din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 12
nanami spune:
alayna distractie placuta la circ
cutremure??? pai eu nici nu le mai simt poate sa se darame casa pe mine , dar nu a fost asa de mare , cam de 3 grade , de asta nici nu l-am simtit te inviediez ca ai dat jos din sunculite , ca euuuuuuuuuu...... cu bericica si lenea mea.....
ioana, hanako ce faceti dragelor , unde a-ti disparut ???
va pup pe toate
mamica de terorist
alayna spune:
Nanami,eu am dat jos 7 kile in 2 saptamani,n-am facut 1 minut sport.Mi se face rau foarte repede.
Am avut un regim alimentar cam strict.Mancam bine,niciodata nu eram flamanda Mancam chiar si dulciuri dietetice,recomandate pentru cura
Hai ca nu e asa greu,mai ales ca a venit vara
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
Sa nu ma pui pe mine la cura.... ca nu pot , mai ales ca a venit vara si cu berea................
mamica de terorist
alayna spune:
Fetelor,hmmmmmmmm,ati chiulit in grup azi pai e frumos?
Eu sunt foarte obosita.Ne-am simtit bine ieri la circ.Totul a fost bine si frumos pana cand a vazut nepotica un clown,de atunci n-am mai stat linistiti.Avea lacrimi in ochi si repeta...."hai acasa" Vai ce mila imi era de ea.Clownul facea atatea glume,toata lumea radea cu gura pana la urechi ,numai ei nu i-a placut.Dupa ce si-a terminat clownul numarul,au mai aparut niste animalutze (lame,camile) toate erau bine si frumos si cand colo....iar apare clownul cu alt numar,saracutza de ea iar a inceput sa se ceara acasa.Am stat mai mult langa usa de la intrare,noi aveam si bilete la loja si eram chiar in fatza scenei.
Oricum totul a fost super,eu n-am mai fost la circ de cand aveam 16 ani,am ramas impresionata de ce-am vazut si cat de mult poate sa munceasca bietii oameni
Acum manac fistic,am terminat o punga mare si-mi vine sa Tot mai iau u gura de cola rece sa-mi treaca greatza
De maine iar la servici,trezirea de dimineata si o iau de la capat
Voi unde-ati disparut?Duminica nu serviti net?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hanako2004 spune:
buna gagicuteieri am tras cu chiulula fost ziua tatalui in japonia si am fost sa sarbatorim
-ALAYNA...aici nu au unguiente pentru gingii la bebei
ei spun ca copii nu au dureri ci doar ii mananca (gadila)
saracuta emilica daca o gadilea numai facea nopti albe
va pupsi revin
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
alayna spune:
Neata fetele
Ce mai ziceti?
Eu m-am trezit foarte greu dimineata,am o fatza....... Beau niste pepsi rece sa-mi revin
Hanako,cum se sarbatoreste ziua tatalui?Ca si a mamei?Copii daruiesc un cadou taticilor ?Sau se aduna mai multi intr-un loc?
Ce naspa ca nu e si la noi
Chiar nu se gasesc geluri pt gingiile copiilor?Ce curios...Acum cateva saptamani am vazut pe discovery un reportaj,cica durerile copiilor (cand le iese dintisorii sau maselutze)sunt mai mari decat durerile de dinti a unui adult si noi nu putem suporta chinurile pe care le au bietii bebei
Eu am inteles ca mititeii fac si febra,plang noaptea ,cum sa fie o gadileala?
Nanami,Ina,Ioana.....unde sunteti?
hanako2004 spune:
neata alayanati-ai revent de la pepsi?
de ziua taticilor este la fel ca si ziua mamei.aici au multe sarbatori
dex:ziua bunicului..ziua bunici...ziua la fete dar numai cele ce sunt necasatorite....ziua baietilor dar numai la minori,,,,eiiii
au multe chiar si ziua p....si ziua p.....hihihi
aici doctori asa spun ca nu au dureriinsa eu sunt constienta ca nu este doar o gadilealasi nu au nimic pt gingiii
am fost la nea doctor si mi-a dat doar niste prafuri ca sa scada febra si atat...
-nanami pe unde esti mamamaaa?shigoto?
azi nai dat cu ghiulul?
va pup pe toatesi va doresc o zi frumoasa
la noi e caldura mare ma duc sa ma parlesc si eu putin ca sunt ca smantana
pe mai tarziu
irina &emilica
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
nanami spune:
Buna gagicute
scuze , eu am avut ieri musafiri toata ziua si azi la munca gata cu chiulul si eu m-am trezit asa greu dimineata ... ca nu mai stiam pe ce sa pun mana , si hiro ma scotea sin sanatati ca era cat pe ce sa-l iau la dar a trecut , deja l-am si culcat ca era si el mort, inca nu-si revenise dupa ziua de ieri eu nu mai tin minte cum a fost cu dintii la hiro dar stiu ca doare rau , saracuta ... de la noi.
va pup pe toate si mai revin
mamica de terorist
Ioana75 spune:
Heeeei salutare feteloooor. Ce dragute sinteti ca ati intrebat de mine. Vineri am plecat cu firma in Bulgaria la mare, am avut petrecerea de vara a firmei. A fost frumos, mult mai ieftin si mai curat decit pe litoralul romanesc. Ce ma enerveaza hotzii astia de romani, pun niste adaosuri de neam prost. Sa vedem cine o sa se mai duca la ei, multi prefera orice alt litoral, ca iesi mai ieftin chiar daca transportul e mai scump.
alayna, fetitei mele ii ies dintii acum, o dau cu Calgel oaptea cid se trezeste plingind de durere.
ina, hanako, sa va fie de bine sarbatoririle.
nanami, lasa, ca si noi muncim, nu mai plinge, nu esti singura.
andora, distractie placuta!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
ina C spune:
Fetelor, azi am program de nani.Cred ca m-am babit si nu mai tin la nopti nedormite.
A fost superb!
De fapt, cred ca oricind te intilnesti cu prieteni, indiferent de provenienta, si petreci, e nemaipomenit.
Va pup,ina C