Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

marinar, si io am luat brocriptin vreo 3 saptamani. Primele zile am fost extrem de ametita si foarte constipata. Eu am luat doar 1/2 pastiluta seara. Am rezolvat pana la urma cu Mastodynon pe care ti-l recomand cu caldura si e buna si tinctura de zmeur.
Miruna si Claucia, poate e ! Eu va tin pumnii!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Bubulina esti o scumpa, si eu zic ca la Miruna e cu ochisori si suzetica dar la mine... am fost luna asta la T si mi-a spus ca nu am avut nici urma de ovulatie. Am fost chiar si in ziua 20. Numai sa nu fi fost vreo ovulatie dereglata prin ziua 28, chiar si 30 ce sa zic? Dar fara ovulatie nu e nici un bebit. Numai niste dereglare servim luna asta.
Va pupic pe toate
Marinusha nu fi ametita si suparatica. Ce-a spus T? L-ai sunat? L-as suna si eu sa-l intreb. Pai daca tot iti e rau eu cum merg cu tine la stimulari? Si mai tarziu cu burticile in parc? Nu asa am vorbit? Dar te sprijin eu, nu te stresa.
Ioana, tu ai la ce sa speri, sa te pupe mama de fata frumoasa ca tu ai ovulatie, maaaaama ce bine! Poate iese iese luna asta cu ochisori.
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR DRAGI SI CRETZOFOLITE !!Eu ma simt bine, chiar nu mai simt nimic de la Dostinex-ul asta si ti-l recomand cu drag si tie Marinar. Numai ca-ti trebuie reteta, sun-l pe dr. T sa-i spui! Dar eu ma obisnuisem si cu Broctiptin, doar ca dormeam foarte mult si bine de la el, atat. Eu cred ca tu te simti asa de rau si pentru ca inca nu au venit rushii, poate ca in contact cu ceilalti hormoni, dau aceste efecte adverse. Mie de exemplu nu mi-a intarziat CM-ul niciodata mai mult de 4 zile. Daca a intarziat, am fost gravi, asa ca nu stiu ce sa-ti spun ca sa te simti si mai bine, iubita. Nu fi trista pentru ca va veni cu siguranta soarele si pe straduta noastra.
CLAUCIA buna iubita, ma bucur ca ai raspuns la mesaj! Da, eu am ovulatie luna de luna, dar bebe tot nu vine, asa ca nu e o bucurie sa vezi cum trece ovulatia pe linga tine degeaba. Chiar ieri am aflat ca o alta prietena de-a mea, de la "mamici aspirante din nou" a ramas gravi si avea CM de 60, 70 de zile. Deci vedeti, ca nu conteaza asa de mult faptul ca vine mai tarziu, important e sa se nimereasca ziua aceea din luna. Si ea credea ca nu are cum sa ramana gravi pentru ca nu-si aminteste cand a ovulat, dar minunea s-a intamplat! Deci se poate fetelor!! MULT CURAJ !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Salutare fetelor ce sa va zic sunt atat de dezamagita si de furioasa pe mine insumi ; acum mi am facut testul clear blue si m-am chiorit cautand a 2-a liniuta care nu a aparut.deci.....
Sunt cu moralul la pamant deja incepusem sa visez ca am bebe in burtica ca ........ dar testul mi a spulberat visele;dar CM n-a aparut inca si nici nu da semne ca e la poarta, in schimb am ceva greturi dar degeaba sa mai visez.Cred dc tot nu vine joi sau vineri ma duc la dr T sa vad ce mai zice.imi vine sa plang imi fac vise luna de luna dar tot nu reusesc.
Va las ca sa nu va deprim si pe voi.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau, Ioana va pup dulce dulce si va multumesc pt tot. L-am sunat azi pe T de cateva ori dar avea tel inchis. poate avea treaba. maine plec in delegatie asa ca o sa-l sun abea joi. Rushii tot nu au aparut cu toate ca ma cam doare burtica, sanii si ei mai dor...asta e.

Clau eu am fost ametita numai de la pastile, pt ca dupa ce am renuntat mi-am revenit repede. asa ca nu scapi de mine la stimulare.

Ioana dostinoxul are ceva efecte adverse? intreb ca sa stiu la ce sa ma mai astept, oricum acum imi e frica sa iau orice tratament.

Alexia la nunta a fost super, ne-am distrat, am dansat. chiar mi-a placut si a fost bine venita iasirea, dupa saptamana pe care am avut-o...

