Impreuna, TIMISOARA (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! Sunt f f scurt ca vreau sa plec acasa la spiridus. A venit sotiorul dupa mine si pana studiaza el niste oferte de concediu in Croatia, ca acolo vrem sa merge, intru scurt sa va readuc in fata, ca eram in pg4.
Multumesc tuturor pt urarile legate de masinuta!!!!

La Multi Ani, Paul!

Simona, nu a intrat mailul, te rog mai trimite o data!

Fug, fuguta, sa nu ma prinda sotiorul ca bantui pe net in timp ce domnia sa ma asteapta flamand si obosit, ca azi a lucrat de la 6 dimineata.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Saluti tuti...

La multzi ani Paul...D-zeu sa-zti vegheze viatza...sa fi sanatos si sa le aduci multe bucurii parintzilor...

Io am fost in we la ai mei...dar inca nu mi-am adus boboceii acasa...m-am gandit bine si e mai bine pt ei acolo...De cate ori plecam Arpi plange...acu am aflat ca de fapt el plange dupa masina...cica si cand a plecat tata o data cu masina a plans..."veau tai auto"...asa zice piticutzu mami...

Danitin si noi optam pt Croatzia...poa ne intalnim pe acolo...ce nu ma incanta ca malul-i stancos...acu studiem si noi oferte...unde meretzi voi?

Doris ...da mai cred ca sunt dusa...si eu care credeam ca nu sunt singura care vorbeste cu aspiratorul, calculatorul, muste...chiar si cu peretzii...cand sotzu se uita la stiri...

Katik...pusi pe burtik...

Gabi...corabia sper ca deja e pe valuri prietenoase...puszi

Silvana pai te duci la el in fiecare we si-zti astamperi doru...unde-i la bunici..departe?

Ana pupici tzie si la spiridusii tai...

Irinuca sanatate si pusi pt nora...s-a bronzalit?

Simona pusi si tzie si la Octavianul tau...

Va pun cateva poze de la serbarea cu ciorapii-n cap...da n-am facut prea multe...ca aiurica cum sunt am uitat sa pun acumulatorii la incarcat...

iepuras
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara timisorencelor, si va rog sa ma scuzati ca dau buzna peste voi, dar as avea o intrebare: sunt pe cale sa ma angajez la Iulius Mall-ul care se va deschide anul viitor in Cluj-Napoca; am insa un presentiment legat de mediul de lucru de acolo si de corectitudinea conducerii. Lucrati careva dintre voi acolo, sau cunoasteti pe cineva care lucreaza acolo? V-as ruga frumos sa imi dati ceva detalii daca puteti!
Multumesc mult!

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna seara...asa mai pe racoare.

Danitin am trimis c.v pe mail. Inca o data multumesc frumos pentru ceea ce faci pentru mine.

Mihi v-am vazut pozele. Tare frumoase. Cred ca si serbarea a fost reusita. Iar despre iepuras...no comment. Este dulce foc.

Irina insanatosire grabnica.

Doris ce buna a fost cafeaua si ce bine mi-a prins ca al meu pitic atomic m-a luat de dimineata-n "suturi". Asa pe nemancate si fara cafea. Apoi sa vezi ce m-am trezit si eu

Va pup pe toate
Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara....

Oauuu ce-mi place cand scrieti...am si eu ceva bun de citit...
Ilinca, noi iti raspundem, da nu prea stiu ce anume vrei sa aflii???
Eu am multe prietene care lucreaza in Mall.
Depinde la ce firma vei fi angajata.
Cunosc pe cineva care lucreaza la Fast food si e tare nemultumita, de salariu, de conditii, etc.
Am o fosta eleva care lucreaza la impachetari cadouri, lucreaza in ture, munca nu e grea, ea fiind studenta, salariul relativ bun.
Alte cunostinte lucreaza in magazine de haine, salariul este fix, plus procent din incasari.
Depinde unde vei fi.

Mihi, ti-am vazut iepurasul...tare dragutz...da faza cu orbitul zau ca nu o uit ...
Ana, da mey...fica-mea prinde fluturi...las ca aranjez eu o intalnire cu cuscra si cu ginerelu, si-i lasam singurei( vorba vine, noi pe dupa usi sa-i vedem)...ca tare-s curioasa cat l-ar mai strange Ines in brate pe Edi...
Scumpii de ei...
Irina, ti-a trecut raceala?
Facem schimb? eu vreau aer conditionat...sa fac turturi, oau ce-mi place...
Silvana, te cred ca ti-e dor deja de Paul, dar acolo la bunici cu siguranta e lumea lui...
Simona, spune-mi daca ai vreo preferinta dimineata: adica cafea cu lapte, ceai, fursecuri, sa stiu ce pregatesc...
Karra...nu ai venit inca de la Petrosani?
Hai la povestit...

