Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lauravoinicu fiecare medic recomanda un anume biolog, care dupa parerea lui e cel mai bun, acum stii ca totul e subiectiv. Eu cred ca depinde foarte mult de noi, de starea sanatatii noastre in momentul inseminarii si de noroc. Degeaba avem cei mai buni medici ginecologi si biologi, daca Dumnezeu nu vrea, nu se intampla. Da, eu m-am hotarat sa fac ISA cu dr. Gherasie, care e medic si ea la CFR2(dar nu ma cheama acolo) si cu dr. biolog Mioara Matei. M-a atras Med New Life, pentru ca e un centru specializat pe infertilitatea cuplului si pentru ca functioneaza sub patronatul Spitalului Universitar "Assaf Harohef" din Israel. Despre medicii din Israel am auzit ca sunt printre cei mai buni din lume, la FIV si IAS. Dar cred ca restul depinde de Dumnezeu si de noi. Eu i-ti doresc mult noroc, sa iasa cu ochisori luna viitoare.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ioana, minunat ca face cu MATEI despre care am auzit de bine ca si despre cocei (ca embriologi)

MARINAR
, iarta-ma ca sunt pisaloaga ca o baba dar de cand Gabiu (si nu numai) au avut experienta nefericita cu statul la plaja cand erau insarcinate, nu ma indoiesc ca vei avea grija sa nu te expui la soare si sa faci doar bai de aerosoli si evident in apa marii dar sa te "usuci la umbra" ... cumva; si sub umbrela e groaznic de cald; mai bine sa nu te expui deloc intre 14.00-18.00; scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua dragele mele,

Eu am fost astazi la T si spre bucuria mea foliculul care era alaltaieri de 16,5 astazi avea 20,5. Asa ca a crescut cate 2 mm pe zi! Mi-a dat sa fac o injectie cu Pregnyl, am facut si sa vin Marti. Am inteles ca dupa Pregnyl ovulatia survine la 36 ore, sau ma insel, parca asa am citit pe forum...
SUnt bucuroasa.
Ce fac fetele mele dragi? Marinush se distreaza la mare.... ce frumos.
Ioana, tu ai o vorba buna pentru fiecare! Uite o floricica de la mine.
Va pup pe toate si weekend frumos si prolific
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dragutelor,

Ioana, multumesc pt cuvintele tale, sa avem bafta acum sa ovulam pe partea cu trompita buna. Dr MATEI lucreaza si la Med-New-Life? Asta este foarte bine pt ca si eu daca va fi sa fac ISA tot cu ea vreau sa fac si sunt cam in aceeasi situatie cu LauraVoinicu, adica ma gandeam la Sabyc si in nici un caz la CFR2.

claucia, ma bucur ca ai vesti bune, spor la zilele astea si sa fie cu ochisori

Pup toate fetele si weekend placut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Alexia28 da, dr. Mioara Matei este dr. biolog, sau embriolog, nu stiu exact cum se spune, al Centrului Med New Life, e singura dealtfel, dumneaei face toate IAS si FIV-urile de acolo, mai e un medic israelian din cate am inteles, dar doar pentru schimb de experienta. A-ti auzit vorbe bune despre M. Matei? Ca eu nu stiam nimic despre d-na. Bafta la prestat sa iasa cu
Lauravoinicu sa inteleg ca despre Mioara Matei vorbeai? Inseamna ca avem acelasi dr. embriolog. Cate coincidente!!! Sa fie cu noroc si la tine, din cate am inteles avem parte de medici buni!! De curiozitate, cat costa o inseminare la Sabyc?
Claucia, vai fata frumoasa ce valori bune ai la foliculi, trage tare ca s-o prinzi de manuta pe Marinar luna asta! Vreau sa aud vesti la fel de bune si peste 2 saptamani de la tine!! Mult succes si spor la "stii tu ce"!!!
Laura69silkCe mai faci draguta! Ai vreo veste, vreun simptom ceva??? Suntem in asteptare!!
Dj_mama multumesc ca ma veghezi din umbra!
Pupici la toate tutunaresele!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dragele mele