Bubu vad ca tu ai luat altceva pt prolactina. o sa atept acum sa vad ce-mi da T.

va pup pe toate cu drag.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARINAR Dostinex-ul are mai putine efecte adverse decat brocriptina, dar e mai bine tolerat de mai multe femei. Atata stiu !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Pup toate tutunaresele dragi mie , mi-a fost tare dor de voi.....Si le urez bun venit noilor tutunarese
Nu prea am mai avut timp sa intru , dar am recuperat si am citit tot ce a-ti mai facut . Se pare ca luna asta se lasa cu burtici , va zic eu ca am asa o presimtire........ Bafta la toate fetele !
Madaluta ma bucur ca te gandesti la mine , intradevar ai tinut bine minte in jur de 15 iunie incep din nou tratamentul pt inseminare.
Si eu m-am gandit la tine mereu mai ales ca stiam ca ai avut ceva probleme , dar am vazut ca acum esti bine , am tras cu ochiul la Odisee special sa vad cum te simti.

Eu zilele astea am musafiri ...il am la mine in vizita pe finutul meu de 8 luni care este un scump si un dulce ,..mai tot timpul mi-l petrec cu el , nici nu ma gandesc sa nu facem si noi bebici frumosi si haiosi indiferent cu ce pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor dragi si scumpe,

Of mai Marinush care nu vei citi mesajul decat cand te intorci din delegatie diseara poate, si eu am sunat la dl doctor direct pe mobil ieri si nu a raspuns. Insa am sunat la asistenta si am intrebat-o pe ea in cateva cuvinte ce as putea sa fac si mi-a spus ca mi-l da pe dl doctor la telefon. Asa ca am vorbit cu el. Si i-am spus ca inca nu a venit, mi-a spus sa iau Duphaston 4 zile si cand imi vine CM sa il sun din nou.

Eu sunt in ziua 41 dar nu mai conteaza acum zilele pt ca 4 zile cat iau Duphaston oricum nu imi vine. Si cu inca 3-4 de cand nu mai iau Duphaston pana vine se fac 7-8. Asa ca 8 zile nu am treaba.

Si dupa, o sa iau Clomifen, asa mi-a spus pt stimulare dar il sun sa vad in ce zile sa ma duc la monitorizare. Numai ca daca nu ajung la dl doctor, stiti, Clomifenul se poate elibera fara reteta? Pentru ca el imi va spune prin telefon ce sa iau si nu stiu daca se poate asa.

Ioana cum te simti? Cu prolactina cea rea. Dar tu l-ai intrebat pe T cat sa iei si cum? Sau stiai dinainte de cand te tot supara uracioasa asta de prolactina.

Miruna nu te supara ca mai ai sanse, ce sa zic, mai asteptam? Pana nu vine uratul asta de rus.
Laura imi place presimtirea ta... incepem? Sa ne apucam de treaba sa o indeplinim pe presimtire

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

draga mea Claudia, tocmai ma pregateam sa inchid, dar ceva m-a trimis inca o data aici.

sper din tot sufletul sa-si faca efectul pastilutele si sa apara musafirii. o sa mai sun si eu maine seara sau joi, ma gandeam ca am nevoie de reteta pt medicamente, cat si de schema dupa care sa le iau. asta e, mai astept putin, parca trag de timp acum pt ca mi-e chiar frica sa mai iau, mai ales ca toate au efecte secundare. iar stomacul meu inca nu si-a revenit. nici iaurt nu prea mai pot sa mananc....pai nu mi-a mai ramas nimic.

gata, plec

va pup pe toate si vb maine seara.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele mele dragi! Eu... in focuri cu examenele, dupa cum ati ghicit, iar la serviciu e haos. Abia astept sa treaca luna asta...daca mai raman in viata

Am racit ingrozitor si brusc, am niste dureri de gat care m-au tinut treaza toata noaptea... am luat propolis, am facut gargara cu sare, miere cu lamaie...DEGEABA! Am niste cearcane cat casa, amigdalele cat prunele, imi curg ochii, nasul, ma dor sinusii si abia pot tine capul sus. Dar macar am avut bafta ieri la primul examen, va multumesc din suflet ca mi-ati tinut pumnii, s-a simtit!

Mamidevladut, imi amintesc de tine fata frumoasa, erai imbracata in roz si chiar te-am remarcat...nu-mi vine sa cred ca mai ai un copilas, la cat de pustoaica pari. Sa-ti ajute D-zeu sa-i mai faci un fratior/oara

Bubulina, bine ai venit scumpa, cum a fost in concediu? sper ca v-ati intors 3, doar mi-ai promis!

Ovulatia mea a fost in ziua 14 seara, endometru modest 8,3 mm in ziua 15, foliculul se sparsese deja. Acum pun 2 utrogestan seara. A, chiar voiam sa va intreb, are ceva daca intr-o seara am sarit peste utrogestan? am uitat sa-l pun, ca era seara dinaintea examenului (duminica)

Va pupic cu mult drag pe absolut toate, imi este tare dor de voi si abia astept sa treaca problemele sa vorbim mai mult!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput