tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Am trecut sa va salut, ca alte noutati nu avem.
Ina, eu am fost acum 2 sapt. la o nunta, nu era de fite, dar mireasa era cea mai buna prietena a mea. Am dat 5 milioane ca n-am putut mai mult, acu' sper ca nu ne-or fi injurat...
27+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
ina - nunta a fost la disco herastrau...destul de scump. noi am dat 5 milioane. e acoperitor...
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
www.webshots.com
ina78 spune:
Multumesc mult ptr. raspunsuri.
O zi buna in continuare.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
mama_lui_alin spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti ca eu mor de cald si de "lene".
Gaby, sa-ti fie de bine, imi place cum te-ai tuns.Eu in curand cred ca voi ramane cheala la cat par imi cade, insa ma incapatanez sa-l las sa creasca mai lung.Acum l-am vazut si eu mai bine pe Stef. Frumos foc, sa-ti traiasca.
Si eu am o nunta in Septembrie si e tot de fite, asa ca ma bucur sa stiu si eu cum merge treaba. Cam la 5 milioane ma gandeam si eu.
tuturor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
Danelutza spune:
Gaby ti-a facut-o soatza daca l-a invitat la masa, asta ca sa se convinga pe viu, ce si cum ?!
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Stinu spune:
Trec si eu din cand in cand sa va salut !
Noi tot cu doctoratul si acum a intrat si copilul in vacanta si e al naibii de greu cu ei doi pe cap.Fiica-mea a implinit si ea 1 an si e toata numai zambet si fericire dar si zgomot si sa te tii dupa ea ca face numai nazbatii.Si maine implineste Vladut 7 ani ,distractie mare cu prietenii lui la Insula copiilor in Herastrau !De abea asteapta ,nu stiu cum o dormi in noaptea asta asa e de nerabdator .
Si m-a omorat cu zile caldura ,n-o suport deloc !
Va pup pe toate si numai bine ,Iustina
Cgaby esti o draguta si tu si fiul tau !
ruxandra_sb spune:
Mai traiesc si eu, zice-se...
o sa dau copy/paste la ce-am mai scris pe la mamici de noiembrie_decembrie... cu ultimele "peripetii":
Lunea trecuta am fost la gineco, mi-a facut eco si mi-a zis ca uite bebe e bine, in grafic si ca nu crede ca voi mai sangera. Ei si nu ajung bine acasa si iar vazui pete rosii..
Cred c-am cedat putin nervos ca a doua zi, medicul de familie mi-a gasit tensiunea 16 si pulsul neregulat. Asa ca m-a trimis de urgenta la cardiologie. Unde iar avem tensiunea f mare, chiar si 17,5. Plus tahicardie si palpitatii. Asta in conditiile in care tensiune mea e in jur de 12, inclusiv cand eram insarcinata cu Matei.
Cardiologul nu s-a panicat, a zis ca probabil sunt din cauza stresului (i-am povestit toate alea) si mi-a dat un tratament usor. Basca m-a trecut la un fel de regim: fara cafea, cola, bauturi carbogazoase, si cat mai putine sare.
Acum sunt mai bine, tensiune a mai scazut, parca si palpitatiile. Si sangerarile s-au oprit de cateva zile, zic deocamdata ca m-am saturat sa tot zic: gata ! s-au oprit si am scapat de ele pt ca apoi sa apara iar.
Merg si la servici de saptamana asta si pana acum am reusit sa nu ma enervez. Recomandarea cardiologului=> incearca sa fii cat mai "nesimtita", sa ramai calma, etc.
Da, ata ete. Dar cred ca sunt intr-o faza ceva mai optimista ca am inceput sa tanjesc dupa vacanta. Mie asa o pofta de maaaaare. Si cand aud pe toata lumea din jurul meu ca se pregatesc sa plece care pe unde... ei, poate o sa pot pleca si eu cateva zile macar, candva in curand.
Va pup pe toate tauroaicele , ca mi-a fost tare dor de voi. Dar nu m-am simtit in stare sa intru si sa scriu.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
cgaby spune:
stinu - la multi ani copiilor tai! sa fie sanatosi si veseli..sa va aduca numai bucurii!
ruxandra - multa sanatate si tie si lui bb!
pupici tuturor si sa auzim de bine!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Ruxandra, multa sanatate si calm iti doresc. Sfatul asta cu "nesimtirea" la servici ar trebui sa-l urmez si eu...Da' stii cum se zice: mult a fost putin a ramas. Peste 2 sapt. jumate intru in concediu de odihna, iar de la 1 august in prenatal si...am scapat!
Stinu, e ziua puilor tai? Pai daca-i asa, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!
27+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png