Semne de sarcina sau ciclu?

Semne de sarcina sau ciclu? | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Buna fericite mamici si gravidutze!
Eu sunt inca aspiranta, maine imi fac testul de sange,
am facut FIV si vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut la inceput de tot in sarcuna niste pete bejulii, poate maronii, dar iau Utrogestan si poate sunt mai deschise, si o stare usoara de jena la burta ca inainte de ciclu,dar mult mai usoara, nu necesita nici-un calmant! cand mi-am pus Utrogestanul si aseara si dimineata nu imi ramane nimic, e alb,deci ciclul nu pare sa fie prea aproape...
Ce credeti, poate fi semn de sarcina (sunt in a13a zi de cand am 2 embrioni in burtica) sau sa ma oisnuiesc cu gandul ca-mi vine ciclul?
Va multumesc!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Andicu, poate e sangerarea de implantare! Iti doresc din suflet sa reusesti, stiu ca incerci de mult. Indiferent de rezultat, nu dispera! O sa fie bine intr-o zi, va veni si randul tau, poate acum, poate data viitoare. Eu sper sa fie acum, sa ne tii la curent cu rezultatul de maine.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

adica au trecut doar 13 zile de cand ai facut FIV??
eu zic sa mai astepti cu testul.
asa am patit si eu....in februarie cand asteptam sa nu-mi mai vina....ghinion....si imi intarziase destul de mult...probabil din cauza utrogestanului...nu vreau sa te dezamagesc...dar incearca sa nu te gandesti....toata luna februarie nu am facut decat sa ma stresez.un factor prielnic pentru menstruatie...in martie...nu m-am gandit deloc...mi-am urmat viata normala de zi cu zi...si surpriza....acum sunt in 13 saptamani si 2 zile...asa ca iti urez mult noroc..

quote:
Initial creeata de andicu

Buna fericite mamici si gravidutze!
Eu sunt inca aspiranta, maine imi fac testul de sange,
am facut FIV si vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut la inceput de tot in sarcuna niste pete bejulii, poate maronii, dar iau Utrogestan si poate sunt mai deschise, si o stare usoara de jena la burta ca inainte de ciclu,dar mult mai usoara, nu necesita nici-un calmant! cand mi-am pus Utrogestanul si aseara si dimineata nu imi ramane nimic, e alb,deci ciclul nu pare sa fie prea aproape...
Ce credeti, poate fi semn de sarcina (sunt in a13a zi de cand am 2 embrioni in burtica) sau sa ma oisnuiesc cu gandul ca-mi vine ciclul?
Va multumesc!

Pozele mele

dolores 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu la ambele sarcini am avut simptome fix ca de cicul. La prima sarcina am avut si scurgerile maronii inchis pe care le-am "tratat" initial cu Utrogestan si apoi cu Alilestrenol si Vit E forte. Insa durerile de burtica ca la ciclu nu au incetat decat prin luna a 5-a.

Succes si iti tinem pumnii!

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

eu nu am avut probleme cu sarcina, dar mi s-a dat preventiv niste Utrogestan, pe care l-am folosit ca ovule. Exact de la acest Utrogestan am avut o scurgere ca si cea de care pomenesti tu. Mi s-a indicat sa il iau pe cale orala si nu am mai avut probleme.
Iti doresc mult mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc mult! parca mai am ceva sperante sa-mi iasa pozitiv testul de sange de maine...sunteti toate niste dragute si sper s-ajung si eu curand sa scriu la "Odiseea Sarcinii.."!

Pozele mele

Mergi la inceput