Partidul Pedofililor!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mazzel - nu cred ca are rost sa iti explic sau sa te conving ce este baiatul meu.

o zi buna
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

Doamne fereste-ne de astfel de nenorociti...
De Olanda ce sa zic??? Nu ma mai asteptam la nimic... nu-mi pot inchipui cum poate exista atata destrabalare acolo??? Am o prietena care a ajuns in Olanda si zicea ca pe la colturile strazilor de practiva sexul in vazul lumii... mi-e si rusine sa vorbesc sau sa gandesc despre asta... sa iesi cu copilul la plimbare si sa vezi homosexuali, lesbiene, pedofili, drogati pe strada?!! HMMMM...

daca nu a fost destul de lar la ce m-am referit si eu si iris2002 este mai sus postarea cklaudieia.

nu cred ca are rost sa ne gandim macar ca exista printre cei care au ppostat aici "voci blande" la adresa pedofililor,mie peronal mi se face greatza numai cand ma gandesc la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mazzel stai putin ca eu nu cred ca mirela a vrut sa zica altceva decat ccc sincer si eu ca mama sunt dezgustata total de asemenea comportament deviat inclusiv al autoritatilor care au dreptul sa dea verditcul legalitatii pentru asa ceva...restul fetelor nu bagati un popor intreg intr-o oala asa cum nu ne-ar place nici noua sa zica altii ca suntem un popor de tigani sau handicapati, de altfel majoritatea olandezilor normal ca sunt mai mult decat scarbiti de asemenea manifestare de as zice "cretinitate".

pe forumul olandez de altfel o sa vedeti reactiile parintilor olandezi, sunt ca ale noastre, total socate si probabil se va face ceva in sensul asta, sper!!

de ce am pus subiectul, pai normal ca ma intereseaza ideea ca doar fetitza mea creste in tzara asta.
Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

mazzel - dintre a apara 'numele olandei' si a ma ralia impotriva Pedofililor - eu o aleg pe a doua. mi se pare mai important sa condamn asa ceva decit sa sar la topic cu lalelele si taticii olandezi.
Eu cred ca nu trebuie sa amestecam aceste facts ci trebuie sa scoatem sentimentele si mandria din context. la acest topic am crezut ca vorbim despre pedofili si aparam in primul rand copiii...

bininteles ca exista oameni normali cu scaun la cap in olanda care si ei condamna pedofilia - dar zau - nu e cazul sa vina Iris sau tu sa ne aduceti aminte de asta.

Mergi la inceput

mirela nici nu este treaba mea ce este baiattul tau...zau tu ai adus asta in discutie.fie ce vrea, sanatos sa fie si fericit...unde anume nu ne intalnim in logica aici?mi se pare ca-mi dai o replica cam dura cand tu ai adus pe fiul tau in discutie si eu ca sa dau discutiei o tenta amicala si prieteneasca mi-am permis sa scriu despre...in fine din respect pt faptul ca aici pe forum sunt pe teritoriul tau si din experientza vazandu-ti cateodata reactiile si la alte subiecte, imi cer scuze.in casa la tine nu fac eu "gura", asta e principiul meu.
eu ma retrag cu multa amaraciune pt faptul ca noi romanii nu ne putem intelege frumos.

iris areactionat la postarile despre destrabalarea din olanda.
aici EU i-am dat dreptate, nu e chiar asa...

in rest ea a spus ca in marea lor majoritate olandezii sunt oameni buni, familisti si nu cum i-au prezantat cineva ca si claudiaa, amarantina...:( ce e de neinteles aici?

si in NL se poate asa ceva aduce in discutie, tocmai din cauza acestui drept la libera exprimare, dar nu sunt eu asa sigura ca oamenii de bine nu ar fii gata sa-i linseze la o adica pe pedofilii astia.

nu vad de ce esti suparata tu pe mine? unde anume nu ne intalnim de te superi asa fdara motiv?

o floare si o zi bune, scuze pt greseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia3 spune:

Fetelor,mai lasati-o cu olandezii astia perfecti!N-au nimic sfant in ei!Am vizitat Olanda de mai multe ori si mi-a iesit pe nas.Am participat la concerte si sa fi vazut draguti de homosexuali cum se tineau de mana si se uitau...dragastos unul la altul.Am vizitat biserici transformate in discoteci din cauza lipsei de...fonduri,oare?Cum e sa mergi intr-o biserica,sa vezi nume de episcopi si sa te inghesui pe la colturi sau sa te droghezi?Si celebrul Cartier roz,posibilitatea procurarii drogurilor de la coltul strazii,ca doar unele sunt droguri usoare si se poate;si ne mai mira dorinta lor de a infiinta un partid al pedofililor?Poate sunt depasita de situatie,dar olandezii si libertatile lor imi provoaca GREATA!

mihaela blandu

Mergi la inceput

mazzel si mirela fetelor eu va iubesc pe amandoua daca va certati de la subiectul meu ma faceti sa regret ca l-am pus aici...de iris nu zic nimic ca ea apare cu stindardul olandez orisicand se zice ceva negativ de olanda.

acu sa nu ma intelegeti gresit, fiecare tara are bune si rele, acu eu nu am vrut sa iau in discutie olanda ca tzara neaparat sau poporul, legile, etc, etc...ci mai mult lumea asta deviata in care traim, atat!

si concret de ce se intampla asta...ce anume din punct de vedere psihologic se schimba in fiintza umana de nimic nu ne mai este deajuns??

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

lena si noi te iubim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sophia3

Fetelor,mai lasati-o cu olandezii astia perfecti!N-au nimic sfant in ei!Am vizitat Olanda de mai multe ori si mi-a iesit pe nas.Am participat la concerte si sa fi vazut draguti de homosexuali cum se tineau de mana si se uitau...dragastos unul la altul.Am vizitat biserici transformate in discoteci din cauza lipsei de...fonduri,oare?Cum e sa mergi intr-o biserica,sa vezi nume de episcopi si sa te inghesui pe la colturi sau sa te droghezi?Si celebrul Cartier roz,posibilitatea procurarii drogurilor de la coltul strazii,ca doar unele sunt droguri usoare si se poate;si ne mai mira dorinta lor de a infiinta un partid al pedofililor?Poate sunt depasita de situatie,dar olandezii si libertatile lor imi provoaca GREATA!

mihaela blandu

mihaela
te rog frumos sa intelegi ca vorbim de altceva decat despre olanda aici, mersi...vorbim despre pedofilie in general, dupa cum vezi au scris fetele ca exista asa ceva si in alte tari.

ignora steagul de sub nickname, mersi inca o data

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

elena, eu personal nu ma cert cu mirelasi cu nimeni, eu sunt pasnica ca lumina..

nici noua nu ne place sa auzim nedreptati despre ro.

chiar am vrut sa postez dar am uitat ca tu nu ai vrut sa deschizi acest sub ca sa incepem sa spunem nedreptati despre olanda...
in rest intelege toata lumea revolta impotriva acestor pedofili, si eu le-as taia obiectul jos.

in nl si in ro exista pedofili si criminali, ohoh , numai daca ati stii cati minori din ro sunt traficati prin zona asta de criminali romani v-ati soca pe viatza.

Mergi la inceput