va intorc pupicii tuturor si va multumesc ca-mi purtati de grija

vineri am fost la T, am ajuns pe la 3 si deja era ff aglomerat. m-am intalnit cu Aventura si am stat de vorba. l-am vazut pe bb care este un dragalas, se misca, i-am vazut manutzele, piciorusele, chiar si degetzelele, asta in conditiile in care suntem mai mari decat ne-a spus T prima data, adica am deja 10 saptamani. Inimioara bate cu 154 batai/ minut si e ok. Pe 7 merg si eu iar la control, tratamentul il urmez pana atunci, apoi mi-a zis T ca o sa fac o pauza ca sa pot face triplu test.

ne-a dat voie sa mergem la mare asa ca am fost. dj_mama iti multumesc ca te-ai gandit la mine. am stat numai sub umbrela, m-am dat cu crema pt protectie (T a zis ca e ok), dar tot m-am bronzat putin. am avut noroc ca adia vantul asa ca sub umbrela a fost chiar racoare. am facut si baitza dar ff putin, am intrat de 2 ori cate 5 minute atunci cand am simtit ca apa e suficient de calda incat sa nu-l supar pe micut.

Clau ma bucur ca ai vesti bune, ca ai reactionat super la tratament. sa dea DD sa ne spui cat de curand ca ai un bb in burtik.

Bubule tu cum te mai simti?

va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata tutunaresele mele dragi! Eu sunt bine, chiar ma ingrijorez ca nu am simptome ca alte fete, dar sa speram ca e de bine.
marinar, sa-ti traiasca samburelul, ti-am scris si la mamici.
Fetelor care aveti o singura trompitza buna, nu va pierdeti speranta! Si eu am fost si sunt ca voi si am reusit.
Va pup si va invit la un nou capitol!

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Buna dimineata si o saptamana buna la tutunaresele mele dragi.
Marina, felicitari pentru cele 10 sapt ale voastre. Vand ne arati si noua poza bb-ului?
Clau, felicitari pentru foliculul ala gras si spor la astfel incat sa se lase cu luna asta.
V-am spus ca si luna iunie este prolifica!!!!
mama fete dragi: Alexia, Amely, Aurelia, Alina.n, Ariana, Claucia, Felicia, Ioana, Lauravoinicu, Madutz, Mamidevladut, Miruna, Teodora, Ninocica, Silvana, LauraSilk, si dragi: Marair, Madaluta, Iriss, Marina, Aventura, Bubulina si Irinabr.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Neata fete scumpe,
Alexia scumpa ma bucur ca ai venit cu vesti bune iar de astazi facem galerie pentru trompa ta stanga, abia astept sa ne povestesti ce a zis T astazi la monitorizare. Ce nu am inteles eu, de ce ai facut HSG la Giulesti si nu la T? Ma batea si pe mine gandul sa il intreb luna cealalta pe T daca sa fac sau nu.
Claucia frumos folicul, tinem pumnii, astazi inseamna ca ovulezi, sa fie cu noroc si sa-l nimeresti exact la momentul potrivit
Marinar nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, deja ai 10 saptamani? Parca acum ne dadeai vestea cea mareUnde ai fostla mare in we? Daca stiam poate puneam de o intalneala pe plaja
Din pacate noi nu am mai ajuns sambata la dr Matei pt spermograma sotului. Vineri s-a gandit el ca mai bine dam o fuga la mare ca oricum eu eram sambata la ovulatie sa nu o ratam (texte, tot sa evite spermograma), am reprogramat-o pentru joi si am plecat la mare. Asa ca in loc de abstinenta, spermograma si medici cum era planificat pt week-endul asta, am profitat de mult soare, apa si.Ce e mai rau ca m-am cam ars la soare si sunt rosie ca un rac.
Amely, Aurelia,Laura, Kitty, Ioana, Felicia, Miruna, Alina25, Alina.n, Lauravoinicu, Silvana, Madutz, Teo, Papushel, Ariana1 multi si multe liniute duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Noul capitol este la adresa: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79033

Bubulina 5+

Mergi la inceput