Mamici de iulie - august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_Ioana spune:
Sabana pai cred ca ne paste livrarea la diferenta mica desi eu iti doresc sa o tii pe Alexandra acolo cat se poate de mult...oricum e bine sa fie baiatu'mai mare, asa ca il livrez io pe Luca intai si apoi ne incuscrim
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Sabana spune:
Fetelor azi e zi de salar. Eu de la 1 mai sunt in prenatal. Surpriza am mai luat aproape inca o data salariul meu. Cum vine asta? Mai ales ca e cu 85%.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
pumpkin spune:
Sabana, nu va pun la colt daca promiteti sa fiti cuminti si optimiste. Cei 85% se calculeaza din media ultimilor 6 luni. Ai avut cumva prime trecute pe cartea de munca ? Sau poate ca suma in plus este salariul bonus pentru nastere...de ce nu intrebi la contabilitate?
Miky 35 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai
geliza spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Fetelor azi e zi de salar. Eu de la 1 mai sunt in prenatal. Surpriza am mai luat aproape inca o data salariul meu. Cum vine asta? Mai ales ca e cu 85%.
asta fiindca este 85 % din media salariilor brute pe ultimele 6 luni...iar media iese mai mare decat un salariu mai ales daca ai luat prime
Eliza 29+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
Nu am avut prime, dar am avut medicale cu 100%. Mi se pare oricum foarte ciudat. Si normal ca a fost o surpriza placuta pentru mine. Nici nu ma asteptam. I am happy.
Pumpkin promit sa fiu mai optimista.
larissa_79 spune:
Fetelor si eu fac 4 ani de la casatorie in noiembrie..
Ma faceti curioase tareeeeee cu salariul..la mine pe 5 iunie e zi de salariu..si stiu ca am avut si o prima consistenta in ianuarie
Poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 34 fix
cristina_ana spune:
Fetelor, eu am fost si mi-am facut analiza de secretii la Medicover. A fost bine, nu am patit nimic rau, decit ca m-a durut de imi venea sa plang. Dar am aflat si o veste cam naspa de la doamna care mi-a recoltat: am colul scurtat si intredeschis la exterior, la fel ca si Cristina_Ioana. Ma asteptam de altfel.
Stiti ca va spuneam ieri ca am senzatia ca sotul mi-a cumparat din greseala trusa de epidurala pentru nasterea normala. Am fost cu ea la farmacie si intr-adevar, nu era cea care imi trebuie mie, pentru rahi-peridurala.(semn clar ca trebuie sa nasc natural). Oricum o s-o pastrez si pe asta, si daca nu o s-o folosesc o fac cadou cuiva.
Cristina_Ioana, sa ai si tu grija cind ti-o cumpara sotul sa fie cea buna. Vezi ca asta de rahi-peridurala costa mai mult (1.700.000 lei), sa te uiti bine ce scrie pe ea. La farmacia de la Municipal unde am fost nu o aveau, dar au zis ca mi-o aduc maine pe comanda si ca nu prea s-ar gasi la alte farmacii. Daca nu reuseste sotul sa ti-o cumpere imi zici si-ti dau nr.de telefon de la Municipal sa o comanzi acolo.
Irinuca, bine ai revenit printre noi. Sa stii ca fetele nu te-au uitat, tot timpul intrebau de tine.
Sabana, asa e cu salariul, cind suntem in concediu chiar si cu 85% luam cu mult mai mult. Nici mie nu mi-a venit sa cred, dar explicatia e ca nu mai platim niste impozite. Iti dai seama daca mai era in vigoare legea cu 85% din salariu timp de 2 ani! Ne imbogateam.
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
cristina_ana spune:
Fetelor,eu chestia aia cu 85%din media pe ultimele 6 luni nu o stiam. Dar e super, oricum.
Eu am observat ca in ultimele luni, cind am stat in medical am luat mai mult la salariu. Nu dublu cum spune Sabana, dar cam cu 25% mai mult. De-asta i-am explicat Sabanei cum ca nu mai platim niste impozite. Dar era vorba de concediu medical obisnuit, nu prenatal. Acum sunt si eu curioasa cit o sa iau maine.
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
bulinuta27 spune:
Hristos S-a Inaltat!!! si La Multi Ani tuturor copilasilor!!!
Iar sunt la serv...
Ma simt cam nasol dar azi nu stau mult...promit...am inceput sa am si niste contractii...
Fetele eu trebuie sa merg maine sa fac si eu secretia aia de col si eu am trimitere la IDS...dupa ce ma citit pe aici m-am cam ingrozit...ce ma sfatuiti ? sa merg la Medicover? mai am o problemuta: eu o sa nasc prin cezariana: acu am o problema pe care vad ca o au si alte fete: ce fel de anestezie sa fac? rahie sau totala? la mine ar fi a 4 anetezie generala si stiu ca nu fac bine deloc...asta una la mana si doi...din cauza unei idioate care mi-a calculat gresit greutatea la prima anestezie nu m-am trezit vre-o 12 ore ...e si de atunci la fiecare anestezie nu ma trezesc cand trebuie fac urat, vomit...ma rog destul de nasol....cu rahie alta problema: eu sunt operata la coloana si ma intreb daca nu-mi face rau...uffff nu amis tiu cum sa le impac pe toate
irinuca bine ai revenit printre noi
Bun venit fetelor noi!!!
Cristina-ioana zii tu lu bb Luca sa mai stea acolo frumusel...ca asa iii transmite fi-miu...
Cristina-ana si sabana aveti grija de voi si
kehleyr eu nu le-am facut la fundeni analizele ci la Coltea...bine ca nu le-ai facut acolo...ca acolo cica dau rezultate fals pozitive si te sperii aiurea
mada-mxm eu il inteleg perfect ca sunt opertaa de dubla hernie de disc...dar nu va speriati poate fi si de la curent..in orice caz...iii face bine caldura, sa nu cumva sa-i fie frig, daca aveti niste supozitoare cu indometacin, diclofenac, orice antiimflamator o sa-l mai ajute...eventula dca aveti o crema ceva antiimflamatoare sa-i faci masaj acolo sa se infofoleasca bine si sa stea la patut
va pup fetele si va scriu mai incolo ca ma duc sa paap ceva
bulinuta 30+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Sabana spune:
Cristina bine ca ai rezolvat. Imi pare rau ca te-a durut si ca ai colul deschis. Inseamna ca eu inca pot sta linistita la un col de 37 si inchis. Chiar daca mai am contractii, cred ca situatia este sub control. O sa vedem ce imi spune si dr maine.
Intr-adevar si eu ma gandeam la faza asta cu 85%. Daca mai era valabila legea era super bine. Ce idioti astia. Asa o sa stam cu 8 bulioane. Bune si alea decat nimic. Eu noroc ca il mai am pe sot in spate, care produce, dar altele saracele ce fac?