Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 2
Artemis1578 spune:
Tzuni hai sa incepem luni!
Mama are o vorba: orice decizie importanta se ia de lunea sau de la 1.
Eu nu va spun nr de kg , dar promit ca va voi tine la curent despre cum si cat pierd si care este rezultatul final.D]
Anka si Ubitu (26.06.2004)
ligeea spune:
cea mai buna carne de vita la gratar (dar cam scumpa ce-i drept) e muschiul de vita (e ca cel de porc, muschiuletii montana ).ies foarte fragezi si buni, nu sunt tari de loc.Eu am facut o telina mare ,mare9de vreo juma de kil la cuptorul cu microunde.am spalat-o si am pus-o 20min la 900. A iesit buna ,putei incerca.
dupa parerea mea e cea mai buna dieta de slbit rapid, cat de cat echilibrata -prea putine fructe, mai ales daca o tii vara salivezi intr-una . Si nu te mai ingrasi dupa daca nu bagi in tine ca intr-un spital. Eu am tinut-o cu consortul si el a slabit mai mult ca mine -7 kg.
cristinici spune:
Tzuni si eu incep de maine dieta, asa ca vom fi impreuna.
Fetelor insa eu am o problema , nu beau cafea niciodata si am inteles ca nu poate fi inlocuita cu ceai. Ce ma fac? As bea ceai verde antiadipos in loc de cafea . Ce ziceti?
cristinici
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Si inca ceva cu ce putem inlocui carnea de miel?
cristinici
peste (cod, stavrid)...vita! nici eu nu mananc miel
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Violetik spune:
Si eu incep de luni! Cine e cu mine?! Tzuni deja ai inceput?
de la 58 kg la 1,60 m vreau sa ajung macar la 55-54 kg - ar fi perfect! si dupa asta as mai munci cu ceva mai lent ca Monti de ex.( pina la 48)
numai bine
strengarita spune:
Sunt la ziua a treia si am pierdut 3 kg . Nu am pus zahar in cafea pt ca mie nu-mi place decat cu lapte sau neagra, nu am mancat dupa ora sase si merg si la sala 60 min pe zi, 6 zile pe saptamana. Deocamdata ma simt excelent si nu am probleme in cele 60 min de exercitiu fizic. Intentionez sa cresc cantitatile in dieta daca incep sa ma simt lesinata. Va tin la curent Cel mai greu imi e cand ii tai fructele prichinditei mele. Succes fetelor care vor incepe dieta.
"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu
Dianami spune:
Eu tocmai am luat pranzul din ziua 5, am facut pastrav pe gratar .
Azi dimineata aveam cu 4 kg mai putin (in 4 zile)!!!
Succes tuturor!
O sa ma apuc sa fac listuta!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Fetelor, ce ziceti, e ok listuta ? Astept sugestii si idei!
Anuntati aici cine mai tine, data inceperii, greutatea initiala si cat ati slabit pana acum.
Cine a tinut toata cura cu succes- asteptam datele, sa ne incurajati si pe noi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
ana_maria222 spune:
si eu si tzuni am inceput azi..si vrem pe listutza..dar fara in fatza ca ne deprimaaaaaa!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!