tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 22
cgaby spune:
hello.
ruxandra - interesanta excursie...n-am ce zice!
multumesc de urari...a fost foarte frumos.
am pus poze.
cgaby spune:
buna dimineata!
la voi a venit weekendul mai devreme? de ce nu mai e nimeni pe aici????
eu plec la moeciu. avem mai multi de sarbatoriti.
pupare.
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI , STEF!!!!
Urata patanie la mare dar draga mea de ce mai vb pe forum si legam oarece prietenii daca nu beneficiem de ele?
Scuza-ma ca te cert dar daca ai fii intrat pe msg am fii vorbit si sigur am fii gasit o solutie mai ales ca lucrez in domeniul si de fel, am multi prieteni; doar sant taur. AS fii putut sa te cazez in Costinesti in vreo trei locuri si credema ca nu aveai parte de astfel de tratament iar copilul tau putea sa faca plaja. Pacat!!!
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
mama_lui_alin spune:
Gaby, frumoasa petrecere a avut Stef. Dar unde a avut loc, la gradinita sau la tine acasa? Imi place cum e pictat Stef, la fel se picteaza si Alin de cate ori mergem in Cismigiu.
Ruxandra, imi pare rau pentru vacanta ta ratata. Si eu am fost dezamagita de litoral vara aceasta , ma refer la cazare si starea de dezordine totala.Dar cum am stat foarte putin nu am avut timp sa intram in camera decat la culcare, in rest ne-am balacit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
Stinu spune:
Weekend placut fetelor !Si speram sa fie si cu vreme buna .
Cgaby scump foc Stef al tau .Sa va traiasca !
la toate tauroaicele
Iustina
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ruxandra, urata patanie, imi pare tare rau ca nu v-ati simtit bine... de la bebele meu pt. bebele tau Apropo, ai aflat ce e? Noi inca nu...
Noi suntem in plimbareli. Ieri ne-am repezit pana la tara, iar maine fugim 2 zile la Brasov la bunicii mei, ca nu i-am mai vazut demult si tare mi-e dor de ei...
31+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
salve.
m-am intors de la moeciu...fara stef.a mai ramas cu mamaie si cu tataie pana marti. si ce ma bucur...
petrecerea a fost la gradinita si a fost tare reusita!
alexandra - ce putin mai ai! tinem pumnii.
pupici tuturor.
Stinu spune:
quote:cgaby si noi mergem sambata si duminica la Moeciu ,de abea astept ,e prima iesire din Bucuresti dupa multa vreme .Am auzit ca e si foarte frumos .Sper sa avem vreme frumoasa !
Originally posted by cgaby
salve.
m-am intors de la moeciu...fara stef.a mai ramas cu mamaie si cu tataie pana marti. si ce ma bucur...
petrecerea a fost la gradinita si a fost tare reusita!
alexandra - ce putin mai ai! tinem pumnii.
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
stefitza
Iustina
ruxandra_sb spune:
Dragele mele, multumesc frumos pt suportul moral.
Sunteti niste nemaipomenite.
quote:
Originally posted by Madamsadamy
Scuza-ma ca te cert dar daca ai fii intrat pe msg am fii vorbit si sigur am fii gasit o solutie mai ales ca lucrez in domeniul si de fel, am multi prieteni; doar sant taur. AS fii putut sa te cazez in Costinesti in vreo trei locuri si credema ca nu aveai parte de astfel de tratament iar copilul tau putea sa faca plaja. Pacat!!!
Madamasadamy, si tu esti o dragutza . Dar nu mai suportam pur si simplu. Cred ca nu mai calc multi ani de acum prin Costinesti.. Nu mai eram in stare sa stragem bagaje/desfacem bagaje.
Si Matei tot s-a bucurat 2 saptamani de mare, de soare. Mai rau mi-a parut de sotul drag, ca n-a apucat sa se sature la inot si de stat la soare..
Dar, daca suntem bine, poate ne mai repezim in august cateva zile..
Lexi, chiar ca ma gandeam ce trece vremea. Vad la cum creste burtica ta. Parca mai ieri te intrebai daca testul poate iesi pozitiv si sa nu fii... Un si pt bebele tau.
Nici noi nu stim inca ce e.
Gaby, asa fa-ti de cap fara copchil!
Tomalavinia, felicitari pt .
Cele cateva zile la munte au fost super. Era asa racoare si am dormit pe saturate. Matei si cu ta'su s-au plimbat pe munti.
21+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)