Partidul Pedofililor!!
Raspunsuri - Pagina 11
manon spune:
Dom'ne...daca ne paste si pericolul asta (odata cu aderarea la U.E.)eu voi incerca sa infiintez "Partidul Victimelor Pedofililor" cu precizarea ca termenul de "victima" se refera la parintii care au pus mana pe ce-au gasit la indemana (vatrai, pistol,pumnal,...)si i-au trimis in fata Domnului pe cotizantii/simpatizantii/...acestui nenorocit partid care au indraznit sa atenteze la integritatea fizica si morala a copilului lor. Pentru ca, fara nici o sovaire, as comite o crima... Oamenii ma vor intelege iar Dumnezeu ma va ierta. Legea...? Dar intr-o asemenea situatie nu mai conteaza!!
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by manon
Dom'ne...daca ne paste si pericolul asta (odata cu aderarea la U.E.)eu voi incerca sa infiintez "Partidul Victimelor Pedofililor" cu precizarea ca termenul de "victima" se refera la parintii care au pus mana pe ce-au gasit la indemana (vatrai, pistol,pumnal,...)si i-au trimis in fata Domnului pe cotizantii/simpatizantii/...acestui nenorocit partid care au indraznit sa atenteze la integritatea fizica si morala a copilului lor. Pentru ca, fara nici o sovaire, as comite o crima... Oamenii ma vor intelege iar Dumnezeu ma va ierta. Legea...? Dar intr-o asemenea situatie nu mai conteaza!!
da...ne indreptam cu pasi repezi catre o lume pe care n.o mai intelegem...intrebarea mea...suntem pregatiti sa traim in ea?
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
lena spune:
bine, va mutarati la mine pe subiect
...ok
hai sa va zic ceva...pedofilii sunt si heterosexuali si homosexuali, dar vad ca o dati inainte cu homosexualitatea...pedofilia nu are legatura neaparat cu scaderea varstei la care oamenii, copii pot face sex, ci are mai multa legatura cu abuzul sexual asupra copiilor...de fapt traducerea mot-a-mot din greceste de unde vine pedo=copil, filia=dragoste de...ar da drumu si la mai multe interpretari.
ce mi-as dori eu sa discutam, nu sa facem iar o albie de porci tot subiectul...este numai asta, cum putem preveni acest lucru, abuzul sexual asupra copiilor.
cand incep ei viata sexuala, cand se indragostesc prima data sunt subicete adiacente...sa nu uitam ca julieta avea doar 14 ani, si multe altele, asa ca nu vreau sa intram cu bocancii in istoria sexuala a omenirii, nu-s daca are relevanta pentru pedofilie, si anume atragerea copiilor in diferite abuzuri sexuale.
eu as propune asa cum au facut multi alti parinti, nu vad pot traduce chiar tot forumul olandez, care saracii se simt rusinati ca ar fi olandezi la asa veste
va dati seama cat ii doare si pe ei, sa stie ca inca pentru moment nu s-a luat nici o masura contra acestei aberatii, dar sper sa se ia....sa le pun un semn in frunte sa-i recunoasca toti oamenii, plus ca in opinia mea nici nu ar mai fi necesar caci i-as intemnita pe viata.
Lena si t-rex Freya
RaluD spune:
Ei sunt liberi sa ceara si eu sunt libera sa spun NU.
Fara sa ma enervez, pentru ca eu decid si n-are rost sa-mi mananc nervii.
Va doresc o zi linistita.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
greieras spune:
quote:
aveti grija fetelor...asa cum gandim noi acum despre pedofili gandeau inaintasii nostri la inceputul secolului despre homosexuali...
...asa s.au nascut...e dreptul lor...urmeaza sa auzim astfel de argumente si despre pedofili...
De ce la asa ceva se oripileaza lumea??? Nu cumva sunteti "in urma" cu mersul lumii? Societatea evolueaza dragele mele, cine sunteti voi sa spuneti ce e si ce nu e normal? Daca fetita/baietelul tau o sa considere normal sa aiba relatii sexuale cu cineva major, de ce sa va suparati pe bietii "pedofili" care asa sunt ei structurati genetici saracii. Si daca o fac la ei in camaruta nu in vazul tuturor, de ce v-ar deranja pe voi?
Haideti sa nu mai fim atat de "netoleranti"!!
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze
poze recente
Pasti 2006
ryokan spune:
Eu recunosc ca sunt un retrograd. Prin urmare nu sunt de acord cu pedofilia si nici cu homosexualitatea. Cred ca si una si alta sunt deviatii de comportament. ( Stiu ca despre homosexualitate se spune savantii au demonstrat ca nu e asa. Ce nu se spune este ca nu toti savantii sustin aberatia asta- nota bene : o aberatie repetata la nesfarsit sfarseste prin a fi crezuta ). O relatie sexuala naturala este intre un barbat si o femeie, care au de la natura organele apte de asa ceva.
IN concluzie am sa raman un retrograd necooperant si lipsit de "modernitate" si am sa refuz si pedofilia si homosexualitatea.
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
iulia1977 spune:
sunt oripilata!
cum sa nu vrea oamenii sa-si faca partid daca or fi intalnit pareri ca ale greierasului.
s-a intors lumea pe dos.
de acord cu toleranta, dar cand e vorba de abuzat copii .. 
.
astia care vor sa-si faca un astfel de partid nu pot fi decat niste scelerati, niste anormali.
RaluD spune:
Greierasul facea misto, oameni buni.
Cititi mai bine.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm