dat jos o jumatate de kg doar . Cam putin, dar merg inainte. E drept ca am mai ciugulit cate o capsunica.... Sa fie oare asta motivul? Totusi sunt multumita, am 66,5 kg si zic eu ca e destul de bine fata de ce a fost.
Succes in continuare.

Mergi la inceput

Irda, am gasit undeva ca trebuie 200 g de cotlet de miel.

Am pus bata de rigoare si la Ana Maria. Asteptam si pe celelalte sa dea raportul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Merci de raspuns, Diana!

Eu am 1,52 inaltime si 44 de kg, as vrea sa ajung la un 40-41 de kg inainte sa raman gravi cu bebe2 (care as vrea sa se intample mai prin august-septembrie asa).

Cu mancat normal(fara dulciuri, paine, prajeli, grasimi) nu se duc de nici o culoare!

Va mai urmaresc !

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

Cris, nu e asta(capsunile). S-a obisnuit organismul cu shocul dietei si si-a reglat consumul de calorii, in sensul ca din cele cateva calorii pe care i le dai va incerca sa stocheze o parte ( asta nu putem schimba asa functioneaza el) pt zile negre. De asta se ating platforme in orice cura de slabire. Si de asta vei incepe sa pierzi iar dupa ce termini cura si schimbi dieta. Dar va trebui sa ai grija cat mananci pt ca "bucuros" ca primeste mai multe calotii va stoca tot ( de asta se dubleaza nr kg cand reincepem sa mancam "normal" ). Eu inca nu stiu pt ce cura voi opta dupa ce termin cu asta.

"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu

Mergi la inceput