Noi suntem bucurosi, Ines a facut un pas mare in modeling...detalii la intalnire...sa nu fac reclama....
Ia priviti... fotomodeala

Sedinta foto pentru catalog de moda...Melancolie
Caruta cu flori
Ganduri
Umbre
Vine Edi? nu vine...

Radu e tare fericit...e atat de mandru de printesa lui, ca o soarbe din ochi...he he...eu am trecut deja pe locul 2...saraca de mine...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

Va multumesc frumos de raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Azi va iau eu la un ceai cu lemon. Care nu se refuza nici de cafengioaice.

Ana saru-mana, ai pus punctul pe i, doar cand am vazut-o acasa, intreaga, sanatoasa m-am linistit...of,of, numai mama sa nu fii. Ce-ti fac ucigatorii de neuroni? Nu-i expediezi pe undeva? Bey chiar m-am uitat ieri la stiri ce inundatii in Constanta si furtuna pe mare,tu ai prins vreodata asa ceva?

Doris eu n-am acces la webshot sa-ti vad fotomodelul...dar oricum imi inchipui mandria voastra.Cat de facut schimb, cu draga inima, ca ma termina astia cu aerul, am schimbat chiar si amplasamentul sa nu mai fie deasupra de capul meu , dar tot il simt.

Simona merci mult !Imi place ca te-ai integrat rapid, inseamna ca esti o persoana foarte deschisa si sociabila, eu sunt mai timida ,dar ma tratez cu fetele aici...hehe

Mihi sarmanu' ginere cu strampii in cap, la un moment dat si i-a dat jos am vazut...Sanatate la cuscru' Jaki, ca tare bine ma inteleg eu cu el..

Silvana ia zi ce mai faceti voi tinerilor si nelinistitilor?

Danitin fain ce vreti in Croatia, numa bine asa o schimbam experienta , ca nici eu nu mai vreau la mare la noi..

Azi dimineata am avut o surpriza placuta, am fost abordata de un fost coleg de faculta, noi la naul avem intalneala de 10 ani si ne-a creat un grup de discutii pe yahoo, super, parca am intinerit o tzara..

Pai va pup si ne mai auzim

V-am spus ca duminica plec in Franta?

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

intii si intii, LA MULTI ANI! pt. Paul (de Alexa!), sa cresti mare, voinic si sanatos, sa-ti bucuri mereu parintii!!!

irina, ceaiul a fost super! tu cum te simti, ti-au mai trecut efectele tehnicii moderne??? (AC). si mie imi place racoarea dar mi-e frica de-a dreptul de AC. nici cu ventilatorul nu ma impac prea bine. pupici ioanei! acum o ai sub ochi

doris, imi pare rau de aventurile tale cu mesterii. la mine au stat trei saptamini sa schimbe niste tevi, si nu sunt convinsa ca sunt gata si acum. vedem in toamna cind vine incalzirea! si vreau sa spun ca nici o teava pe care au pus-o nu e paralela cu nimic! parca sunt pur si simplu aruncate pe pereti.

mihi, super iepurasul tau! am ris cu lacrimi! cind o sa am nevoie de imaginatie, te caut, ca io asa ceva n-am si acusica incepem si noi cu serbari! pupici cavalerilor!

ana, pupici!!!! ce ne mai spui in luaneza??? ca tare mi-e dor!!! cind iti iei concediu?

silvana, lasa fata copilu' sa se distreze la bunici, pt. el e mai bine acolo (ei, si pt. voi, nu????). apropo, cu ceva pagini inainte mai voia cineva sa trimita cupilu' la parintii tai, nu mai stiu cine. mai e vreun loc? ca si fata mea atomica ar pleca pe undeva

gabi, multam! pai mai trebuie sa car burtoiul inca pina pe 17-23 aug. si e tare mare si grea...ce mai face lucas cel mare? fugiti?

alexa, wow! scapati de pempi! bravo, felicitari! noi noaptea inca mai folosim, citeodata ramine uscat, alte ori plin, plin. asta e, nu s-o marita cu pempi. unde ati fost la dunare? si sotul vrea sa ne duca in we, dar mi-e cam groaza de drum. nu stiu, ma mai gindesc.
tare m-as duce un pic, n-am fost de mult...

simona, pupici la cavalerul tau. am vazut pozele! sa-ti traiasca, e un dulce!

danitin, pai asta-i alta treba, nu? sa stai sa cauti loc de concediu! il meritati din plin! va doresc sa va gasiti un locsor pe care-l visati!

amutza, pe unde umblati? ce face printesica?

cioco, thessa, nu mai dati pe aici deloc?

cine stie ce-o fi cu pako, n-am mai vazut-o demult pe aici? sper ca or fi bine!

karra, te-ai repatriat din deplasari?

na, m-am intins, tare, tare. mi-e tot mai greu sa scriu, sa stau pe scaun si secretara nu-i acasa, e la servici!

pupici in gashca!!!!!

