Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pe mine nu m-a intereseaza antipatii sau nu,asta e parerea mea si mi-am spus-o,eu una asa sunt directa totdeauna si spun omului in fata,daca nu o fac simt ca m-a sufoc.
De aia probabil am si putini prieteni dar aia care-i am sunt adevarati.Mie imi place sa-mi spuna omul in fata ce are de spus nu sa m-a manance de C pe la spate.Mi se pare mai onest.

Io23+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Nu dar problema e Raluca s-a referit la cat erau de scarboase femeile alea in sensul de neingrijite,nu ca nasterea e scarboasa.
Eu una asa am inteles.Raluca poti Confirma,te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ma bucur ca am fost inteleasa in sfarsit!
exact la asta m-am referit sephora si sandra, dar n-am vrut sa fiu prea dura! am zis ca fiecare cu ideile lui! m-am temut ca nu toata lumea imi impartaseste ideile si nu vroiam starnesc o furtuna...ca mi s-a mai intamplat!

va pup si eu una va inteleg perfect!

raluca 26+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Eu insa am ramas super surprinsa insa de altceva la care nu stiu daca v-ati uitat dar daca credeti ca vi se face rau nu o faceti.
Pe aceeasi adresa la "very graphic vaginal births" arata o tipa care a nascut la 23 sapt,si arata cum este un copil de 23 sapt,e totul perfect numai ca e foarte mic si salbut insa povestea se termina nasol.M-a intristat tare.

Maine m-a duc si eu la targ sa vad ce gasesc ptr bebe.Azi am fost la Mothercare si am gasit perna aia rotunda care e foarte utila ca sa putem dormi costa 1.400.000 si de toate ptr bebe de m-am imbolnavit,maine m-a duc cu Ste sa m-a scutur de niste bani pe acolo,am gasit si carutul pe care il vroiam dar maro si costa si 22 mil asa ca i-am spus soramii ce vreau si a zis ca mi-l aduce de acolo ca oricum e mai ieftin.
Gata promit sa nu mai scriu pe ziua de azi ca v-am intoxicat.

IO23+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai fetelor da' in ce ritm scrieti!
De 2 zile am acid seara groaznic, mananc pop corn in prostie, dar tot nu-mi trece.
Voi aveti acid, ce luati, cum va tratati?
Eu la sarcina anterioara n-am avut deloc, acum e groaznic, simt ca-mi arde esofagul.

Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Alina, chiar trec arsurile cu pop corn? Wow ce bine ar fi....ca si pe mine cand ma apuca simt ca mor. Sigur o sa incerc. Mie mi s-au ameliorat cu laptic rece. Sau apa rece.

Sandra 21+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Da, Sephora, m-am uitat la fetitza minunata si perfecta de 23sapt. Foarte trist . Imi fac curaj, trag aer in piept si-mi spun ca bebitza mea este si mai mica de atat....dar ca va creste mare, va sta cuminte in burtica pana la termen si totul va fi bine.

Sandra 21+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

buna fetelor

Vad ca v-ati pus serios pe scris Try mi-a placut ce ai povestit despre experienta nasterii tale. Am vazut ca vorbiti despre niste filme/poze cu nasteri? mi le trimite si mie cineva pe PM, va rog, sau unde le gasesc? Desi nu am vazut inca imaginile, ma pronunt total impotriva persoanelor care nu se epileaza, spala s.a. Nu cred ca eu atunci cand voi naste voi fi fardata, coafata sau imbracata la 4 ace, dar totusi...cel putin voi arata ca o femeie care se respecta pe ea in primul rand si dupa aceea pe toti cei care o vad la spital. E adevarat ca doctorii au vazut de "toate" dar cred ca le este mult mai placut sa aiba pe masa o femeie ingrijita. Atat am avut de spus la aceasta tema, sper sa nu fiu inteleasa de nimeni gresit.

Noapte buna la toti

22 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Tasia, gasesti 2 link-uri pe pag 5 a acestui capitol.

Noapte buna, burtici!

Sandra 21+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77384" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput