Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioanatugs, felicitari pt rezultatul prolactinei si bafta multa sa creasca foliculii si sa-ti reuseasca ISA

Miruna79, imi pare tare rau pt rezultat, unde ai facut analiza? De ce nu-l treci pe sotul tau pe tratamente naturiste? Branca ursului, zinc, vit E, apilarnil cu propolis sunt foarte bune. Eu nu cred ca trebuie sa gandesti asa, sigur se va gasi o solutie, trebuie investigata cauza pt care sotului tau i-a iesit asa spermograma si poate cu tratament se va rezolva. Haide, nu mai fi tristuta, o sa fie bine, o sa vezi

Laura69silk, bafta la sa fie cu folos

Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa si un weekend frumos frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Bubu, sa fie intr-un ceas bun!
Sanatate multa iti doresc si tie si gandacelului, si sarcina usoara!
Si-acum mi-aduc aminte cand am intrat prima ora aici, la Tutunarese, si m-ai intrebat: " ce faci Madutz, te trec pe lista?" Sincer, abia astept sa ma treci, tot tu, pe cealalta lista, de!
Deocamdata ne monitorizam si cred ca pregatim o laparo in iulie! Sunt inca indecisa, pentru ca, aparent, toate-s bune! Si mi-e si cam frica ...
Te pup inca o data, ca si pe voi toate, curajoaselor!
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

miruna79, nu dispera! parerea mea este sa repeti analiza. Sotul meu in mod special mi-a zis ca nu crede ca Matei este asa buna la analize. La noi a si zis ca se cere repetare la 2 saptamani pentru evitarea erorilor, dar eu nu am mai vreut sa dau inca 900.000. Si la noi acelasi diagnostic si acum am in burtica un bebic!
Madutz, draguta de tine, bine ai revenit! Ma mir ca-ti amintesti discutia noastra. Eu am zis ca raman aici in special pentru a va lua cu mine, da?
Ioana, nu am intrat aici pana nu am scris reteta mea! Felicitari pentru prolactina si multa bafta la ISA!
la toate Tutunaresele si spor la bebici

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Bubulina_1 am observat ca ne-ai lasat reteta! si o sarcina usoara in continuare!! Multumesc pentru incurajari, am nevoie, mai ales de la o proaspata graviduta ca tine!
Alexia28 multumesc si tie pentru inurajari! Sa dea Domnul sa fie asa!
Madutz bine ai venit printre noi!! Si sa dea Domnul sa treci cat mai repede la gravidute! Sa nu-ti fie frica de laparo! Am facut-o si eu si nu doare, o sa te simti mai slabita, doar cateva zile, in rest e ok! Daca ti-a recomandat-o medicul fa-o fara rezerve, chiar daca in porezent totul e in regula! Dupa laparo vei sti cu siguranta cauza infertilitatii!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, fetele Tutunarese !

Ioana felicitari pt. rezultatul bun la prolactina si pt. rezultatele de la celelalte hormonale ! Luni iti vom tine pumnii, sa ai foliculi frumosi si in crestere, endometru bun, sa poti face ISA miercuri, si sa iasa asa cum iti doresti ! Tin sa te felicit pentru energie, darzenie, credinta, frumusetea sufletului tau si pentru curajul pe care il imparti cu caldura tuturor fetelor, si pe la celelalte topicuri !!! Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa-ti asculte ruga si sa-ti trimita cat mai curand un ingerash, pentru ca meriti din plin sa ai parte de o asa mare bucurie !

Miruna imi pare rau pt. rezultatul de la spermograma , dar nu dispera. Stiu ca este greu sa gasesti consolare, dar noi suntem aici sa te sustinem si sa te incurajam, sa gasesti putere sa nu te dai batuta ! Asa cum spunea si Bubulina si Alexia, repeta analiza, investigheaza cauza si cu ajutorul tratamentelor naturiste nu se poate sa nu se corecteze spermograma. Curaj si speranta !

Alexia multumesc frumos de incurajari, sa te auda Domnul si sa ne binecuvanteze pe toate cu un samburel de viata !

Eu aseara am alergat din Maior Coravu la Elias si invers...Aveam programare la 8 seara, am ajuns la cabinet si da-i si suna si suna si...da-i...si...nimeni. Sun la d-na Ramona si imi spune ca T are o nastere urgenta si sa-l caut la Elias. Ajung intr-un suflet, il caut si mi se spune ca tocmai a plecat la...cabinet . Plec spre cabinet, sun si mi se spune ca tocamai a plecat...inapoi spre Elias. Stau si ma dezmeticesc, simt cum incepe sa-mi creasca nivelul de adrenalina... si purced...iar la drum. La ora 21:20, il gasesc la cab. de colposcopie, calm, zambitor, se pregatea de drum (pleaca din tara azi pt. 3~4 zile) si ma invita la echograf. Nu va mai spun ca de la atata agitatie si limba scoasa p'afara, ma gandeam ca mi s-a zdruncinat bunatate de folicul si ori a crescut si sta sa bubuie improscand monitorul lui T, ori s-a dezumflat...si a disparut, de parca n-ar fi fost deloc pe acolo.... Dar, slava Domnului, era o.k, T mi-a spus ca a eclatat, deci ovulasem si mi-a spus sa prestam...cu simt de raspundere, Asta a fost...odiseea Tutunaru de aseara. Nu va mai spun ca dupa ce am a juns pe la 22:30 acasa, numai putere...de prestat nu mai aveam, dar...m-am mobilizat si , cu spor, sper eu.

