tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Am trecut sa va salut, ca alte noutati nu avem.
Ina, eu am fost acum 2 sapt. la o nunta, nu era de fite, dar mireasa era cea mai buna prietena a mea. Am dat 5 milioane ca n-am putut mai mult, acu' sper ca nu ne-or fi injurat...

27+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ina - nunta a fost la disco herastrau...destul de scump. noi am dat 5 milioane. e acoperitor...
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

www.webshots.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumesc mult ptr. raspunsuri.

O zi buna in continuare.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor. Ce mai faceti ca eu mor de cald si de "lene".
Gaby, sa-ti fie de bine, imi place cum te-ai tuns.Eu in curand cred ca voi ramane cheala la cat par imi cade, insa ma incapatanez sa-l las sa creasca mai lung.Acum l-am vazut si eu mai bine pe Stef. Frumos foc, sa-ti traiasca.
Si eu am o nunta in Septembrie si e tot de fite, asa ca ma bucur sa stiu si eu cum merge treaba. Cam la 5 milioane ma gandeam si eu.

tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mie imi place cu vremea asta!!! Asa mi-e bine la caldurica:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gaby ti-a facut-o soatza daca l-a invitat la masa, asta ca sa se convinga pe viu, ce si cum ?!

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Trec si eu din cand in cand sa va salut !
Noi tot cu doctoratul si acum a intrat si copilul in vacanta si e al naibii de greu cu ei doi pe cap.Fiica-mea a implinit si ea 1 an si e toata numai zambet si fericire dar si zgomot si sa te tii dupa ea ca face numai nazbatii.Si maine implineste Vladut 7 ani ,distractie mare cu prietenii lui la Insula copiilor in Herastrau !De abea asteapta ,nu stiu cum o dormi in noaptea asta asa e de nerabdator .

Si m-a omorat cu zile caldura ,n-o suport deloc !

Va pup pe toate si numai bine ,Iustina

Cgaby esti o draguta si tu si fiul tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mai traiesc si eu, zice-se...

o sa dau copy/paste la ce-am mai scris pe la mamici de noiembrie_decembrie... cu ultimele "peripetii":

Lunea trecuta am fost la gineco, mi-a facut eco si mi-a zis ca uite bebe e bine, in grafic si ca nu crede ca voi mai sangera. Ei si nu ajung bine acasa si iar vazui pete rosii..

Cred c-am cedat putin nervos ca a doua zi, medicul de familie mi-a gasit tensiunea 16 si pulsul neregulat. Asa ca m-a trimis de urgenta la cardiologie. Unde iar avem tensiunea f mare, chiar si 17,5. Plus tahicardie si palpitatii. Asta in conditiile in care tensiune mea e in jur de 12, inclusiv cand eram insarcinata cu Matei.

Cardiologul nu s-a panicat, a zis ca probabil sunt din cauza stresului (i-am povestit toate alea) si mi-a dat un tratament usor. Basca m-a trecut la un fel de regim: fara cafea, cola, bauturi carbogazoase, si cat mai putine sare.

Acum sunt mai bine, tensiune a mai scazut, parca si palpitatiile. Si sangerarile s-au oprit de cateva zile, zic deocamdata ca m-am saturat sa tot zic: gata ! s-au oprit si am scapat de ele pt ca apoi sa apara iar.

Merg si la servici de saptamana asta si pana acum am reusit sa nu ma enervez. Recomandarea cardiologului=> incearca sa fii cat mai "nesimtita", sa ramai calma, etc.

Da, ata ete. Dar cred ca sunt intr-o faza ceva mai optimista ca am inceput sa tanjesc dupa vacanta. Mie asa o pofta de maaaaare. Si cand aud pe toata lumea din jurul meu ca se pregatesc sa plece care pe unde... ei, poate o sa pot pleca si eu cateva zile macar, candva in curand.

Va pup pe toate tauroaicele , ca mi-a fost tare dor de voi. Dar nu m-am simtit in stare sa intru si sa scriu.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stinu - la multi ani copiilor tai! sa fie sanatosi si veseli..sa va aduca numai bucurii!
ruxandra - multa sanatate si tie si lui bb!
pupici tuturor si sa auzim de bine!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ruxandra, multa sanatate si calm iti doresc. Sfatul asta cu "nesimtirea" la servici ar trebui sa-l urmez si eu...Da' stii cum se zice: mult a fost putin a ramas. Peste 2 sapt. jumate intru in concediu de odihna, iar de la 1 august in prenatal si...am scapat!
Stinu, e ziua puilor tai? Pai daca-i asa, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!

27+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput