Sarcina oprita din evolutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mica stiu ce simti . Am trecut de doua ori prin asta. Cuvintele sunt de prisos. Fii tare! Doare enorm, dar trece. Sprijina-te pe familie si pe prieteni. Nu dispera. Incearca sa faci niste analize mai amanuntite peste o luna-doua si sa iti gasesti un doctor bun care sa te ajute la urmatoarea sarcina.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da. A trecut si chiuretajul. Mi-a fost foarte teama dar pana la urma a fost ok. Insa tot timpul ma gandeam doar la faptul ca la Giulesti trebuia sa ajung abia peste 7 luni. Nu acum si nu asa.
Trebuie sa merg la Fundeni la Dr. Uscatescu la hematologie pt investigatii suplimentare. Stie cineva ceva de ea? Cum o gasesc, ce program are, daca trebuie programare?
Cand putem incepe la al doilea bebe???

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mica, in ceea ce priveste noi incercari pt bebe, doctorii au pareri diferite: unii spun ca e ok dupa prima menstruatie normala, altii ca dupa 3. Acum vezi si tu...

Pe Uscatescu o gasesti dimineata f devreme, nu mai stiu daca trebuie programare sau nu. Vezi ca erau la sectiunea "Asteptand un ingeras ..." mai multe subiecte despre ea si analizele la Fundeni. Si aici parerile sunt impartite...

Bafta multa si sa fie bine data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mica imi pare nespus de rau pt tine eu inca nu mi-am revenit inca dupa sarcina mea oprita in evolutie la 13 sapt.La mine durerea a fost enorma caci eu am nevoie de IA pt a avea un bb.Si eu am fost la dr Uscatescu la analize dar pina la urma nici astazi nu stiu de ce sa intimplat(anul trecut avind sarcina oprita).Oricum capul sus si sa dea DD sa ramii iarasisi sa mearga totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mica, imi pare nespus de rau ca ai tecut prin asa ceva.
La Dr Uscatescu nu iti trebuie programare. Trebuie doar sa mergi de dimineata la prima ora.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu am ajuns inca la dr. Uscatescu. Saptamana viitoare trebuie sa merg. Am momente cand uit total ce mi s-a intamplat. Dar cand intru aici si citesc plang instantaneu. Si ma doare sufletul foarte tare. Ne doream tare acest copilas. Sotul meu deja ne pupa pe amandoi cand pleca dimineata la serviciu.
Ar putea fi din cauza stresului, oboselii? Pentru ca in perioada aceea am fost foarte obosita, am ridicat, greutati. Chiar am si sangerat si am avut dureri de burta. Asta in timpul saptamanii cand mergeam la serviiu. In week-end insa eram foarte ok. Nu mai curgea, reuseam sa ma linistesc si sa stau mai mult in pat.
Ginecologul meu se leaga insa de o valoare cam mare a APTT - 37.2 fata de maximul care este 36.3. Nu mi se pare o valoarea ata de mare fata de maxim incat sa provoace o pierdere de sarcina.
Sper ca dr. Uscatescu sa imi spuna mai multe saptamana viitoare.
Si de asemenea si rezultatele biopsiei care vor veni peste 2-3 saptamani.
E posibil sa imi vina ciclul la 1 saptamana de la chiuretaj? Am sangerari asemanatoare cu ciclul - adica mai mult decat sangerari. Dar mai maronii.

Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mica, inteleg prin ce treci... In aceeasi zi in care ai aflat tu am aflat si eu acelasi lucru despre sarcina mea... Bineinteles ca si eu am refuzat sa cred, am mers si in alta parte, la alt doctor... Dar...

Acum... astept sa o pot lua de la capat... Mie doctorul mi-a spus ca 90% au fost cauze cromozomiale, mai ales ca la noi spermograma nu este prea buna...
Trebuie sa fim tari - nu credeam vreodata ca o sa mi se intample MIE asa ceva si nu credeam ca as fi in stare sa trec peste asemenea momente. Si totusi dorinta de a avea un BEBE e atat de mare incat imi da puterea sa trec peste suferinta si sa privesc cu incredere spre viitor. NU MA LAS !!!

Mergi la inceput