tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 24
mama_lui_alin spune:
Scuze fetelor ca n-am timp de stat la o cafea dar sunt foarte ocupata la serviciu. Vreau un concediu luuung fiindca nu mai pot.
Multi .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
cgaby spune:
ruxandra - stai linistita ca nici eu nu beau cafea ca nu-mi place...era o invitatie virtuala...
mamaluialin - pai cand ai concediu? spor la lucru!
mama_lui_alin spune:
Gaby, eu am concediu cand am timp sa-l iau (dar la cate probleme mi s-au ivit la firma se pare ca mai am de asteptat ). As vrea pe 21 august sa-mi iau o saptamana, daca insa apar probleme importante de rezolvat intre timp, cade concediul meu, sau se scurteaza. De obicei imi iau cate o zi sau doua din concediu ori de cate ori am nevoie de o pauza.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
cgaby spune:
florina - spor la treaba! ce mai face alin?
alexandraaaaaa...stie cineva ceva de ea? ca de cand ne-a zis ca a avut stomacul deranjat n-a mai intrat.
Stinu spune:
Buna fetelor !
V-ati topit la caldura ?
Ruxandra multumesc pentru floricica virtuala ,chiar aveam nevoie .Trec printr-o perioada foarte grea pentru mine ,am probleme mari de sanatate si trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru o interventie chirurgicala ceea ce nu e simplu pentru nimeni .
Si sunt cufundata profund intr-o deprimare care imi da tarcoale de ceva vreme .
Mai intru si mai citesc dar de scris greu ma hotarasc .
tuturor ,Iustina
andreea_tx spune:
dragele babii nu prea mai am timp de scris,duminica plekam si ne intoarcem pe 7 aug.asa ca vb dupa aceea.
va tuc pe toate si aveti grija de voi.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
cgaby, scuze ca n-am mai scris, am plecat 2 zile din Bucuresti, ne-am intors ieri tare obositi si stresati de drum. Culmea e ca in astea 2 zile n-am mai avut probleme cu burta, cum am ajuns in Bucuresti iar a inceput sa ma doara.
Ruxandra, sunt sigura ca e de la stomac, pt ca ma doare sus, in capul pieptului...
In rest suntem bine, maine reincep serviciul pt. o sapt, ca sa-mi aranjez treburile pe-acolo.
Si daca aveti pe cineva in familie cu numele de Ilie sau Ilinca sa va traiasca si sa fie sanatosi! La multi ani!
32 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
ruxandra_sb spune:
Iustina,
Daca ai chef si te simti in stare, te asteptam sa mai povestesti. Oricum tinem pumnii sa te faci repede, repede bine.
Multa sanatate!
Andreea, vacanta placuta!
Sa aveti parte de relaxare si vreme frumoasa.
Uff, Lexi ne-am linistit.
E clar ca bebe e istet foc si prefera vacanta.
Cica vine canicula...
21+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
cgaby spune:
alexandra - ai grija de tine. sa stii ca daca ai arsuri de stomac poti lua dicarbicalm...nu afecteaza si (din proprie experienta) ajuta! pupici la burtica...hai ca mai ai putinpana la marea intalnire!
andreea - distractie mare!
iustina - multa sanatate. tinem pumnii sa te faci bine repede!
Stinu spune:
Multumesc mult fetelor !
Chiar aveam nevoie de sprijin moral .
Pe scurt ,in urma unor analize mai amanuntite ,am descoperit acum o luna si 1/2 ca am cancer uterin si trebuie sa fac histerectomie .Acum urmeaza sa ma programeze la operatie .
Cam asta este .
Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si .
Iustina