Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexiam-ai nimerit , chiar eu eram, acum stiu si eu ca am vorbit cu tine. Asa ca va stiu pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by mamidevladut

Alexiam-ai nimerit , chiar eu eram, acum stiu si eu ca am vorbit cu tine. Asa ca va stiu pe amandoua

s

AAAAA, ce te-am nimerit, eu eram imbracata cu fusta si tricou maro, am intrat inaintea ta. Bafta multa, sa fie cu noroc sa se prinda acolo o surioara pt baietelul tau

Mergi la inceput

Alexia,
Multumesc mult,si tie deasemenea. Chiar la tine ma gandeam, sa stii, ca te-am vazut vorbind cu Amely.Sa speram ca ne vedem la cab la T. dar in calitate dedute.Pupici multi, si sper sa ne vedem curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Multumesc fetelor ptr urarile de bun venit.Marinar ce sa ti spun despre mine ca nici eu nu mai stiu ce e cu mine.
aproape de un an si citeva luni incercam sa ramin gravida dar degeaba dupa un an m-am hotarit ca e timpul sa ajung si eu la doctor si asa am ajuns la T.in prima luna mi a facut monitorizare si am ovulat ,totu era ok si el ma astepta cu cele 2 liniute care nu au aparut deloc.a 2-a luna treb sa ajung la monitorizare dar dr era plecat din tara asa ca am ajuns la el abia in ziua a 16-a pe echograf schitea sa se fi produs ovulatie si nici el nu mai stia ce sa imi spuna dc nu a vazut totu de la inceput.Mi a zis dc luna asta tot nu raman gravida luna viitoare facem stimulare cu clomifen.eu tot mai astept sa mi vina menstruatia care inca nu a aparut (am ciclu intre 32-38 zile neregulat) azi sunt in a 34 zi nu am nici sdr premenstrual (la mine apare inainte de o saptamina)am numai o secretie mucoseroasa abundenta;testele de sarcina 3 barza slab pozitiv cu a 2-a liniute abia se vede dar e acolo si un clear blue negativ.nu stiu ce sa cred dar nu prea cred sa fie sarcina.
Haideti ca v-am inebunit cu povestirile mele sa ma scuzati.v-am pupat si mai vorbim.

Mergi la inceput

Miruna, du-te si fa un beta hcg sa fi sigura, la medlife ti-l da maine dimineata daca il faci acum. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELE MELE DRAGI!!
Mi-am mai revenit, ma simt mai bine, cred ca deja s-a obisnuit organismul cu Dostinex si reactioneaza, pentru ca nu ma mai dor asa de tare sanii!! Inca mai am tensiunea aceea in sani, dar suportabila. Mi-am luat azi si pastilute de napraznic, pentru ca ceai nu am timp sa-mi fac si ma simt mai bine de la ele si de la celelalte plantute, pe care le inghit de vreo saptamana. Azi sunt in z12, TB era 37.3 deci sunt la ovulatie, nu m-am monitorizat, dar eu simt ca se apropie. Deobicei, cand faceam ISA ovulam in zilele 12, 13 asa ca o sa trag si eu tare, chiar daca nu pot spera la prea multe luna asta. Stiu ca nu prea sunt sanse cu prolactina asta marita, dar omul cat traieste spera, asa ca sper si eu!!
AMELY tu ce mai faci?? Sper ca-l zapacesti pe sot, da??? Trag mari sperante de la tine, sa iasa cu ochisori luna asta!!
MARINAR da, iubita suntem surori de suferinta cu prolactina asta! Las' ca o sa ne treaca noua si o sa revenim pe baricade in curand!!
CLAUCIA multumesc iubita, pentru incurajari, esti o dulce ca deobicei! Tin pumnii sa vina mai repede rushii aia cu alai cu tot.
PUP TOATE FETELE !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele cu mult dor. In ultimele zile n-am prea apucat sa scriu. De intrat cate un pic am mai apucat....am mai tras si eu cu ochiu' nitel.
Va urez bun venit noilor intrate si sedere cat mai scurta la optimiste si trecere cat mai rapida la optimiste.
Eu acum il astept pe sotul meu sa vina sa mai acasa, asa ca acum imi fac un pic de cap.
Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa fiu mai activa.
si .

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dragutzelor

alexia sa dea DD sa fie cu ochisori.

miruna cu incredere o sa se rezolve totul. eu asa sper.... tot sper sa-mi apara rushii, sa ma reglez, etc.

Ioana spor lasi poate pacalesti nenorocita de prolactina de data asta. eu tin pumnii.

eu am cam aceeasi stare, ma pregatesc sa inghit "scarba" (asa-i spun pastilei de brocriptin) si mi-e groaza.... oare daca maine nu o iau are ceva?....ma duc la o petrecere si nu vreau sa fiu intoarsa pe dos.

Claudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce faci draga mea???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata dragutelor,

VA doresc un weekend frumos si linistit,

Marinar, eu zic sa iei in continuare "scarba", haide mai rezista putinel si o sa fie bine

Ioana spor lasausi nu te mai gandi ca nu sunt sanse...din catre am citit pe aici atunci cand te astepti mai putin apare. Bafta multa! Stii cum am citit eu ca este mai bine sa iei capsulele de napraznic...si asa am facut si eu de fapt pt ca tot asa ca si tine nu putea sa-mi fac ceaiul ala zi de zi...desfaci capsula si in interior ai pulberea de napraznic pe care o tii sub limba cam 10 min chiar 15min ar trebui si apoi o inghiti.

Amely, ce mai faci? CE ai facut la doctor ieri ca nu ne-ai spus? Te asteptam cu vesti bune

Kitty_nic

Mamidevladut sa de DD sa fie cum spui tu

Miruna79, nu ar fi rau sa faci cum spun fetele, adica un test de sange. Bafta multa multa sa fiisa ne mai ridici si noua moralul pe aici.

Bubulinooo pot sa te mai pup o data si aici?. Sper ca ai petrecut bine, de abia astept sa vorbim.

Marinar sa o treci si pe Mamidevladut pe listuta te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

mamidevladut esti pe listutza

alexia aseara am luat jumatatea si mi-a fost totata noaptea super rau si nu am dormit aproape deloc. acum sunt chiauna. de dimineata nu am mai luat- diseara merg la o nunta si vreau sa ma distrez putin, nu sa zac. luni il sun iar pe T si o sa-l rog sa-mi dea alt tratament, asa nu se mai poate.

marina

pozici

Mergi la inceput