Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
anabordea spune:
Irina, se zice ca atunci cand copilul se ridica singur agatat de ceva ar fi timpul. Dar daca m-as lua dupa asta ar trebui s-o pun pe dari deja in premergator..dar eu zic vreo 7 luni e ok.
Da AnaS, are super personalitate..s-o vezi cum isi alege cu ce vrea sa se imbrace...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
Mi-am tras titulatura.
Multumesc pe aceasta cale, scumpei si dragei noastre colege si prietene Monica. Prin amabilitatea ei am reusit sa obtin aceasta performanta!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
dana_ene spune:
COPILASILOR NOSTRI !
copilasilor care azi implinesc un nr. de luni !
MIRELA !
Si eu sunt PRO PREMERGATOR.
Pe Oana am pus-o de la 5 luni, pentru ca acesta a fost ritmul ei de crestere. Nu am fortat-o. La 4 luni statea in fundulet.
Vad ca si Roxana merge la fel, acum sta 80% din timp in fundulet.
Am lucrat la site.
Modificari:- in pagina de start, cand va plimbati cu mouse-ul peste pozele copiilor, vedeti prenumele lro si puteti da click pe numele unuia dintre ei si se deschide pagina lor personala
- acelasi lucru obtineti daca dati click pe pozele bebeilor din pagina de nasteri NASTEREA
- am inglobat in paginile personale si pozele parintilor si fratiorilor
- am completat si cu datele Tinei si ale lui Anymony
Daca observati ceva ce nu va place, astept sa-mi spuneti.
Sau daca descoperiti ceva greseli sau probleme.
Giova, am facut modificarile .
Ursoaica, am vazut pozele si mi-au placut mult de tot.
Pare a fi fost niste petreceri intime si degajate. Pe gustul meu .
AnaS, l-am vazut pe Tiberiu in filmulete. E tare-tare-tare dulce.
Si daca tot veni vorba de cununii, si eu am fost o mireasa mai ... altfel: cu rochie scurta (rochia de mireasa a mamei mele) si fara voal. (www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Daniela Ene" target="_blank">POZE AICI)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
irinadum spune:
Si eu ma gandeam ca dupa 7 luni ca acum sunt prea mici la 5 luni jumate...eu sunt curioasa ce zice pediatra...
Giova spune:
Anas multi inainte.
Dana mersi. acum ma uit pe site. ai fost frumoasa mireasa...si ...slaba...slaba.
!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
anasebe spune:
Ana B Deja? La 2 ani? Aoleu! Dar nu mi-ai zis cum se inteleg cele doua fete.
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Dana Saru'mana pt. site. E super!
Iar rochia de mireasa imi place la nebunie! Iar tu aratai: perfect.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANASEBE
DANA eu te-am vazut parca la...mirese! Mersi de site ! la gagici
IRINA ?
Eu cred ca o sa-i iau premergator, dar o sa o plasez la fratelo in apartament ca e alaturi la acelasi etaj si are 2 camere goale (deocamdata) Peretii albi...ii vopsim la loc
NOAPTE BUNA GAGICI!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
Giova spune:
Dana e super site-ul.
Si imi plac la nebunie ursuletii de pe paginile primilor bebelusi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
anabordea spune:
Scuze Ana ca n-am raspuns, dar mi-am alimentat "micul Boeing" din zbor..un refill scurt asa... Per ansamblu se inteleg bine, Daria e topita dupa sor-sa, iar cand asta se maimutareste si sare prin pat rade in hohote. Din partea Dianei sunt 2 curente contrare, ca sa zic asa...cand o iubeste in exces..de-o strange in brate si-o pupa de-o albeste, cand ii urla in urechi "DARIA" cand doarme ca s-o trezeasca! Dar ca fond..daca cineva ii zice ca o ia pe Daria urla si zice ca e a ei...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album