Alexia, Ioana, Amely, Aurelia, Claucia, Mamidevladut, Lauravoinicu, Alina25, Silvana, Miruna, Kitty_nic inca odata icei si un week-end frumos si senin !

icei si gravidutzelor Tutunarese Marair, Madaluta, Aventura, Marinar si Bubulina, si de asemenea un we placut si sarcini usoare in continuare !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !
Laura69silk multumesc frumos pentru incurajari si pentru gandurile tale frumoase! Prea frumoase vorbe despre mine, cred ca toate sunteti la fel si multumesc lui Dumnezeu ca v-am intalnit! De aici ne luam portia de speranta si incredere in noi! Si tu esti un suflet mare si cald, si-ti doresc sa ajungi cat mai repede sa-ti cunosti puiutul tau, care va veni cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu! Trebuie sa crezi in faptul ca va veni si sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti atinge scopul! Deci acum esti la ovulatie, asa ca mult succes si incercati doar sa va simtiti bine amandoi, nu faceti dragoste cu scopul fix-bebe si o sa fie bine atunci! Multe fete au reusit sa ramana insarcinate, tocmai atunci cand se asteptau mai putin, cand nu si-au mai pus termometrul in fiecare dimineata, sau cand au facut dragoste doar pentru ca asa au avut ei placere!! Asa ca mult succes!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor ,
Bubulina felicitari draga mea .Asa mai imi dai si mie sperante pentru ca sti ca si eu am aceeasi problema.
Ma bucur din suflet pentru tine.
Laura iarta-ma dar am ras cu pofta nu de ce ti s-a intamplat ci de stiulul tau de povesti.Esti mortala dar poate luna asat va fi cu noroc.
Ioana iti tin pumnii si bafta multa la ISA sa fie cu ochisori.Sunt sigura ca vei avea o reusita.O sa vezi ca totul va fi bine iar rezultatul va fi pe masura.
Pentru toate fetele sper ca toate aceste gravidute din ultimul timp sa va dea si voua (si mie)mai mult curaj si mai multa speranta.
Week-end placut si spor la prestat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

nu am mai intrat pt ca samburelul meu din burtik nu ma lasa sa stau nici macar pe scaun... asa imi e de rau.

Bine ai venit Irinabr. O sa te trec pe listutza. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme in legatura cu pregnylul, stie T ce face. Si eu fac o injectie la 4 zile, mi-a dat sa fac imediat ce am aflat de sarcina.

Ioana ma bucur ca analizele sunt bune. Sa dea DD ca de data asta sa reusesti!!!

Laura ai alergat tu prin Bucuresti dar sper ca a fost cu folos si data viitoare cand mergi la T sa se vada un samburel.

Mamidevladut imi pare rau ca testul ala ti-a dat sperante aiurea, dar capul sus. Sa nu abandonezi lupta.

Alexia tare m-as mai intalni cu voi ca sa va dau din greturile mele...

Clau tu ce faci draga mea???

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetelor Tutunarese,

ma primiti si pe mine in club? sunt proaspat pacienta a lui T, dupa o pierdere de sarcina in urma cu 2 luni, acum mi-a descoperit chisturi endometriozice asa ca m-a chemat la o op de laparo. Voi ati mai facut la el o operatie a aceasta ?

in rest mi se pare un super medic T.
Va pup.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna ziua fetele mele scumpe,
Ioana, iti tin pumnii pentru luni, sa se faca foliculii mari si miercuri sa fie cu noroc.Daca si prolactina e normala, acum ai de ce sa te bucuri si sper din tot sufletul sa fi urmatoarea duta.
Alexia multumesc mult de incurajari, despre tine ce ne spui? Intr-adevar, fiecare luna e un nou inceput, si trebuie sa profitam de noua sansa.
Laura69silk, eu zic ca e cu noroc luna asta pentru tine dupa atata alergaturaCand zici ca se intoarce T.?
Pentru mine luna asta cred ca e cam compromisa si chiar nu stiu daca sa mai fac monitorizare sau nu. Eu ar trebui sa am ovulatie sambata, pe 24, dar chiar in ziua aia, sotul meu are programare la dr. Matei pentru spermograma, asa ca o sa ma sacrific, asta e.
Amely, Aurelia, Claucia, Lauravoinicu, Alina25, Silvana, Miruna, Kitty_nic multi
Bubulina, Marinar scumpe, sa va traiasca sambureii si sa se faca mari

Mergi la inceput