32+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,concediu placut...
Mihi,sanatate multa la copiluti si...lasa-i sa zburde la tara ca e mai bine...
Doris,frumoasa fata ai....Mult succes in continuare cu modellingul...
Irina,ca de obicei cei de la stiri fac din rahat bici si pe urma il pocnesc pe sticla...Da,am prins si eu furtuni de genul ala la Cta,insa numai anumite portiuni sau cartiere,cum vrei,din Cta se inunda asa,din cauza proastei canalizari a orasului.Sistemul de canalizari e de pe vremea Regelui Ferdinand,poate si de mai demult...dar nici in cartierele noi nu e altfel...Exista o zona in oras,zona Dacia ii spune,care e cumva intr-o "gaura",adica venind de la gara spre Dacia cobori si mergand de la Dacia catre zona Tomis Nord urci.Ei bine in zona aia se face apa de 1,5 m adancime...Iar pe mare...ma bufnea rasul ieri cand transmitea Cosmin Stan din barca aia pneumatica si atata urla in mcrofon ca e furtuna si ca oamenii inconstienti fac baie si ca valurile au 4 metri....Ce rahat!Aia era furtuna?!Sanchi!Probabil ca d-l Stan,care de altfel e constantean,a uitat cum arata valurile de 4 metrii...Ca se ineaca oamenii?Pai se ineaca doar tantalaii aia care in viata lor nu au stiut sa inoate,care se ineaca in propria cada cand se spala si care din teribilism si din faptul de a se da mari pe plaja ca si asa nu-i cunoaste nimeni...se avanta ca tutele in larg si cand isi dau seama ce tampenie fac se gandesc ca doar de aia sunt pusi salvamarii,sa ii salveze pe ei,ca aia nu au altceva mai bun de facut decat sa stea dupa toti tampitii care n-au vazut in viata lor cum arata Marea Neagra....Ma rog!Scuze ca m-am starnit,dar am mai vazut si eu tractoristi d-astia "de vine" la plaja 3 zile si stau 24 din 24 pe plaja,sa ia tot soarele si dupa o zi de stat ajung la spital cu insolatie si arsuri de gradul 2 si 3...
Ma bucur ca te-ai linistit in privinta Ioanei.Sa aveti vacanta placuta in continuare!Si distractie maxima la intalnirea de 10 ani!

Restul gashtii va pupez si sa aveti o zi cat mai buna...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!

Ca de obicei am mult de lucru iar seful e in toanele lui obisnuiteasa ca ma grabesc sa plec din sediu. Suntem in asteptarea masinii si a concediului.

Mihi am gasit pe net la www.adriatica.net ceva cazare la Vinjeac. O vila super la cateva sute de metrii de mare, nu e stancos, adica are o fasie de plaja si nu e tocmai pe rutele obisnuite asa ca ni se garanteaza LINISTE. Un apartament de 2 camere - un dormitor si una de zi plus bucatarioara si baie ne costa, pe 10 zile, 450 de euro. Mama mea vorbeste perfect sarbeste asa ca dupa ce am luat nr. de tel de pe net, daca vrei iti trimit si tie, s-a conversat indelung cu o tanti de acolo. Ideea e ca au rezervari facute de demult dar se pare ca mami s-a inteles asa, ca intre sarbi si ar mai fi unul liber in perioada in care vrem noi. Acu stam pe ganduri ca e destul de in josul coatei Dalmate iar sotiorul care s-a indragostit de Lido di Jesolo sustine ca tot atat am face si pana acolo plus ca putem opri la Udine la niste prieteni Pana la sfarsitul saptamanii mai cautam mai ales ca nu m-as aventura la drum f lung cu masina noua plus spiridus neastamparat.
Simona - iti trimit PM. Oricum, cu multa placere, sper sa se finalizeze cu bine.
Katik - iti multumes de urari. Da, intr-adevar, imi lipseste un concediu de reancarcare. Sper sa-mi iasa toate bine.
Ana - ce mai zici, ce mai faci, admiratoarele din club te asteapta cu un nou de energie cu numai tu stii sa prepari.
Silva, Gabi, restul trupeimulti pupici!

Mei, ieri seara am ajuns acasa franta cu gandul la un dus bun, o cana de lapte cu miere si somnic de voie. Da cand am ajuns au inceput peripetiile. Unu - nu avem apa calda, asa ca mi-am incalzit o oala maaare si am facut un fel de duso spalatura o.k. pana in momentul in care a venit spiridusul sa ma ajute - cred ca mai am si acum sapun prin partile esentiale. Apoi auzim din curte zvon de chef si vedem ca vecinii o pregatesc de un gratar la care - logic - ne invita si pe noi. Si da-i cu, da-i cude se duse cura mea de slabire pe saptamana asta. Si somnul ca am adormit la 1. Asa ca acum stau in cuibul meu de vultur - birouasul meu, ascult muzica de relaxare - ceva super cu valuri, ciripit de pasari si motive celtice, beau apa cu lamaie si incerc sa-mi fac curaj sa ma avant la treaba.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput