Mamici de iulie - august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
map spune:
danivero bine ai venit printre noi. Esti bine venita cum sa nu. Nastere usoara si petrecere faina alaturi de noi ![]()
Monica si
28+
danivero spune:
deocamdata incerc sa-mi dau seama cum functioneaza forumul. pana acu doar am intrat pe diverse subiecte.
Cum va simtiti voi?
Sabana spune:
Danivero bine ai venit. Sigur ca te primim cu draga inima.
Cristinelor unde plecati bre. Eu ma mai uit doar la Lacrimi de iubire. Mi-am luat o Nirvana cu Kahlua si Nutella.
Mao ce bine ca ai rezolvat. Si eu am lichidat ieri 2 kg de cirese. Abia astept sa mi se coaca si visinele din curte. Mi-e pofta de mor.
Pumpkin unde esti? Clocitoarele au fost tare harnicute.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
map spune:
davivero sincera sa fiu is olteanca get-beget. Este adevarat ca-s de la Slatina, adica asa cu orientare mai spre Muntenia dar tot olteanca sunt
In Ardeal nu ma trait niciodata, doar printre ardeleni pe aici pe unde sunt ![]()
Sabana nu mai zice de visine ca te pun sa-mi trimiti pe poasta ca-s innebunita dupa visine si aici nu-s ![]()
Monica si
28+
cristina_ana spune:
b.aly, nu mai scrie cu optiunea replay with quote, du-te sus sau jos la "raspunde la subiect", ca sa nu-ti mai apara toata lista cu gravidutze.
Sa inteleg ca esti o mamicuta de iulie-august 2006 si vrei sa ni te alaturi? Daca da, bine ai venit si asteptam date ca: data ultimei menstruatii, data nasterii bebe-ului, spitalul undeo sa nasti, doctorul si ce mai vrei tu sa ne dai
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
alisaa spune:
buna fetelor! si multumesc pentru primire!
si eu sunt la fel de speriata de nastere.fiind prima mea nastere stau si ma gandesc cand m-oi vedea singura in sala de nastere , cred ca inebunesc direct 
apropo, naste cineva la BUCUR cu dr CAMELIA CONSTANTINESCU?
adelapop spune:
in cele 4 luni de prenatal iei 85% din salariul brut
asa ca e normal sa iei mai multi bani, desi aproapedublu cred ca este prea mult
32+
quote:
Originally posted by Sabana
Fetelor azi e zi de salar. Eu de la 1 mai sunt in prenatal. Surpriza am mai luat aproape inca o data salariul meu. Cum vine asta? Mai ales ca e cu 85%.
Sabina +Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
pai adela asa s-a intamplat. am luat aprope dublu. si eu m-am mirat. le-am spus, daca nu au calculat bine ii priveste, sa suporte din buzunarul lor, eu nu le dau nici un ban inapoi.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu