Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate fetele frumoase

Marinar, astenospermie moderata zici? Al meu are tot astenospermie cu 40 % mobilitate...poate vine si la mine bb in burtik

Kitty_nic, bafta maine, sa iasa bine rezultatul si sa nu te doaraaa

Ioanatugs, ma bucur ca ti-a placut la Med New Life si ca ti-ai gasit medicul cu care sa mergi pe viitor. Bafta multa luna viitoare la ISA sa iasain burtik.

Amely, spor la invatat sa scapi repede si de restul de examene sa te poti gandi linistita la vacanta

Felicia, sa nu mai fii timida....nu de alta dar si io sunt la fel

Claucia, tare as fi vrut sa ma intalnesc si eu cu voi vineri la cabinet, din pacate eu luni o sa incep monitorizarea

Aurelia, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Alina25, Miruna79, Madutz, Alina.n, Papushel ca pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana, ma bucur pt. vestile bune, chiar vroiam sa te sun sa te intreb cum a decurs. D-na Gherasie pare o profesionista si din cate povestesti, chiar imi place abordarea ei. Sper sa fie cu mult noroc inseminarea de luna viitoare, dar pana atunci ai o luna la dispozitie sa incerci natural, stii doar ca nimic nu-i imposibil

Alexia scumpica, deocamdata nu cred ca ne mai intalnim (cel putin nu la dr.), caci eu am renuntat luna asta la ideea de monitorizare, cu atatea pe cap, dar luna viitoare sigur voi veni la "datorie". Multa bafta luni la eco!

Kitty, e o dulce bebelina... vreaaau si eu... (cel putin 2) Sa vii joi cu vesti bune!

Marinuta-graviduta, ma bucur ca esti mai bine! Asa, ridica-ne moralul ca avem mare nevoie Cat despre rezidentul lui T., daca e vb. de Bogdan, sa stii ca e f capabil (a avut si profesor bun) mie nu mi-ar fi teama sa apelez la el... Dar asta doar daca n-as avea de ales, normal...

fetele-cochetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor buna seara,

Eu mai mult ca sigur ca merg la T vineri nu joi, o sa sun maine ca sa stiu sigur, oricum in una din cele doua zile trebuie sa merg sigur pentru ca voi fi in zilele 10 sau 11. Asa ca punem de-o intalneala!
Marinusha pai cred ca ne intersectam si daca nu vrem pentru ca eu vin dupa 3:30 incolo, poate pe la 4 sau 5 dar stii si tu cum este cu venirea si cu intrarea. :-)
Asa ca ne vedem sigur, daca nu, oricum mai vorbim despre o ora ca sa stim cu toatele. Si dupa ce ne controlam mergem la o cafea. A se citi ceai de catre gravidute, vreti?
Kitty_nic asteptam vesti joi dupa cum spuneai
Ioana, imi place mult cum a spus doctorita si ce frumos te-a sfatuit. Abia astept sa faci ISA luna viitoare ca tu fata scumpa, ai mai ramas si vei mai ramane ti-am mai spus eu si am dreptate
Amely te-asteptam la intalneala? Ce zici de Vineri mai scapi un picut de probleme de o dupa-amiaza asa? As vrea.
Miruna si tu vii vineri la T nu? Pai atunci ne intalnim cu siguranta.
Eu vin dupa-amiaza ca mi-este mai comod, nu mi-ar fi greu nici l aspital ca e foarte aproape de mine dar nu stiu cum stau cu timpul eu ca T sigur nu sta bine cu timpul lui...
Fetelor va pup pe toate eu in continuare iau ovamit, este a 4-a pastila, mai am maine si gata, ma simt f bine si sper la o ovulatie de toata frumusetea luna asta.
Va pup pe toate fara exceptie, mi-a frica sa nu uit pe cineva.
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Clau, nu pooot pui ca am sambata examen chiar ma oftic, dar asta e, strang din dinti si astept luna viitoare, cand ma eliberez si sigur ne vedem. Abia astept sa incingem o "gargara" mica la cabinetul lui T./la spital

dulce fetele si succes la eco!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna seara, fetele dragele !

Se pare ca sunteti cam ocupate, dar avem si vesti, nu ?

Ioana ma bucur mult pentru tine, pt. faptul ca esti entuziasmata de d-na dr. Este mare lucru, ca un doctor sa-ti inspire incredere de la prima "vedere" si poate spune mult despre profesionalismul lui/ei. Chiar daca ti-a spus ca luna acesta sunt slabe sperante, la un folicul asa baban, nu te lasa...presteaza in aceasta perioada. Nu se stie niciodata, avem atatea exemple frumoase de reusite ! Si daca nu va fi sa fie, va fi luna viitoare, la inseminare, cu sigurantza ! Iti tin pumnii si ma bucur si sper in acelasi timp cu tine !+ icei

Marina - ma bucur ca te simti mai bine si sper din toata inima sa nu-ti mai fie rau. Cand te vei duce la T, iti va da el ceva, care sa-ti ia cu mana starea de rau. Sunt sigura ! Sarcina cat mai usoara in continuare

Kitty_nic - o scumpica bebelina, sa le traiasca si sa se bucure de ea. Pentru maine iti tinem pumnii stransi, sa decurga totul bine si sa vii doar cu vesti bune si plina de optimism ! icei si multe pentru fata curajoasa

Alexia iti tinem pumnii la monitorizare pentru luna acesta (chiar daca incepi de luni, eu fac galerie de astazi). Sa dea Domnul sa ai foliculi frumosi, ovulatie corespunzatoare si sa auzim la inceputul lunii urmatoare, ca s-a lasat cu . Pentru tine +

Fetelor - Claucia, Miruna, Amely, Marinar ce frumos ar fi sa va intalniti...! Ce mi-ar placea si mie sa ne vedem ! Dar...Sa ne povestiti si noua, daca se lasa cu intalneala + neaparat !

Eu...nu am noutati. Foarte mult de lucru la work si multi clienti irascibili . Azi, Z18. Nu caut simptome, doar...astept.

Pentru toate fetele si utzele Alexia, Aurelia, Amely, Ioana, Claucia, Kitty_nic, Miruna, Felicia, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Madutz, Alina25, Alina.n + Bubulina1, Marinar, Marair, Madaluta, Aventura, Irinabr, Iriss27 - o seara frumoasa si linistita ! Iertati-ma daca am omis pe cineva...

Va pup
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cu mine nu vrea nimeni sa se intalneasca vineri???
Stiu eu ca m-ati uitat de tot... Si eu merg vineri la Tutu si vreau sa fac tot posibilul sa ajung la 5, ca eu termin tare tarziu programul. Poate ne vedem pe acolo!

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Dragelor care ati trecut prin asta, va rog, vreau si eu niste informatii despre laparo cu T!
M-am hotarat sa o fac in iulie, am vorbit cu T la ultima monitorizare, mi-a zis ca ne auzim in prima zi a CM sa fixam data si .... atat! E adevarat, laparo a fost prima lui recomandare, acum 6 luni cand am inceput "colaboarea"! Eu insa am amanat momentul pentru ca .... am sperat ca nu va mai fi nevoie!
Voi avea o intalnire lamuritoare cu el, la cererea mea, dar vroiam sa stiu de la voi cum a fost? Ce v-a zis, cum v-a pregatit? V-a descris procesul pe larg inainte, cine ce face, voi ce aveti de facut sau tot asa "vazut, placut, diagnosticat, internat, intepat, filmat" a fost?
Din pacate la monitorizare consultatia dureaza atat de putin incat pana sa-mi aduc aminte sa intreb eu una alta ma trezesc afara din cabinet! Asa ca vreau sa-mi fac programare doar sa stam de vorba inainte de laparo, na !Recunosc ca sunt un pic speriata - dar nici nu vreau sa-i par nebuna daca-l asasinez cu intrebarile!
Va imbratisez cu drag pe absolut toate ! Si va multumesc ca sunteti aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Bubulina, biata fetita, sigur ca ne intalnim si cu tine, mii de scuze si de plecaciuni fetita frumoasa, uite hai ca facem asa: chiar daca terminam sau mergem mai devreme, ne cautam maine pe un mess (scriu eu pe PM) si te asteptam da? Hai nu fi tristuta iubita mea ca sigur c anu te-am uitat!!
sa iti treaca plansul.

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor dragi!!
Intalneala...ha... ce mai puneti la cale fara mine!!! Las' ca eu ma intalnesc cu Amely, dupa ce termina examenele, ca eu maine nu pot!! Nu-i asa Amely??? Sau cu alte fete, cine se inscrie la viitoarea intalneala?? Lista e deschisa....
Multumesc fetelor pentru incurajari si sa stiti ca nu sunt trista ca nu o pot face luna asta, ma bucur totusi ca am ovulatie si ca totul e bine dupa laparo. Acum astept doar sa vina menstra mai repede, ca sa vina cealalta luna.
Va pup pe toate: Laura69silk, Marinar, Claucia, Bubulina_1, Amely, Alexia28, Donatino, Miruna79,.....pe toate!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata!
O zi buna va doresc tuturor!Distractie placuta la intalneala...poate reusesc sa vin si eu la urmatoarea!
Alexia, si io! Pai atunci ne luam de manuta!
Madutz, eu am facut laparo, dar nu ca dr T, deci nu stiu cum procedeaza el....nici mie nu mi s-a explicat prea clar ce imi vor face, cine etc. Am adunat informatii mai ales de pe forum...
Kitty_nic, sa stii ca sunt cu pumnii stransi!
Amely,alina.n,IoanaTugs,Laura69,Claucia,Marinar, Bubulina, si toate celelalte:

Poze1Poze2

Mergi la inceput